koran online pencét

TRF dina Pencét 2017

pencét geus kapanggih pahala Yayasan sarta nyebarkeun kecap ngeunaan karya urang kaasup: nu kelas kasadaran porno; sauran pikeun atikan éféktif, dumasar-otak kelamin dina sakabéh sakola; butuh keur latihan pikeun panyadia Podomoro NHS on kecanduan pornografi jeung kontribusina urang pikeun panalungtikan dina disfungsi seksual anu diinduksi ku porno. Halaman ieu nyorot sababaraha kasuksesan urang dina koran sareng online. Éta taun pangsaéna urang.

Koran jeung Online

2 Désémber 2017 - Ladénan warta online di Kroasia. Wawancara lengkep sareng Mary Sharpe sayogi Ieuh di Kroasia. Google Translate teu pakasaban alus pindah kana basa Inggris. Sejen, versi panjang tina hasil wawancara mucunghul di koran mingguan Glas Koncila on 16 Nopémber 2017 sarta bisa ditempo Ieuh.

garis horizontal TRF Ungu16 Oktober 2017 - tuturkeun ti wawancara Radio Sputnik

Radio Sputnic 10 Oktober 2017 Artikel pinuh nyaéta sadia Ieuh online. A blog TRF on wawancara nyaéta Ieuh sarta ngidinan Anjeun pikeun ngadangukeun wawancara hirup pinuh.

garis horizontal TRF Ungu10 Oktober 2017 - TRF dina PoliceProfessional.com, tulisan ku Nick Hudson

PoliceProfessional.com Child-on-anak laporan ngalanggar kelamin tumuwuh sakumaha lawan yuswa sapuluh na handapeun ganda 10 Oktober 2017

PoliceProfessional.com Child-on-anak laporan ngalanggar kelamin tumuwuh sakumaha lawan yuswa sapuluh na handapeun ganda 10 Oktober 2017PoliceProfessional.com Child-on-anak laporan ngalanggar kelamin tumuwuh sakumaha lawan yuswa sapuluh na handapeun ganda 10 Oktober 2017

garis horizontal TRF Ungu9 Oktober 2017 - TRF dina koran nasional

Telegraph Pikiran Rakyat LogoTelegraph - jumlah anak-on-anak assaults seksual ampir ngarangkep headline

Artikel pinuh nyaéta sadia Ieuh. Ieu ogé ngajemput ku ramatloka basa Jerman RT Deutsch Ieuh.

garis horizontal TRF Ungu9 Oktober 2017

logo Express

Pornografi jeung ngalepatkeun pikeun anak on narajang kelamin anak klaim duka kali, zakat ngumumkeun

téks 1 pikeun Pornografi jeung ngalepatkeun pikeun anak on narajang kelamin anak klaim duka kali, zakat ngumumkeuntéks 2 pikeun Pornografi jeung ngalepatkeun pikeun anak on narajang kelamin anak klaim duka kali, zakat ngumumkeun

Carita pinuh nyaéta sadia Ieuh.

garis horizontal TRF Ungu

TRF dina koran Usaha

Internasional Usaha Times Logo

garis horizontal TRF Ungu

4 Oktober 2017 - Fitur TRF dina carita halaman payun

logo Skotlandia Daily SuratHeadline Skotlandia Daily Surat

téks Skotlandia Daily Surat Page 1

Skotlandia Daily Surat Page 2 téks Aranjeunna Nyaho ngeunaan sex, moal sauyunan ... Éta masalah

28 September 2017

logo Christian Institute 6 2017 September

27 Séptémber 2017 - Yayasan Ganjaran mangrupikeun sponsor resmi pikeun The Coolidge Effect di Edinburgh

The Coolidge Pangaruh meunang serius ngeunaan pornografi

daptar The

The Coolidge Pangaruh meunang serius ngeunaan pornografi

garis horizontal TRF Ungu23 Séptémber 2017 - Yayasan Ganjaran mangrupikeun sponsor resmi pikeun The Coolidge Effect di EdinburghThe Scotsman Pikiran RakyatTéater marios The Coolidge Pangaruh di Plawangan nubéntang Coolidge Pangaruh Plawangan Teater Edinburgh 3

The Coolidge Pangaruh review Scotsman 23 Séptémber 2017 téks

garis horizontal TRF Ungu12 September 2017

logo Skotlandia News Hukumnyinggung seksual dina naékna diantara ngora

garis horizontal TRF Ungu6 September 2017

logo Christian Institute 6 2017 Septembercarita Christian Institute 6 2017 September carita Christian Institute 6 2017 September carita Christian Institute 6 September

Artikel Christian Institute pinuh nyaéta sadia online Ieuh.  A versi eta mucunghul dina ramatloka Kristen jesus.ch Swiss salaku Pornographie motiviert Jugendliche zu sexuellen Straftaten on 13 Séptémber 2017.

garis horizontal TRF UnguSkotlandia Daily Surat, 4 Séptémber 2017. carita oge aya online Ieuh.

porno online mun ngalepatkeun pikeun anak kelamin naékna serangan

garis horizontal TRF UnguThe Herald, 4 Séptémber 2017, Page 12. Ieu aya online Ieuh.  Ieu reworked salaku Internét porno blamed keur gugah dina kejahatan séks dina-18s on Aadhu.com dina dinten anu sami. Versi basa Jérman nembongan dina halaman wéb Austrian 'Futurezone technology news' salaku Schottland gibt Online-Pornos Schuld hiji Sex-Verbrechen.

The Herald, 4 Séptémber 2017

garis horizontal TRF UnguThe 4 Skotlandia Sun 2017 September

garis horizontal TRF UnguMinggu Post, 3 Séptémber 2017. carita oge aya online Ieuh. Versi ogé diterbitkeun dina édisi Dundee sareng Newcastle.

Minggu Post 3 Séptémber 2017 carita pinuh

garis horizontal TRF UnguSunday Mail, 20 Agustus 2017. Carita ieu ogé sayogi online Ieuh.

20 TRF Minggu Surat 2017 Agustus

garis horizontal TRF Ungu
Nota News panutup Juli Agustus 2017Steve Davies, Mary Sharpe na Dan Wilcox modél aliran offenders kelamin internét
Steve Davies, Mary Sharpe na Dan Wilcox modél aliran offenders kelamin internétgaris horizontal TRF Ungu
The 3 kurir 2017 Maretgaris horizontal TRF UnguPositif Skotlandia JOLENE Campbell 28TH Pébruari 2017
Vérsi anu diédit tina carita Positip Skotlandia ieu tiasa ditingali di addictionhelper.com  Ieuh.
Nyitak Friendly, PDF & Email