Mary Sharpe Ngajar Profesional

Pelatihan CPD pikeun Profesional

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Pahala Yayasan geus accredited ku Royal College of General Practitioners Britania Raya ngirimkeun hiji bengkel 1 poé dina The Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan. Urang ayeuna Ngaiklan workshop ieu salaku Pornografi jeung seksual dysfunctions. latihan kami bukti basis na ngawengku panalungtikan neurosains panganyarna dina widang munculna tina kecanduan internét. Urang museurkeun sakitu legana on dampak pornografi internét dina kaséhatan, hubungan, attainment sarta hubungan sabab pamakéan nyaeta jadi nyebar kiwari.

Kami geus dikirimkeun latihan pikeun guru sakola primér sarta sekundér; mahasiswa universitas; perwira kaséhatan seksual; dokter na psychiatrists; perawat; klinik kelamin professional; solicitors, ngabela jeung hakim; tokoh agama; pamingpin nonoman; pagawe sosial kaasup kaadilan kriminal pagawe sosial; manajer senior panjara, akademisi jeung PNS.

bengkel Buka sadia kiwari

Salila telat 2018 kami dibere workshop di Belfast, Killarney, Edinburgh, Watford, London jeung Glasgow. panongton urang ieu diperpanjang saluareun Inggris jeung Irlandia, teken peserta ti sajauh Finlandia, Éstonia jeung The Walanda.

Hiji pilihan booking pikeun bengkel di Edinburgh bakal ditambahkeun dina sababaraha poé ka hareup. Ieu bakal bengkel soré on 11 September jeung 13 Nopémber 2019.

Urang bakal maturan tangtu pinuh poé di Killarney, Républik Irlandia on Jumaah 25 Oktober. Mangga wartosan Kulon Konseling Center CLG di info@southwestcounselling.ie, Telepon + 353 (0) 64 6636416 atawa + 353 (0) 64 6636100.

Menta Wagub a

Mangga wartosan kami di info@rewardfoundation.org pikeun hiji sawala awal ngeunaan pangabutuh latihan Anjeun. Urang bakal tukang ngaput ceramah sarta bengkel papanggih sasuai ka nu Anjeun. Simkuring nampi komisi pikeun digawé dina Britania Raya jeung saluareun. trainers utama urang kudu leuwih 25 taun 'pangalaman unggal gawe di lingkungan multi-budaya, kalawan Grup umur béda, tingkat pendidikan tur di nagara sakuliah dunya.

bengkel urang ngajajah konsumsi pornografi cara internét bisa ngarobah kabiasaan seksual, norma sosial, hubungan interpersonal jeung ningkatkeun potensi aktivitas kriminal. The bengkel disimpulkeun ku tempo remedies tur strategi pencegahan. Aranjeunna nyadiakeun rohangan keur sawala, asah group peer na perspéktif anyar supaya pamilon bisa ngasupkeun pangaweruh ieu kana prakték maranéhanana.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email