Mead sareng Sharpe kalayan panaliti dikutip Blycker sareng Potenza

Panaliti 'Manifesto' kanggo pornografi

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina Juni 2019 Dr Darryl Mead sareng Mary Sharpe ngagentos kertas ngeunaan masa depan panalungtikan kana dampak pornografi internét. Ieu di Konperénsi Internasional ngeunaan Kecanduan Paripolah di Yokohama, Jepang. Panaliti TRF katingal di dieu sareng Dr…

Gambar ku Sebastian Thöne ti Pixabay

Pandemi porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

Tembok Big Témbongkeun pikeun Pandémik Pos tamu ieu dina pandém porno asalna tina Madeleine Kearns, saurang William F. Buckley Sasama dina Jurnalistik Pulitik di National Review Institute. Tulisan aslina tiasa katingal di dieu. Nya…

Kartun budak ningali porno

Umur verifikasi pas?

adminaccount888 Bérita paling énggal

Kamungkinan Pamaréntah Inggris ngalaksanakeun verifikasi umur pas pikeun porno tiasa langkung caket. Sawatara perusahaan anu miharep nyayogikeun sistem verifikasi yuswa milarian ulasan yudisial. Ieu tiasa maksa Pamaréntah polah. …

Lalaki kolot ningali gambar capping telepon barudak

"Capping"?

adminaccount888 Bérita paling énggal

Naon ari capping? Dina ieu blog anu penting ku ahli panyalindungan anak John Carr urang ngalenyepan kaétok sareng capping sareng naon résiko anu aya pikeun barudak. Ieu sadayana langkung relevan salami waktos ieu kunci. Kapas tos ...

Tungtung eksploitasi seksual anak online

WePROTECT Global Alliance

adminaccount888 Bérita paling énggal

Kolotna sering naroskeun ka urang naon pamaréntah anu kedah dilakukeun pikeun ngirangan résiko ngarugikeun online ka barudakna. Blog ieu ngenalkeun sababaraha pamaén anu pangpentingna, kalebet WePROTEK Global Alliance sareng grup "Lima Panon". Tamu ieu…

Eureun Ayeuna! Inggris sareng Irlandia

Ningali nyiksa anak

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ngabuktikeun bukti anyar ngeunaan naékna rongkah dina popularitas ningali imajinasi nyiksa anak dipedalkeun ku The Times. Hiji-hijina katerangan anu dipercaya pikeun skala naékna disababkeun ku escalation ku pemirsa pornografi online sah. …

Krisis kaséhatan XXX

Krisis kaséhatan porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

MADELEINE KEARNS mangrupikeun sasama William F. Buckley dina Jurnal Pulitik di National Review Institute. Anjeunna ti Glasgow, Skotlandia, sareng panyanyi terlatih. Artikel ieu dina krisis kaséhatan porno muncul dina édisi 24 Pebruari 2020 tina…

Sexting sareng UU

adminaccount888 Bérita paling énggal

Kolotna meureun kaget uninga yén bari sexting konsensual nyebar, sexting paksaan ogé biasa pisan. Panaliti nunjukkeun yén éta dipangaruhan ku nonton pornografi sabab nyababkeun kejahatan sareng tipu daya. Tulisan Guardian dihandap nunjukkeun…