Pornografi jeung Sanggama Dysfunctions

 RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_newTRF presents RCGP Accredited bengkel

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan pangaruh pornografi internét sareng gangguan seksual, sumping ka bengkel kami anu sami nami. Éta parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi. Lokakarya ieu ngagaduhan 7 sks CPD pikeun lokakarya sadidinten sareng 4 sks kanggo vérsi satengah dinten. Éta aya di sakitar Inggris sareng di Républik Irlandia. Punten kontak kami upami anjeun hoyong nguping langkung seueur ngeunaan lokakarya ka hareup atanapi ngatur acara di daérah anjeun. Kami ayeuna parantos ngalaksanakeun latihan ieu langkung ti 20 kali. 

Pangiriman lokakarya ieu parantos digantungkeun salami pandemi Covid.

eusi konci

Overuse pornografi internét geus gancang munculna salaku karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. Ieu pakait jeung pamakéan gede smartphone sarta aksés gampang pikeun ngalirkeun video dina 10 taun kaliwat. A rupa-rupa isu kaséhatan méntal sarta fisik boga ensued. Contona, hiji nambahan staggering di disfungsi erectile di lalaki ngora, bukti nyebar tina kapuasan seksual handap di lalaki sarta awéwé, sarta leuwih kahariwang sosial jeung awak dysmorphia di rumaja kabeh némbongan bisa patali jeung fenomena budaya ieu.

Praktisi kasehatan kedah waspada kana bukti-bukti anu ngadukung modél kecanduan. Ayeuna aya pilihan pangobatan anu épéktip sareng pangubaran anu ningkatkeun pamulihan kalebet resep sosial anu épéktip.

Bengkel interaktif ieu bakal nyayogikeun perkenalan kana saraf kecanduan umum sareng pornografi internét khususna, dumasar kana panalungtikan anu pang anyarna. Éta bakal béda dina sababaraha jinis kasehatan fisik sareng kaayaan kaséhatan méntal anu aya hubunganana sareng porno anu muncul tina riset. Kami bakal nyorong diskusi refleksi diantara praktisi ngeunaan prakték pangsaéna, panginten mungkin, sareng pilihan pamulihan signpost.

Bengkel pinuh dinten dina pornografi sareng Séktivitas Sanggama

Kami ayeuna henteu ngagaduhan bengkel sapoé anu dijadwalkeun kusabab pandemi Coronavirus, tapi kami kabuka pikeun bongbolongan iraha sareng dimana anjeun resep waé waé.

09.00 - Perkenalan pornografi internét, Eksperimen Porno Hebat, definisi Organisasi Kaséhatan Dunya ngeunaan kaséhatan seksual, ICD-11 sareng gangguan perilaku seksual anu nyurung, modél kecanduan sareng modél uteuk, pola paripolah pangguna sareng paningkatan bahan anu langkung kuat

10.30 - Putus

10.45 - Pamakéan sareng résiko pornografi - implikasi kaséhatan méntal sareng fisik, kalebet gangguan seksual pikeun nonoman, lalaki sareng awéwé. Diskusi kelompok alit, naroskeun ka palanggan ngeunaan panggunaan pornografi na, teras sawala kelompok lengkep. Pola panggunaan rumaja, kaayaan séks, parobihan parobihan séksual di masarakat, masalah kaséhatan méntal, nyiksa seksual anak-anak, disfungsi séks anu diinduksi ku porno sareng peran pornografi dina kekerasan rumah tangga. T & S sési.

13.00 - Dahar beurang

14.00 - Pamakean pornografi sareng masalah keragaman seksual, tés pikeun masalah pangguna sareng nyayogikeun sumber daya pikeun ngadukung katahanan. Pornografi salaku masalah gaya hirup di komunitas LGBTQI + sareng MSM, komorbiditas, chemsex, pilihan pangobatan, Skala Paké pornografi Masalah, komunitas pamulihan online sareng resep sosial. Sawala kelompok.

15.15 - Putus

15.30 - Pamulihan sareng pencegahan - Sakumaha seueur porno teuing? Perlakuan sareng pilihan pendidikan, kecanduan, ditarikna, 'flatlining', émutan, CBT sareng pangobatan narkoba. Urang dipungkas ku ngawangun pamahaman pornografi internét kana prakték klinis anjeun.

16.20 - Evaluasi sareng nutup.

PresentersMary Sharpe CEO pahala Yayasan

Mary Sharpe mangrupikeun pangadeg sareng Chief Executive Officer amal pendidikan Yayasan Ganjaran - Cinta, Seks sareng Internét. Anjeunna parantos nampilkeun dampak pornografi internét ka profesional dina kasehatan, kaadilan kriminal sareng pendidikan sareng ka sakola pikeun taun 5 anu katukang. Mary mangrupikeun anggota Dewan Masarakat pikeun Kamajuan Kaséhatan Sanggama di Amérika Serikat ti 2016 ka 2019.

Mary dumasarkeun di Universitas Cambridge salami sapuluh taun. Di dinya anjeunna ngadamel panilitian pikeun program Élmu NATO pikeun Perdamaian sareng Kaamanan. Anjeunna mangrupikeun reporter élmu pikeun Cambridge-MIT Institute. Ieu mangrupikeun padamelan anu parantos dilakukeun anjeunna sateuacanna di Komisi Éropa di Brussel. Anjeunna ogé ngadidik murid sareng staf ngeunaan ngadukung kinerja puncak ngalangkungan bengkel ngeunaan katerampilan hirup sareng manajemén setrés. di 2020 Mary balik ka Universitas Cambridge salaku Sarjana Nganjang di Lucy Cavendish College. Mary prakték hukum salaku pangacara sareng Advokat langkung ti 15 taun. Anjeunna parantos nyebarkeun dina seueur aspek kasihatan, seksualitas sareng hukum sareng nyarios dina konperénsi sadunya. Anjeunna resep pengajaran sareng diskusi sacara langsung. Sadia biografi Mary anu langkung lengkep Ieuh.

Dr Darryl Mead, Kursi, pahala Yayasan

Darryl Mead PhD mangrupikeun ahli internét sareng panalungtik dina industri pornografi. Dina kalungguhanana salaku Pupuhu Yayasan Ganjaran anjeunna fokus kana pangaruh panggunaan pornografi dina tingkah laku di nonoman sareng déwasa. Darryl ngembangkeun réspon kawijakan anu inovatif kana tantangan kaséhatan anu diciptakeun ku nyoko nyebar pornografi salaku hiji fenomena hiburan massal. Salaku eksekutif senior di Perpustakaan Nasional Skotlandia, Darryl ngabantosan pikeun ngadegkeun sistem anu digunakeun Inggris pikeun arsip internét. Guru anu terlatih, anjeunna nyepeng kalungguhan sateuacanna salaku komunikator sains sareng mangrupikeun ahli informasi inpormasi (FCLIP).

Inquiries? patarosan sejenna? Mangga wartosan pahala Yayasan ku email: info@rewardfoundation.org atawa mobile: 07506475204.

Nyitak Friendly, PDF & Email