Rencana Pangajaran: pornografi Internét

Fitur unik tina palajaran The Reward Foundation nyaéta fokus kana pagawéan otak rumaja. Ieu pangalusna mantuan murid ngartos tur ngawangun daya tahan kana poténsi ngarugikeun tina pamakéan pornografi. Yayasan Ganjaran parantos diakreditasi ku Royal College of General Practitioners di London pikeun ngajarkeun bengkel profésional ngeunaan dampak pornografi dina kaséhatan méntal sareng fisik.

Palajaran urang sasuai jeung Departemen Pendidikan panganyarna (pamaréntah Inggris) "Atikan Hubungan, Hubungan jeung Atikan Seks (RSE) jeung Atikan Kaséhatan" pituduh statutory. Édisi Skotlandia saluyu sareng Kurikulum pikeun Kaunggulan.

Rencana pelajaran: pornografi Internét tiasa dianggo salaku pelajaran mandiri atanapi dikirimkeun dina kelompok tilu atanapi opat. Unggal pelajaran ngagaduhan slide PowerPoint ditambah Pitunjuk Guru sareng, dimana pantes, bungkus sareng buku kerja. Pelajaranna disertakeun sareng pidéo anu dipasang, tautan panas kana panilitian konci sareng sumber daya sanés pikeun pamundut langkung jauh pikeun ngajantenkeun unit tiasa diaksés, praktis sareng mandiri sabisa-bisa.

  1. Pornografi on sidang
  2. Cinta, Pornografi & Hubungan
  3. Pornografi Internét sareng Kaséhatan Méntal
  4. Pornografi sareng otak rumaja
  5. Tembok percobaan porno

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Pangajaran 1: Pornografi dina Percobaan

Pornografi Internét seueur dianggo ku nonoman, utamina ku budak lalaki, tapi ayeuna tambah ku budak awéwé.

Dina palajaran ieu pikeun murid sakola luhur urang nempatkeun pornografi dina sidang. Urang naroskeun patarosan, "Naha pornografi ngabahayakeun?" Kami nawiskeun 8 bukti pikeun ngabantosan murid mikirkeun masalah, ngritik bukti sapertos juri, sareng nyerat putusanna kalayan nalar kalebet. Aranjeunna bakal ngadangu ti ahli bedah saraf, saurang nonoman sareng awéwé ngora anu pulih kecanduan porno, psikolog anu mayar industri porno, produser porno 'etika', sareng definisi kaséhatan seksual World Health Organization.

Salaku latar tukang, Klasifikasi Panyakit Internasional Organisasi Kaséhatan Dunia (ICD-11) nyatakeun yén panggunaan pornografi anu bermasalah tiasa didiagnosis salaku gangguan paripolah seksual anu nyurung sareng salaku gangguan adiktif.

Dina waktos anu sami, industri pornografi, sapertos Industri Tembakau sababaraha dasawarsa ka tukang kalayan ngaroko sareng kanker paru-paru, mayar profésional kasehatan pikeun nolak aya hubungan antara panggunaan porno sareng sajumlah masalah kaséhatan. Aranjeunna beroperasi sacara lega dina média sosial sareng dina internét sacara umum. Ieu ngakibatkeun loba kabingungan ngeunaan dampak sabenerna pornografi internét utamana dina rumaja.

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Pangajaran 2: Cinta, Pornografi & Hubungan

Kumaha carana jalma pikeun mikawanoh ciri sareng aspék positip hubungan intim anu hiji ka hiji anu séhat?

Naon pangaruh kabiasaan pornografi dina idin séks, tekanan séks, paksaan, perkosa, serangan seksual sareng silaturahim? Naon résiko sareng hadiah panggunaan pornografi? Sareng naon tandana sareng gejala kaleuleuwihi?

Pangajaran nyayogikeun sababaraha strategi pikeun ngabantosan murid-murid dina sagala anu tiasa sareng ngembangkeun hubungan anu séhat ka payun.

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Pangajaran 3: Pornografi Internét sareng Kaséhatan Méntal

Dina sababaraha taun ka pengker aya naékna anu luar biasa dina masalah kaséhatan méntal diantara nonoman. Parobihan rutin salaku akibat tina pandemi parantos nguatkeun trend ieu.

Palajaran ningali kayakinan awak sareng kumaha situs pornografi sareng média sosial tiasa nyababkeun ngabandingkeun obsesip sareng batur online. Éta ogé ningali kumaha perusahaan internét, khususna perusahaan pornografi sareng kaulinan, nargétkeun kerentanan dina otak rumaja pikeun ngajantenkeun aranjeunna janten pangguna biasa.

Murid mendakan yén situs gratis sanés gratis. Pausahaan Internet nyieun milyaran dollar/pound tina perhatian pamaké, jualan data pribadi maranéhanana sarta preferensi keur kaperluan iklan, kaca diundeur jeung jualan produk patali.

Pangajaran ieu ditujukeun pikeun murid sakola luhur tapi tiasa diadaptasi pikeun sakola tingkat handap. Tujuanana nyaéta pikeun ngamungkinkeun murid pikeun mikawanoh naon anu normal sareng naon anu janten masalah dina diri nyalira sareng anu sanésna sareng, nalika timbul masalah, terang kumaha milari dukungan ti mimiti sumber anu pas.

Éta nawiskeun strategi anu saé pikeun ngirangan panggunaan internét sareng ngawangun ketahanan.

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Pangajaran 4: Pornografi jeung Otak Rumaja

Pangajaran ieu katingali dina otak plastik ngora anu hebat. Éta ngajelaskeun naha ahli saraf nyatakeun, "Tina sagala kagiatan dina internét, porno paling berpotensi janten adiktif". Kumaha pangaruhna kana sexting?

Murid diajar kumaha kagiatan internét sapertos porno, média sosial, kaulinan, judi jsb.

Sakumaha seueur porno teuing? Masalah kaséhatan méntal sareng fisik naon anu tiasa disababkeun? Naon pangaruhna kana kahontalna atanapi hubungan?

Murid diajar ngeunaan kumaha uteuk tiasa diajar ngalaksanakeun kontrol diri, ngatur diri sareng naon stratégi anu ngabantosan pikeun ngahontal éta. Aranjeunna terang perkawis sumberdaya pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun terang-terang sareng tiasa nyandak pilihan anu positip.

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Pangajaran 5: Percobaan porno Anu Hebat

Palajaran ieu ngamutahirkeun fakta sareng statistik tina ceramah TEDx anu populer pisan, 'The Great Porn Experiment' ti taun 2012. Sajauh ieu, ceramah ieu ngagaduhan langkung ti 15 juta pintonan sareng ditarjamahkeun kana 20 basa.

Éta ngajelaskeun résiko kaleuleuman dina internét porno kana sababaraha waktos, sapertos disfungsi erectile anu disababkeun ku porno, sareng naha nonoman langkung lami deui pikeun cageur kaséhatan séksana tibatan lalaki anu langkung sepuh.

Pangajaran nawiskeun warta anu hadé ku sababaraha carita pamulihan ku jalma ngora anu ngaraos langkung séhat, langkung energetik, langkung wirausaha sareng langkung rajin damel sareng langkung suksés dina narik pasangan nalika aranjeunna kaluar tina porno.

Aya sumber anu saé pikeun ngabéjaan murid upami aranjeunna hoyong inpormasi lengkep.

Kami resep eupan balik anjeun supados urang tiasa ningkatkeun aranjeunna.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.