Hasil panalungtikan Yayasan ganjaran

Panalungtikan ku TRF

Tim di pahala Yayasan anu aub dina ieu panalungtikan mibanda mitra di Inggris jeung AS. Urang damel raket jeung ahli neurosains di universitas luhur na ku ahli kecanduan dina setélan klinis. Di dieu nyaeta sabagian ieu panalungtikan aslina kami geus diterbitkeun. Éta sadayana dina jurnal peer-reviewed.

tulak ICBA

Dina ahir 2019 mudahan we mun nyebarkeun dina tulak seksualitas di Konferensi Internasional 6th di Yokohama, Jepang. Kami presenting dua tulak dina bagian nu kabiasaan Hypersexual jeung paripolah kaleuleuwihan lianna. Mary Sharpe baris nganteurkeun Tantangan siswana sakola pangajaran ngeunaan hasil panalungtikan dina addictions behavioral. Darryl Mead bakal ngobrol ngeunaan Aligning nu Manifesto pikeun jaringan ieu panalungtikan Éropa kana Dianggo masalah tina Internet jeung kaperluan beragam sahiji komunitas profésional sarta konsumen kapangaruhan ku pamakéan masalah pornografi.

ieu publikasi panganyarna kami téh Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 5th on Addictions behavioral. konferensi ieu diayakeun di Cologne, Jerman dina April 2018. kertas ieu diterbitkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online on 18 Maret 2019. Bisa nyadiakeun panumbu kana versi diterbitkeun dina kahoyong. A salinan draf naskah nyaéta sadia tina ResearchGate.

Laporan konferensi ti Cologne dicutat presentasi heula urang dina widang ieu. Ieu di Komunikasi élmu kecanduan cybersex mun audiences lega.

makalah diwangun kana Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 4th on Addictions behavioral. Kaulinan ieu dipedalkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online on 13 Séptémber 2017. Eta mucunghul di print dina Jilid 24, Jumlah 3, 2017. rinci deui kaasup hiji review na abstrak nu sadia dina TRF Blog. Lamun hoyong salinan artikel ieu, mangga nulis keur urang ngaliwatan Meunang dina Toel di handap kaca ieu.

Internét Aliran Modél na Offending Sanggama

Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer pahala Yayasan urang, geus ko-pangarang surah kalawan Steve Davies tina Lucy Faithfull Foundation. Mangka disebut "The Internet Aliran Modél na Offending Sanggama". bab mucunghul di Gawe sareng Individu anu geus komitmen nyinggung Sanggama: A Guide pikeun Practitioners. Ieu diterbitkeun ku Routledge dina bulan Pebruari 2017 na bisa dibeuli Ieuh. Anjeun oge bisa maca hiji dongeng tentang éta.

Dr Darryl Mead, The Kursi The ganjaran Yayasan medalkeun tulisan dina "Resiko Jalma Young Nyanghareupan Konsumen sakumaha porno ". Ieu diterbitkeun dina Addicta: The Turki Journal of Addictions di telat 2016 na téks lengkep nyaeta aya haratis.

Gary Wilson

Dina bulan Agustus 2016, Gary Wilson, patugas panalungtikan husus pikeun pahala Wikimedia, ko-pangarang kertas kalawan dokter 7 AS Angkatan Laut jeung psychiatrists yén ieu diterbitkeun dina jurnal "behavioral Élmu": Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review kalawan Laporan klinis"Nyaéta kalawan bébas sadia ti Élmu behavioral ramatloka. Ieu teh nu pang populerna kertas kantos diterbitkeun di Élmu behavioral.

Gary Wilson ogé geus ditulis hiji makalah konci netepkeun arah pikeun panalungtikan kahareup dina widang pornografi cilaka. Ieu "Ngaleungitkeun Internet Pornografi kronis Paké pikeun nembongkeun Balukar Anak" sarta ieu diterbitkeun dina Addicta, The Turki Journal of Addictions, Dina 2016. link nyadiakeun aksés bébas ulikan pinuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email