Efek porno?

Seksual Performance Test keur Lalaki

Anjeun atanapi batur deukeut anjeun gaduh masalah sareng porno? bagian ieu nawarkeun hiji test kinerja seksual basajan. Bisa ngabantu lalaki ngaidentipikasi naha atanapi henteu porno internét mangrupakeun komponén utama sagala masalah kinerja seksual maranéhna bisa jadi ngabogaan.

test kinerja lalaki

Ieu do-eta-diri test basajan pikeun lalaki anu ningali lamun porno anu patali jeung masalah kinerja seksual. Ieu diwangun ku Gary Wilson pikeun mantuan lalaki manggihan lamun kinerja seksual sluggish maranéhanana nyaéta patali jeung pamakéan porno atawa batang gantina ti pagelaran kahariwang.

1. Kahiji, tingali hiji urologist alus tur aturan kaluar wae Abnormalitas médis.

2. Hareup, dina hiji kasempetan masturbate kana porno favorit anjeun (atawa saukur ngabayangkeun kumaha ieu lamun geus disumpah kaluar deui).

3. Lajeng, dina kasempetan séjén masturbate kalawan henteu porno jeung tanpa fantasizing ngeunaan porno.

Bandingkeun kualitas erections Anjeun jeung waktu eta nyandak ka pang luhurna (lamun bisa pang luhurna). Hiji lalaki ngora cageur kudu boga euweuh gangguan attaining a cacakan lengkep sareng masturbating ka orgasme tanpa porno atanapi implengan porno.

Upami Anjeun gaduh cacakan kuat di #2 tapi disfungsi erectile di #3, teras Anjeun meureun kudu porno-ngainduksi Erectile disfungsi (PIED). Anjeun kudu eureun maké porno internét. Pahala Yayasan urang Modél recovery tilu-hambalan Disarankeun.

Mun #3 téh kuat sarta padet, tapi anjeun boga gangguan sareng pasangan nyata, lajeng Anjeun meureun kudu ED nu patali kahariwang.

Upami Anjeun gaduh masalah dina mangsa duanana #2 na #3, Anjeun bisa jadi kudu kutang ED porno-ngainduksi atanapi masalah dihandap deui-sabuk pikeun nu bakal butuh pitulung médis.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email