Mary Sharpe, Jenny Constable, Martin Geissler sareng Rebecca Curran

Strangulasi Seksual

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ngejakian sacara seksual naék. Yayasan Reward percaya yén éta bagian tina krisis kaséhatan masarakat munculna kusabab streaming, pornografi internét. Korsi amal Mary Sharpe, ngagaduhan kasempetan anu hadé pikeun nyawalakeun karya urang dina BBC…

Gagalna Tech Tech

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ieu mangrupikeun kiriman tamu ti John Carr, pamikir Inggris ngarah dina ngaleungitkeun imajin nyiksa anak ti internet. Blog asli dina panyelidikan ku New York Times némbongan dina situs John's Desiderata. Kami parantos nampilkeun énggal-énggal na ayeuna…

Verifikasi umur pikeun pornografi

Umur verifikasi pikeun pornografi?

adminaccount888 Bérita paling énggal

Verifikasi yuswa pikeun aksés pornografi mangrupikeun ukuran panyalindungan anak tinimbang usaha pikeun ngarusak kaseueuran saha waé pikeun ngeureunkeun éksplorasi seksual. Cukup ngan saukur porno henteu kanggo murangkalih. Aya rupa-rupa bukti panalungtikan boh kausalitas sareng korélatif ...

Pamakean video online nu teu cocog

Porno ngalir perubahan iklim

adminaccount888 Bérita paling énggal

Porno ngalir perubahan iklim. Nonton pornografi peuntas sadunya ngeusi 0.2% tina sakabéh émisi gas rumah kaca. Mayta meureun moal disada, tapi ieu sarua jeung 80 juta ton karbon dioksida unggal taun, atanapi saloba émisi ...

Dumasar gambar ku mohamed_hassan pixabay

Facebook, Google & data ngeunaan porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Data ngeunaan fitur porno dina kiriman tamu ieu ti batur sapagawean urang John Carr di London. John mangrupikeun salah sahiji panguasa dunya anu teratur pikeun panggunaan téknologi digital sareng barudak. Anjeunna Panaséhat Téknis Senior ka Bangkok…

Sherrif Pangadilan

hunters Pedophile gagal

adminaccount888 Bérita paling énggal

Bukti dicandak ti 'pedophile hunters' inadmissible sakumaha ngalaksanakeun amounted mun 'panipuan'. carita asalna tina Skotlandia News Hukum sarta mintonkeun wates diatur ku sistem légal ngajaga prosés alatan. Hiji lalaki dituduh jalma "sexting" anjeunna dipercaya ...

CEO di Internet Watch Yayasan

Watch Yayasan Internét

adminaccount888 Bérita paling énggal

minggu ieu CEO di Internet Watch Yayasan urang Susie Hargreaves OBE geus ngawangkong on Sajam Wanoja di Radio 4. wawancara pondok ieu kalawan Jane Garvey méré Anjeun gambar pisan jelas tina proyek nu penting maranehna ngalakukeun. The Internet Watch ...

porno ngarugikeun daptar kanyataan

Lambaran Fact Sheet porno Harms

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ieu fakta lambar bener mangpaat pikeun maranéhanana anu dipilampah uninga ngeunaan hasil panalungtikan panganyarna dina harms porno ti 2017-2019. Eta geus disusun ku John Foubert, Ph.D, LLC di AS, panalungtik jeung panulis "Kumaha porno ...

ONLINE HARMS bodas kertas

Harms online Bodas Paper

adminaccount888 Bérita paling énggal

Taya kejutan tapi masih radikal !! babak badag tina keprok The UK Pamaréntah urang lila-tunggu Bodas Paper on Online Harms tungtungna mecenghul di 8th April 2019. Upami anjeun hoyong gancang (ish) Tinjauan, pers release nempatkeun kaluar Kantor Imah téh di dieu. Lamun ...