Bengkel RCGP di Skotlandia jeung Irlandia

Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newTRF presents RCGP Accredited bengkel

Lamun hayang leuwih jéntré ngeunaan dampak pornografi internét on dysfunctions seksual, datang ka bengkel urang tina nami nu sami. Eta geus accredited ku Royal College of General Practitioners na sia sks 7 CPD keur workshop full-beurang sks 4 kanggo versi satengah poé. Ieu aya di sabudeureun Inggris sarta di Républik Irlandia. kaping Anyar pikeun 2019 geus ayeuna geus ngumumkeun.

eusi konci

Overuse pornografi internét geus gancang munculna salaku karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. Ieu pakait jeung pamakéan gede smartphone sarta aksés gampang pikeun ngalirkeun video dina 10 taun kaliwat. A rupa-rupa isu kaséhatan méntal sarta fisik boga ensued. Contona, hiji nambahan staggering di disfungsi erectile di lalaki ngora, bukti nyebar tina kapuasan seksual handap di lalaki sarta awéwé, sarta leuwih kahariwang sosial jeung awak dysmorphia di rumaja kabeh némbongan bisa patali jeung fenomena budaya ieu.

praktisi Podomoro kedah janten sadar bukti nu ngarojong model kecanduan sapanjang kalawan pilihan perlakuan éféktif jeung remedies anu ningkatkeun recovery kaasup resep sosial éféktif.

hiji poé workshop interaktif ieu bakal nyadiakeun hiji bubuka nepi kecanduan neurosains dina pamakéan pornografi umum na internét hususna, dumasar kana hasil panalungtikan panganyarna. Bakal kasampak di tipena béda kaséhatan fisik jeung kaayaan kaséhatan méntal patali pamakéan porno munculna ti hasil panalungtikan. Urang baris nyorong sawala reflective diantara praktisi ngeunaan prakték pangalusna, mungkin perbaikan, sarta pilihan recovery plang.

bookings workshop pikeun Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions

Tangtu ieu salajengna bakal sadia dina format satengah poé di Edinburgh, Skotlandia dina 11 Séptémber 2019 na 13 Nopémber 2019.

Urang bakal maturan tangtu pinuh poé di Killarney, Républik Irlandia on Jumaah 25 Oktober 2019. Mangga wartosan Kulon Konseling Center CLG di info@southwestcounselling.ie, Telepon + 353 (0) 64 6636416 atawa + 353 (0) 64 6636100.

Jadwal sampel sahiji bengkel pinuh poé

09.00 - Perkenalan kana pornografi internét, The Great porno percobaan, harti nu Kaséhatan Organisasi urang Dunya ngeunaan kaséhatan seksual, ICD-11 jeung karusuhan nu nyurung seksual kabiasaan, model kecanduan jeung model otak, pola tina kabiasaan pamaké sarta escalation kana bahan kuat

10.30 - megatkeun

10.45 - pamakéan Pornografi jeung resiko - mental sarta fisik implikasi kaséhatan, kaasup dysfunctions seksual keur rumaja, lalaki jeung awéwé. diskusi grup leutik, nanyakeun klien ngeunaan pamakéan pornografi maranéhanana, mangka sakabeh sawala grup. pola rumaja pamakéan, udar seksual, pola ngarobah tina kabiasaan seksual sakuliah masarakat, isu kaséhatan méntal, anak-on-anak nyiksa seksual, dysfunctions seksual porno-ngainduksi sarta peran pornografi di kekerasan domestik. Q & A rintakan.

13.00 - siang

14.00 - pamakéan Pornografi jeung isu diversity seksual, uji coba pikeun masalah pamaké sarta nyadiakeun daya pikeun ngarojong resilience. Pornografi salaku ngaluarkeun gaya hirup di LGBTQI + na komunitas MSM, comorbidities, chemsex, pilihan treatment, nu masalah pornografi Paké Skala, komunitas recovery online tur resep sosial. diskusi Grup.

15.15 - megatkeun

15.30 - Pamulihan sarta pencegahan - Sabaraha porno téh teuing? Pengobatan sarta pilihan pendidikan, kecanduan, ditarikna, 'flatlining', mindfulness, CBT, perlakuan ubar na ngawangun hiji pamahaman pornografi internét kana prakték klinis Anjeun

16.20 - Evaluasi sarta nutup.

PresentersMary Sharpe CEO pahala Yayasan

Mary Sharpe nyaéta pangadeg sarta CEO zakat atikan Pahala Yayasan - Asih, Sex jeung Internét. Manehna geus presenting dina tabrakan pornografi internét pikeun professional dina Podomoro, kaadilan kriminal jeung atikan jeung ka sakola pikeun 5 taun kaliwat. Mary oge anggota Déwan Paguyuban kanggo kamajuan Kaséhatan Sanggama dina USA.Mary ieu dumasar di Universitas Cambridge keur sapuluh taun di mana baé tuh panalungtikan pikeun Élmu NATO pikeun Peace sarta program Kaamanan. Biasana ieu mangrupa reporter sains pikeun Cambridge-MIT Institute, pakasaban manehna sempet dipigawé saacanna di Komisi Éropa di Brussel. Manehna oge diajar siswa jeung staf on sustaining kinerja puncak ngaliwatan bengkel on kaahlian hirup na stress management.Mary latihan hukum salaku jaksa ageng na ngajengkeun pikeun leuwih 15 taun. Manehna geus diterbitkeun dina loba aspék kaséhatan, seksualitas jeung hukum na diucapkeun dina konferensi di sakuliah dunya. Manehna enjoys raray-to-rupi pangajaran sarta sawala. Hiji biografi leuwih lengkep Maryam geus sadia Ieuh.

Dr Darryl Mead, Kursi, pahala Yayasan

Darryl Mead PhD mangrupa ahli internét sarta panalungtik dina industri pornografi jeung minat dina dampak pamakéan pornografi dina kabiasaan di rumaja déwasa. Anjeunna ngamekarkeun réspon kawijakan inovatif ka tantangan kaséhatan dijieun ku nyoko nyebar tina nempoan pornografi salaku fenomena hiburan massa. Salaku eksekutif senior di Perpustakaan Nasional Skotlandia, Darryl mantuan ngadegkeun sistem Inggris migunakeun mun Arsip internet. Hiji guru dilatih, manéhna ngayakeun kalungguhan saméméhna salaku communicator elmu tur mangrupakeun informasi Chartered profésional (FCLIP).

Inquiries? patarosan sejenna? Mangga wartosan pahala Yayasan ku email: info@rewardfoundation.org atawa mobile: 07506475204.

Nyitak Friendly, PDF & Email