Profesional Ngajar Mary Sharpe

Pelatihan CPD pikeun Profesional

RCGP_Accreditation Mark_ 2012_EPS_new

Yayasan Ganjaran parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi Karajaan Inggris pikeun nganteurkeun bengkel 1 dinten dina The Dampak tina Pornografi Internet on Mental jeung fisik Kaséhatan. Kami ayeuna ngiklankeun bengkel ieu salaku Pornografi sareng gangguan seksual. Latihan urang dumasar-bukti sareng kalebet panalitian neurosains pang anyarna dina bidang kacanduan internét anu muncul. Kami fokus pisan kana pangaruh pornografi internét kana kaséhatan, hubungan, kahontalna sareng hubungan kusabab panggunaanna nyebar pisan ayeuna.

Kami parantos nganteurkeun pelatihan ka guru sakola dasar sareng sakola menengah; mahasiswa universitas; perwira kaséhatan seksual; dokter sareng psikiater; perawat; ahli klinik séks; pangacara, pangacara sareng hakim; pamimpin agama; pamimpin nonoman; pagawé sosial kaasup kaadilan kriminal pagawé sosial; manajer panjara senior, akademisi sareng PNS.

Bengkel dibuka sayogi ayeuna

Salami akhir taun 2018 kami nampilkeun bengkel ieu di Belfast, Killarney, Edinburgh, Watford, London sareng Glasgow. Panongton urang diperpanjang saluareun Inggris sareng Irlandia, ngagambar pamilon ti dugi ka Finlandia, Éstonia sareng Belanda.

Pilihan booking pikeun bengkel di Edinburgh bakal ditambihan dina sababaraha dinten ka payun. Ieu bakal bengkel soré dina 11 Séptémber sareng 13 Nopémber 2019.

Kami bakal nawiskeun kursus sadidinten di Killarney, Républik Irlandia dina Jumaah 25 Oktober. Mangga wartosan SouthWest Counselling Center CLG di info@southwestcounselling.ie, telepon +353 (0) 64 6636416 atanapi +353 (0) 64 6636100.

Nyuhungkeun Lokakarya

Mangga wartosan kami di info@rewardfoundation.org pikeun sawala awal ngeunaan kabutuhan latihan anjeun. Kami bakal ngarobih ceramah sareng bengkel pikeun nyumponan sarat anjeun. Kami nampi komisi pikeun damel di Karajaan Inggris sareng sajabina. Palatih utama kami gaduh pangalaman langkung ti 25 taun masing-masing damel di lingkungan multi budaya, sareng kelompok umur anu béda, tingkat pendidikan sareng di nagara-nagara di saluruh dunya.

Lokakarya kami ngajalajah cara konsumsi pornografi internét tiasa ngarobih tingkah laku séksual, norma sosial, hubungan antarpribadi sareng ningkatkeun potensi kagiatan kriminal. Lokakarya disimpulkeun ku ngémutan pangobatan sareng stratégi pencegahan. Aranjeunna nyayogikeun rohangan pikeun sawala, asah kelompok peer sareng sudut pandang énggal supados pamilon tiasa ngempelkeun élmu ieu kana praktékna. 

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email