Sarat jeung Kaayaan Hub Skotlandia

pelecehan seksual jeung kekerasan seksual di sakola

adminaccount888 Bérita paling énggal

Guru madhab anu paduli kebangkitan dina kekerasan seksual jeung pelecehan di sakola. Aranjeunna néangan ngartos panyabab na neangan parabot ngagunakeun sakumaha interventions. Sarat jeung Kaayaan Hub Skotlandia anu asup ka dinya jeung bageur nawaran reureuh di diondang TRF mun nyarita dina konferensi maranéhanana di Edinburgh on 25 Nopémber pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan dampak pornografi internét dina otak rumaja. Komentar ti pamilon éta pisan positif ngeunaan kontribusi urang. Éta ogé resep workshop Graham Goulden urang ti Program Mentoring kekerasan jeung Lesley Walker ti tim Hormat Sehat NHS Lothian urang. TRF téh gumbira pikeun ngonfirmasi yén urang téh collaborating raket kalawan duanana pamaén ieu.

panalungtikan teuing di kaliwat sabudeureun kekerasan geus fokus kana karya ahli sosiologi jeung psikolog. Sanajan dina kamajuan panganyarna dina neurosains nawiskeun wawasan anyar konci kana kumaha rumaja anu kapangaruhan ku lingkungan robah dibawa ngeunaan ku immersion kami di téhnologi.

Pangajaran di sakola ngeunaan Sistim ganjaran tina uteuk dina rumaja perlu janten bagian konci tina strategi pencegahan. Pahala Yayasan ieu pioneering usaha ngajarkeun muda kumaha carana ngamekarkeun strategi timer manajemén kawas ngalakonan layar 24hour saum sareng ogé mertimbangkeun experimenting kalawan quitting pornografi internét. Upami kebangkitan di pelecehan seksual jeung kekerasan antarana jalma ngora, tur kalawan eta tingkat poorer of attainment, anu dipikaresep neruskeun unabated.

Tilu tangtangan parantos jelas ti diskusi urang di acara Kabijakan Hub. Mimiti aya seueur teuing alat pendidikan pikeun ngarengsekeun masalah langsung di sakola. Kadua, kumaha kumaha urang ngalibatkeun kolotna dina masalah ieu? Pendapat hiji-sisi di sakola henteu cekap. Kolotna kedah di papan tulis sareng daék kolaborasi dina sagala tarékah ngabantosan budakna tiasa dilaksanakeun di sakola. Katilu, aya dana anu sayogi nyayogikeun latihan pikeun guru sareng murid? Upami artos henteu diproduksi pikeun ngadukung pencegahan, maka biaya di kasehatan pikeun masalah kaséhatan méntal sareng fisik, tagihan kaadilan kajahatan sareng pedah pangangguran anu berpunca tina kecanduan, sigana bakal kaluar kontrol di taun-taun ka hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu