pornografi internét, toko sexting

Alesan sakola peryogi pelajaran ngeunaan pornografi internét sareng séxting paling disimpulkeun dina cutatan ieu ...

"Tina sakabeh kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif, ” saur ahli saraf neurologi Belanda Meerkerk dkk.

Pendekatan unik urang fokus kana pangaruh pornografi internét dina otak rumaja. Kami diakréditasi salaku pelatih ku Royal College of General Praktisi. Kanggo langkung seueur detil ngeunaan pangaruh porno dina uteuk kami nyarankeun yén tiasa diakses pisan "Otak anjeun dina Pornografi Internét- pornografi sareng Élmu Munculna Kecanduan"Ku Gary Wilson. Kanggo langkung jelasna tingali sidebar di belah katuhu.

Henteu aya panerapan verifikasi umur sareng kamungkinan langkung seueur lockdowns sareng barudak anu gaduh aksés bébas situs porno, The Reward Foundation parantos mutuskeun ngajantenkeun 7 pelajaran na aya gratis ku teu aya sakola anu kedah tanpa. Anjeun wilujeng nyumbangkeun amal urang, upami anjeun raos pisan. Tingali tombol "Sumbangan" di belah katuhu.

Henteu aya pornografi anu dipidangkeun dina pelajaran naon waé. Pikeun nalungtik eusi unggal pelajaran, buka halaman bundel teras pencét gambar super bundles pikeun nagara anjeun. Kami parantos ngahasilkeun pelajaran dina édisi anu béda pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, Inggris, Amérika sareng Internasional. Kami ngagaduhan pelajaran tambahan pikeun hukum Inggris sareng Wales, sareng Skotlandia.

Kasaksian:
  • Pelajaranna lancar pisan. Murid sapinuhna aktipitas. Aya cekap inpormasi dina rencana pelajaran supados guru ngaraos siap. Pasti bakal ngajarkeun deui.
  • Re: Sexting, Hukum sareng Anjeun: Éta pisan ngabantosan. Aranjeunna resep carita, sareng ieu ngarangsang seueur diskusi. Sareng kami ngabahas légal anu kedah diperhatoskeun sacara serius. Murid nyarios yén aranjeunna henteu teuing fase ngeunaan nampi séxting / poto naon waé salaku "éta kajadian salami". Aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu ngémutan éta kusabab éta sanés masalah ageung. Kami mendakan éta rada héran. Tina 3 guru di St Augustine's RC School, Edinburgh.
  • "Kuring yakin yén murid kami kudu spasi aman dimana maranéhna kalawan bébas bisa ngabahas rupa-rupa isu nu patali jeung kelamin, hubungan jeung diakses pornografi online dina umur digital". Liz Langley, Kepala Personal sarta Atikan Sosial, Dollar Akademi
  • "Mary masihan ceramah anu hadé pikeun budak lalaki urang dina topik pornografi: éta saimbang, henteu kiamat sareng inpormatip pisan, ngabantosan ngalengkepan murid-murid urang ku élmu anu diperyogikeun pikeun nyandak pilihan dina kahirupan aranjeunna.”Stefan J. Hargreaves, Master dina Muatan Seminar, Tonbridge School, Tonbridge

Ngabuntel

Nyayogikeun murid anjeun sareng sababaraha masalah ngeunaan pornografi internét sareng séxting anu aya hubunganana sareng kaséhatan méntal sareng fisik, kapercayaan awak, hubungan, pencapaian, paksaan, idin sareng tanggung jawab hukum. Ieu cara anu pangsaéna pikeun nyiapkeun aranjeunna pikeun kahirupan online sareng offline sareng ngawangun katahanan ngalawan poténsial jangka panjang.


Pornografi internét

Pelajaran urang nawiskeun 4 aspek anu béda, tapi saling pakait tina daérah ieu. Murid bakal gaduh kasempetan pikeun mikir kritis ngeunaan topik ieu nganggo latihan anu pikaresepeun, interaktif, pidéo sareng kasempetan pikeun diskusi dina rohangan anu aman sareng plang kanggo sumber daya pikeun pangrojong salajengna:

  • Pornografi on sidang
  • Cinta, Pornografi & Hubungan
  • Pornografi Internét sareng Kaséhatan Méntal
  • Tembok percobaan porno


sexting

Kami nawiskeun 3 pelajaran anu béda, tapi saling pakait dina daérah ieu pikeun ngaliput sababaraha aspék anu béda tina masalah anu nangtang ieu. Luhureun sadaya éta ngajar murid ngeunaan fitur unik tina otak palastik anu pikaresepeun, sareng kumaha cara ngamangpaatkeunana pikeun suksés dina kahirupan:

  • Perkenalan kana Sexting
  • Sexting, pornografi sareng Otak rumaja
  • Sexting, Hukum sareng Anjeun

Némbongkeun sakabéh hasil 28