Pornografi jeung seksual dysfunctions

Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newTRF presents RCGP Accredited bengkel

Upami anjeun hoyong diajar langkung seueur ngeunaan dampak pornografi internét sareng disfungsi seksual, datangna ka bengkel nami anu sami. Ayeuna parantos diakrésikeun ku Royal College of General Practitioners sareng bernilai sks 7 CPD pikeun workshop pinuh dinten sareng sks 4 pikeun vérsi satengah dinten. Éta sayogi di sakuliah Inggris sareng di Républik Irlandia. Punten kontak Yayasan Reward upami anjeun hoyong nguping langkung seueur ngeunaan bengkel ka hareup atanapi kanggo ngatur kagiatan di daérah anjeun.

eusi konci

Overuse pornografi internét geus gancang munculna salaku karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. Ieu pakait jeung pamakéan gede smartphone sarta aksés gampang pikeun ngalirkeun video dina 10 taun kaliwat. A rupa-rupa isu kaséhatan méntal sarta fisik boga ensued. Contona, hiji nambahan staggering di disfungsi erectile di lalaki ngora, bukti nyebar tina kapuasan seksual handap di lalaki sarta awéwé, sarta leuwih kahariwang sosial jeung awak dysmorphia di rumaja kabeh némbongan bisa patali jeung fenomena budaya ieu.

praktisi Podomoro kedah janten sadar bukti nu ngarojong model kecanduan sapanjang kalawan pilihan perlakuan éféktif jeung remedies anu ningkatkeun recovery kaasup resep sosial éféktif.

Bengkel interaktif ieu bakal nyayogikeun perkenalan kana saraf kecanduan umum sareng pornografi internét khususna, dumasar kana panalungtikan anu pang anyarna. Éta bakal béda dina sababaraha jinis kasehatan fisik sareng kaayaan kaséhatan méntal anu aya hubunganana sareng porno anu muncul tina riset. Kami bakal nyorong diskusi refleksi diantara praktisi ngeunaan prakték pangsaéna, panginten mungkin, sareng pilihan pamulihan signpost.

Edinburgh

Kursus ieu salajengna tiasa sayogi dina format satengah dinten di Edinburgh, Skotlandia dina Kemis 19th Maret 2020. Panarimaan dibuka di 12.30; bengkel dijalankeun ti 13.00 ka 16.30. Biaya £ 75.00 unggal jalma sareng pesenan sayogi Ieuh.

Irlandia Kaler

Yayasan Reward ngaharepkeun datang ka Irlandia Kalér pikeun bengkel pinuh dinten janten bagian tina Minggu Kaséhatan Sanggrahan NI dina bulan Pebruari 2020.

Satengah dinten bengkel dina pornografi sareng Disfungsi seksual

12.30 - Pendaptaran

13.00 - Pengenalan kana pornografi internét, modél kecanduan paripolah, diagnosis énggal ngeunaan Keunggalan Kelakuan Sanggama Kuat (CSBD) dina Klasifikasi Internasional Organisasi Kaséhatan Dunya (ICD-11), pola tingkah laku pamaké, sareng eskalasi pikeun bahan anu langkung kuat.

Panggunaan sareng pornografi - implikasi kaséhatan méntal sareng fisik, kalebet panyawat seksual pikeun rumaja, lalaki sareng awéwé. Diskusi Grup, naroskeun klien ngeunaan panggunaan pornografi. Pola maké rumaja, udar séksual, ngarobih pola perilaku séksual di masarakat, panyiksa seksual anak-on-anak, gaduh gambar anu teu sopan, disfungsi pelanggaran porno anu dipangaruhan sareng peran pornografi dina kekerasan rumah tangga.

14.30 - Pegat

14.45 - Nguji pikeun masalah pangguna sareng nyayogikeun sumber daya pikeun ngadukung daya tahan. Masalah pornografi anu matak dianggo Skala sareng Screener pornografi anu singket. Pornografi salaku masalah gaya hirup dina LGBTQI + sareng komunitas MSM, komorbiditas sareng chemsex. Pilihan pangobatan, komunitas pamulihan online sareng resep sosial. Diskusi Grup.

Pamulihan sareng pencegahan - Sabaraha porno teuing? Pangobatan sareng pilihan atikan, kecanduan, ditarikna, 'flatlining', mindfulness, CBT sareng pangobatan narkoba. Urang ditungtungan ku ngawangun pamahaman pornografi internét kana prakték klinis Anjeun.

16.20 - Evaluasi sareng nutup.

