PMO

Mamingan PMO

adminaccount888 Bérita paling énggal

Blog ieu ditulis ku saurang lalaki umur 30an awal, ngajelaskeun daya tarik porno-masturbasi-orgasme (PMO) sareng cara-carana pikeun ngirangan kakuatanana. Niat Aya anu kuring anggap salaku 'pola pikir' PMO: nalika anjeun dina…

Perkosa sareng Porno

adminaccount888 Bérita paling énggal

The Nine nembe diondang Mary Sharpe kana program pikeun ningali langkung jero kana hubungan antara perkosa sareng budaya porno. Saatos wawancara sareng Zara McDermott, Mary ngagabung sareng Rebecca Curran pikeun ngajalajah topik anu nangtang ieu. "Teu aya budak umur 12 taun kedahna ...

Brainwashed kids bapana putra

Budak Otak!

adminaccount888 Bérita paling énggal

Diajar kumaha ngobrol jeung barudak anjeun ngeunaan porno. Barudak ayeuna ampir dikumbah otak kana percanten yén ningali porno sanés ngan ukur 'hakna' salaku pribumi digital, tapi henteu aya anu ngabahayakeun ngeunaan éta. Hanjakal, aranjeunna salah. Para nonoman…

ECPAT Apple

Bravo Apple

adminaccount888 Bérita paling énggal

Dina blog tamu ieu ku batur sapagawean kami John Carr mawa kami sababaraha warta anu hadé ngeunaan gerakan panganyarna ti Apple anu bakal ngabantosan ngajaga barudak tina eksploitasi séks dina internét. Anjeun tiasa mendakan sadaya blog John di Desiderata. …

Marshall Ballantine-Jones

Marshall Ballantine-Jones

adminaccount888 Bérita paling énggal

Kami gumbira nampi kontak ti Dr Marshall Ballantine-Jones PhD ti Australia 2 minggu ka tukang di mana anjeunna kalayan lega napelkeun salinan tésis PhD na. Kapincut ku carita na, urang ngiringan diskusi Zoom sababaraha dinten ...

Gary Wilson

Gary's Isro

adminaccount888 Bérita paling énggal

Nya ku sedih pisan urang ngumumkeun pupusna sobat sareng batur sapagawean urang tercinta, Gary Wilson. Anjeunna pupus dina kaping 20 Méi 2021 salaku akibat tina komplikasi kusabab panyawat Lyme. Anjeunna angkat ka tukang ...