Super Bundles

Pikeun nyayogikeun muridna anu paling saé pikeun diajar ngeunaan pornografi sareng sexting internét, kami nyarankeun anjeun nganggo seueur piwulang.

Pikeun nalungtik eusi unggal palajaran, pencét dina gambar kebat. Upami anjeun hoyong gaduh sakumpulan pelajaran dina pornografi internét hungkul atanapi ngan ukur dina sexting, tingali bundél anu aya hubunganana di handap ieu.

Pelajaranna sayogi dina édisi Inggris, Edisi Amérika sareng Édisi Internasional (Inggris).

Iket pornografi Internét

Bundel pornografi internét ngandung tilu pelajaran anu patali sareng aspek pornografi anu béda. Kami ogé parantos nambihan pelajaran bonus gratis.

Naha pornografi ngabahayakeun? Bagéan ka hiji mangrupikeun pelajaran interaktif anu pikaresepeun dimana murid bertindak salaku juri pikeun meunteun 8 lembar buktina pikeun sareng lawan, tina rupa-rupa sumber kalebet anu médis, sateuacan ngahontal kasimpulan anu dibahas. Baguna pikeun ditingalikeun ka inspektur sakola sareng sepuh.

Bagéan kadua katingalina sacara khusus dina pangaruh kaséhatan méntal pornografi sareng kumaha mangaruhan kahontalna sareng kapercayaan diri. Éta ogé ningali industri pornografi multi-milyar dolar sareng kumaha ngahasilkeun artos nalika produk na (utamina) gratis.

Bagéan ka tilu nalungtik naon anu dilakukeun pikeun kaakraban anu leres dina hubungan. Naon pangaruh kabiasaan porno dina idin, paksaan, ekspektasi sareng kinerja séks?

Pelajaran bonus mangrupikeun pembaruan tina ceramah TEDx anu kawéntar disebut "The Great Porn Experiment" anu ngabantosan murid ngartos kumaha élmu nalungtik kagiatan sosial sapertos gratis, streaming pornografi internét sareng kumaha ékspérimén sosial anu henteu régulasi ieu mangaruhan kaséhatan seksual. Éta ngajelaskeun élmu ku cara anu gampang diaksés sareng nawiskeun harepan pikeun anu parantos kajiret ku porno.

Babarengan aranjeunna ngaliput seueur bahan konci dumasar kana bukti pangénggalna ngamungkinkeun pikeun diskusi ngeunaan topik anu nangtang ieu dina rohangan anu aman.

Sexting kebat

Sexting mangrupikeun poko anu langkung seueur tibatan nembongan dina paningal munggaran. Iket ieu ngamungkinkeun guru ngajajah sababaraha masalah sareng murid langkung tilu pelajaran dina rohangan anu aman kalayan kasempetan anu cekap pikeun diskusi sareng diajar.

Pikeun édisi Inggris, kami gaduh 3-bagian bundle. Bagéan kahiji nyandak murid ngalangkungan jinis-jinis séxting, naroskeun ngeunaan résiko sareng hadiah, sareng kumaha cara nolak pamundut. Bagéan kadua ngajar murid ngeunaan fitur unik tina otak rumaja na, naha éta ngagaduhan napsu pikeun sagala hal seksual kaasup porno, sexting sareng nyandak résiko. Bagéan katilu nguruskeun naon anu aya résiko sexting tina sudut pandang hukum. Kumaha hukum ngubaran sexting di nagara anjeun? Naon pangaruhna kana padamelan kahareup upami dilaporkeun ka pulisi?

Kusabab béda hukum di nagara sanés, édisi Amérika sareng Internasional henteu ngandung bagian katilu ngeunaan hukum. Éta bundel ngagaduhan dua bagian dina séxting. Nanging kami parantos nambihan pelajaran bonus gratis dina pornografi internét, disebatna "The Great Porn Experiment" dumasar kana omongan TEDx anu populér.

Nyitak Friendly, PDF & Email