Bengkel pinuh dinten dina pornografi sareng Séktivitas Sanggama

Kami henteu ayeuna ngagaduhan bengkel pinuh-dinten dijadwalkeun, tapi kami kabuka pikeun saran ngeunaan kapan sareng dimana anjeun bakal resep ngagaduhan.

09.00 - Perkenalan kana pornografi internét, The Great porno percobaan, harti nu Kaséhatan Organisasi urang Dunya ngeunaan kaséhatan seksual, ICD-11 jeung karusuhan nu nyurung seksual kabiasaan, model kecanduan jeung model otak, pola tina kabiasaan pamaké sarta escalation kana bahan kuat

10.30 - megatkeun

10.45 - pamakéan Pornografi jeung resiko - mental sarta fisik implikasi kaséhatan, kaasup dysfunctions seksual keur rumaja, lalaki jeung awéwé. diskusi grup leutik, nanyakeun klien ngeunaan pamakéan pornografi maranéhanana, mangka sakabeh sawala grup. pola rumaja pamakéan, udar seksual, pola ngarobah tina kabiasaan seksual sakuliah masarakat, isu kaséhatan méntal, anak-on-anak nyiksa seksual, dysfunctions seksual porno-ngainduksi sarta peran pornografi di kekerasan domestik. Q & A rintakan.

13.00 - siang

14.00 - pamakéan Pornografi jeung isu diversity seksual, uji coba pikeun masalah pamaké sarta nyadiakeun daya pikeun ngarojong resilience. Pornografi salaku ngaluarkeun gaya hirup di LGBTQI + na komunitas MSM, comorbidities, chemsex, pilihan treatment, nu masalah pornografi Paké Skala, komunitas recovery online tur resep sosial. diskusi Grup.

15.15 - megatkeun

15.30 - Pamulihan sareng pencegahan - Sabaraha porno teuing? Pangobatan sareng pilihan atikan, kecanduan, ditarikna, 'flatlining', mindfulness, CBT sareng pangobatan narkoba. Urang ditungtungan ku ngawangun pamahaman pornografi internét kana prakték klinis Anjeun.

16.20 - Evaluasi sarta nutup.

PresentersMary Sharpe CEO pahala Yayasan

Mary Sharpe nyaéta pangadeg sareng pupuhu amal pendidikan Pahala Yayasan - Asih, Sex jeung Internét. Anjeunna parantos nampilkeun dampak pornografi internét ka profesional dina kasehatan, kaadilan kriminal sareng pendidikan sareng ka sakola pikeun taun 5 anu katukang. Mary mangrupikeun anggota Dewan Masarakat pikeun Kamajuan Kaséhatan Sanggama di Amérika Serikat ti 2016 ka 2019.

Mary didasarkeun di Universitas Cambridge salami sapuluh taun. Di dinya anjeunna ngalakukeun panalungtikan pikeun program Ilmu NATO for Peace and Security. Anjeunna mangrupikeun wartawan ilmiah pikeun Institut Cambridge-MIT. Ieu mangrupikeun padamelan anu anjeunna kantos dilakukeun dina Komisi Éropa di Brussels. Anjeunna ogé ngajar murid sareng staf dina ngadukung kinerja puncak ngalangkungan bengkel ngeunaan kaahlian hirup sareng manajemén setrés. Mary nimukeun hukum salaku soléhnologi sareng Pegasukan salami 15 taun. Anjeunna parantos nyebarkeun seueur aspék kasehatan, seksualitas sareng hukum na diucapkeun dina konperénsi di dunya. Anjeunna resep ngajarkeun nyanghareupan sareng ramo. Biografi Maryam anu langkung rinci nyaéta sayogi Ieuh.

Dr Darryl Mead, Kursi, pahala Yayasan

Darryl Mead PhD mangrupikeun ahli internét sareng panaliti ngeunaan industri pornografi. Dina peranna salaku Kapala Pimpinan Eksekutif The Reward Foundation anjeunna pokus kana dampak pornografi pikeun paripolah dina pamuda sareng dewasa. Darryl ngembangkeun réspon kawijakan inovatif ka tangtangan kaséhatan anu didamel ku nyababkeun nyebar pornografi anu ditingali salaku fenomena hiburan massa. Salaku eksekutif senior di Perpustakaan Nasional Skotlandia, Darryl ngabantosan ngadegkeun sistem Inggris anu dianggo pikeun arsip internet. Salaku guru anu dilatih, anjeunna ngayakeun kalungguhan saacanna salaku komunikatur ilmiah sareng ahli inpormasi anu nyiptakeun (FCLIP).

Inquiries? patarosan sejenna? Mangga wartosan pahala Yayasan ku email: info@rewardfoundation.org atawa mobile: 07506475204.

Nyitak Friendly, PDF & Email