Jaman Konperénsi Umur Verifikasi Juni 2020

Konférénsi Konférénsi Jaman

adminaccount888 Bérita paling énggal

Yayasan Ganjaran nyéépkeun waktos usum panas damel sareng John Carr, OBE, Sekretaris Koalisi Amal Barudak Inggris ngeunaan Kasalametan Internét, pikeun ngahasilkeun Konférénsi Virtual Verifikasi Jaman munggaran pikeun pornografi. Éta dilaksanakeun dina Juni 2020. Acara kalebet ...

Koalisi 2020 Pikeun Ngeureunkeun Péksploitasi Seksér Online Summit Global

Summit global

adminaccount888 Bérita paling énggal

Yayasan Ganjaran ilubiung dina Koalisi 2020 pikeun Ngeureunkeun Pamasalahan Seksual Online KTT Global antara 18 sareng 28 Juli. Kalayan 177 peucang sareng langkung ti 18,000 hadirin ti langkung ti 100 nagara, éta mangrupikeun acara anu pangageungna kantos di ...

Mead sareng Sharpe kalayan panaliti dikutip Blycker sareng Potenza

Panilitian 'Manifesto' pikeun Pornografi

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina Juni 2019 Dr Darryl Mead sareng Mary Sharpe nyiapkeun manifesto pikeun panilitian pornografi. Éta dikirimkeun dina Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Yokohama, Jepang. Panaliti TRF ditingali di dieu sareng Dr Marc Potenza sareng Gretchen Blycker ...

Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay

Pandemi porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Porno Ageung Milarian Modal dina Pandemi Ieu tulisan tamu dina pandemi porno asalna tina Madeleine Kearns, sasama William F. Buckley dina Jurnalisme Politik di National Review Institute. Tulisan aslina tiasa ditingali di dieu. Nya…

Kartun budak ningali porno

Umur verifikasi pas?

adminaccount888 Bérita paling énggal

Kamungkinan Pamaréntah Inggris ngalaksanakeun verifikasi umur pas pikeun porno panginten janten caket. Sababaraha perusahaan anu ngarepkeun nyayogikeun sistem verifikasi umur milari tinjauan yudisial. Ieu tiasa maksa Pamaréntah meta. …