Hasil panalungtikan Yayasan ganjaran

Panalungtikan ku TRF

Tim di pahala Yayasan anu aub dina ieu panalungtikan mibanda mitra di Inggris jeung AS. Urang damel raket jeung ahli neurosains di universitas luhur na ku ahli kecanduan dina setélan klinis. Di dieu nyaeta sabagian ieu panalungtikan aslina kami geus diterbitkeun. Éta sadayana dina jurnal peer-reviewed.

Pamakéan pornografi bermasalah

Mary Sharpe sareng Darryl Mead diulem ku éditor jurnal Springer Laporan Kecanduan Ayeuna pikeun nyerat Paké pornografi bermasalah: Pertimbangan Sarat jeung Kaayaan Hukum sareng Kaséhatan. Kami ngajalajah ideu anyar pikeun ngarti kumaha Paké pornografi Masalah tiasa nyumbang kana kekerasan seksual ka awéwé sareng barudak. Artikel nawiskeun pedoman ka pamaréntah ngeunaan kamungkinan campur tangan kabijakan kaséhatan sareng tindakan hukum pikeun nyegah pamekaran PPU sareng ngirangan kajadian kekerasan seksual di masarakat.

Porno 'Manifesto'

Salah sahiji makalah Yokohama kami anu ayeuna diterbitkeun dina open-access, jurnal anu ditinjau peer. Kertasna nyaéta Aligning tina "Manifesto pikeun Jaringan Panaliti Éropa jadi Pakéna Masalah Internét" kalayan Pangabutuh Pariwara Komunitas Profesional sareng Konsumén Dipangaruhan ku Dianggo Masalah tina pornografi. Éta netepkeun saran TRF pikeun panilitian anu diperyogikeun dina dasawarsa salajengna. Anu jero dongeng dina kertasna aya di dieu.

tulak ICBA

Dina Juni 2019 TRF dibere dina Konferensi Internasional 6th di Yokohama, Jepang. Kami dikirimkeun dua kertas gabungan dina bagian éta kabiasaan Hypersexual jeung paripolah kaleuleuwihan lianna. Mary Sharpe nyarioskeun Tantangan siswana sakola pangajaran ngeunaan hasil panalungtikan dina addictions behavioral. Ditawarkeun Darryl Mead Aligning nu Manifesto pikeun jaringan ieu panalungtikan Éropa kana Dianggo masalah tina Internet jeung kaperluan beragam sahiji komunitas profésional sarta konsumen kapangaruhan ku pamakéan masalah pornografi.

ieu publikasi panganyarna kami téh Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 5th on Addictions behavioral. konferensi ieu diayakeun di Cologne, Jerman dina April 2018. kertas ieu diterbitkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online on 18 Maret 2019. Bisa nyadiakeun panumbu kana versi diterbitkeun dina kahoyong. A salinan draf naskah nyaéta sadia tina ResearchGate.

Laporan konferensi ti Cologne dicutat presentasi heula urang dina widang ieu. Ieu di Komunikasi élmu kecanduan cybersex mun audiences lega.

makalah diwangun kana Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 4th on Addictions behavioral. Kaulinan ieu dipedalkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online tanggal 13 Séptémber 2017. Éta muncul dina cetak dina Jilid 24, Nomer 3, 2017. Langkung seueur detil kalebet tinjauan sareng abstrak aya dina TRF Blog. Lamun hoyong salinan artikel ieu, mangga nulis keur urang ngaliwatan Meunang dina Toel di handap kaca ieu.

Internét Aliran Modél na Offending Sanggama

Mary Sharpe, Chief Executive Officer The Reward Foundation, parantos ngarang buku sareng Steve Davies tina Lucy Faithfull Foundation. Disebut "Modél Aliran Internét sareng Ngalanggar Seksual". Bab nembongan dina Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners. Ieu diterbitkeun ku Rout2017 dina bulan Pébruari XNUMX sareng tiasa dipésér Ieuh. Anjeun tiasa ogé maca a dongeng tentang éta.

Dr Darryl Mead, Ketua The Reward Foundation nerbitkeun makalah ngeunaan "Résiko Anu Nyanghareupan Nonoman Salaku Konsumén porno ".   Ieu diterbitkeun dina Addicta: The Turki Journal of Addictions di telat 2016 na téks lengkep nyaeta aya haratis.

Gary Wilson

Dina Agustus 2016, Gary Wilson, perwira panilitian anu terhormat ka The Reward Foundation, ngarang karya makalah sareng 7 dokter Angkatan Laut AS sareng psikiatris anu diterbitkeun dina jurnal "Élmu Perilaku": Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review kalawan Laporan klinis"Nyaéta kalawan bébas sadia ti Élmu behavioral ramatloka. Ieu teh nu pang populerna kertas kantos diterbitkeun di Élmu behavioral.

Gary Wilson ogé parantos nyerat makalah konci anu netepkeun arah pikeun panilitian kahareup dina bidang bahaya pornografi. Ieu "Ngaleungitkeun Paké pornografi Internét Kronik Pikeun Ngungkabkeun Balukar na" sarta ieu diterbitkeun dina Addicta, The Turki Journal of Addictions, Dina 2016. link nyadiakeun aksés bébas ulikan pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email