Rencana Pangajaran: Sexting

A unique feature of The Reward Foundation lessons is the focus on the workings of the adolescent brain. This best helps pupils understand and build resilience to potential harms from sexting and pornography use. The Reward Foundation has been accredited by the Royal College of General Practitioners in London to teach professional workshops on pornography’s impact on mental and physical health.

Palajaran urang sasuai jeung Departemen Pendidikan panganyarna (pamaréntah Inggris) "Atikan Hubungan, Hubungan jeung Atikan Seks (RSE) jeung Atikan Kaséhatan" pituduh statutory. Édisi Skotlandia saluyu sareng Kurikulum pikeun Kaunggulan.

Éta tiasa dianggo salaku pelajaran mandiri atanapi dina sakumpulan tilu. Unggal pelajaran ngagaduhan sakumpulan slide PowerPoint ditambah Pitunjuk Guru sareng, mana anu pantes, bungkus sareng buku kerja. Pelajaranna disertakeun sareng pidéo anu dipasang, hotlink kana panilitian konci sareng sumber daya sanés kanggo pamundut langkung jauh pikeun ngajantenkeun unit tiasa diaksés, praktis sareng mandiri sabisa.

  • Perkenalan kana Sexting
  • Sexting, Hukum sareng Anjeun **

** Sadia pikeun murid di Inggris sareng Wales dumasar kana hukum Inggris sareng Wales; ogé sayogi pikeun murid di Skotlandia dumasar kana hukum Skotlandia.

Pangajaran 1: Bubuka Sexting

Naon citra séks atanapi séks anu diproduksi ku nonoman? Murid ngémutan kunaon jalma meureun nyuhungkeun sareng ngirim selfie buligir. Aranjeunna ngabandingkeun résiko sexting ka jinis séks konsensual. Pangajaran ogé ningali kumaha panggunaan pornografi mangaruhan séxting sareng pelecehan séks.

Éta nawiskeun inpormasi ngeunaan cara ngajaga diri tina pelecehan anu teu dihoyongkeun sareng dimana mendakan sumberdaya anu difokuskeun pikeun pamuda online pikeun diajar langkung seueur.

Murid diajar ngeunaan kumaha gambar seksual na dipiceun tina internét.

We’d love your feedback so that we can improve the lessons.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.

Lesson 2:  Sexting, the Law, and You

Sexting sanés istilah hukum tapi gaduh akibat hukum anu nyata. Haram pikeun barudak ngadamel, ngirim sareng nampi gambar barudak anu teu sopan, bahkan kalayan idin. Pulisi nganggap éta salaku masalah anu ngajaga. Upami jalma ngora dilaporkeun ka pulisi kusabab nyinggung séks, éta tiasa mangaruhan prospek padamelan engké, bahkan janten rélawan, upami éta damel sareng jalma rawan.

Kami nyayogikeun dua rencana pelajaran di dieu (pikeun harga hiji), hiji kanggo sakola handap sareng hiji kanggo sakola luhur. Masing-masing gaduh studi kasus anu béda pikeun ngagambarkeun tahap-tahap kematangan. Studi kasus didasarkeun kana kasus hukum langsung nyata sareng ngagambarkeun kaayaan umum anu tiasa dipendakan ku murid.

Paket Studi Kasus pikeun Guru nyayogikeun sababaraha waleran sareng saran pikeun ngabantosan murid-murid mikirkeun sareng ngabahas kaayaan rumit ieu anu aya dina Paket Studi Kasus pikeun Murid. Aranjeunna ngantep murid sina ngadiskusikeun perkawis dina rohangan anu aman sareng ngabantosan ngawangun ketahanan pikeun dianggo di luar kelas.

Murid diajar ngeunaan kumaha gambar seksual na dipiceun tina internét.

The law has been checked by the Crown Prosecution Service for England and Wales, by the Crown Office and Procurator Fiscal Service and by the Scottish Children’s Reporter Administration in Scotland, by police officers and lawyers.

We’d love your feedback so that we can improve the lessons.

Lamun palajaran mangpaat pikeun anjeun, ngarasa Luncat nyumbang kana amal urang. Tempo tombol DONATE dina footer handap.