palatihan

Pelatihan CPD pikeun Profesional

Yayasan Ganjaran parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi ti Karajaan Inggris pikeun nganteurkeun bengkel 1 dinten dina Pornografi sareng gangguan seksual. Latihan urang dumasar-bukti sareng kalebet panalitian neurosains pang anyarna dina bidang kacanduan internét anu muncul. Kami fokus pisan kana pangaruh pornografi internét kana kaséhatan, hubungan, kahontalna sareng hubungan kusabab panggunaanna nyebar pisan ayeuna.

Latihan RCGP

Kami parantos nganteurkeun pelatihan ka guru sakola dasar sareng sakola menengah; mahasiswa universitas; perwira kaséhatan seksual; dokter sareng psikiater; perawat; ahli klinik séks; pangacara, pangacara sareng hakim; pamimpin agama; pamimpin nonoman; pagawé sosial kaasup kaadilan kriminal pagawé sosial; manajer panjara senior, akademisi sareng PNS.

Nyuhungkeun Lokakarya

Kami parantos ngeureunkeun program pengajaran tatap muka dugi ka akhir larangan Covid-19. Mangga kontak kami di info@rewardfoundation.org pikeun sawala awal ngeunaan kabutuhan latihan anjeun. Kami bakal ngarobih ceramah sareng bengkel pikeun nyumponan sarat anjeun. Kami nampi komisi pikeun damel di Karajaan Inggris sareng sajabina. Palatih utama kami gaduh pangalaman langkung ti 25 taun masing-masing damel di lingkungan multi budaya, sareng kelompok umur anu béda, tingkat pendidikan sareng di nagara-nagara di saluruh dunya.

Lokakarya kami ngajalajah cara konsumsi pornografi internét tiasa ngarobih tingkah laku séksual, norma sosial, hubungan antarpribadi sareng ningkatkeun potensi kagiatan kriminal. Lokakarya disimpulkeun ku ngémutan pangobatan sareng stratégi pencegahan. Aranjeunna nyayogikeun rohangan pikeun sawala, asah kelompok peer sareng sudut pandang énggal supados pamilon tiasa ngempelkeun élmu ieu kana praktékna. 

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email