Rencana Pelajaran: Sexting

Fitur unik tina pelajaran The Reward Foundation nyaéta fokus kana cara kerja otak rumaja. Pangsaéna ieu ngabantosan murid ngartos sareng ngawangun katahanan pikeun ngarugikeun poténsial tina séxting sareng panggunaan pornografi. Yayasan Ganjaran parantos diakréditasi ku Royal College of General Praktisi di London pikeun ngajarkeun lokakarya profesional ngeunaan pangaruh pornografi dina kaséhatan méntal sareng fisik.

Pelajaran urang saluyu sareng jurusan Pendidikan panganyarna (pamaréntah Inggris) "Hubungan Pendidikan, Hubungan sareng Pendidikan Sanggama (RSE) sareng Pendidikan Kaséhatan" pitunjuk anu sah.

Éta tiasa dianggo salaku pelajaran mandiri atanapi dina sakumpulan tilu. Unggal pelajaran ngagaduhan sakumpulan slide PowerPoint ditambah Pitunjuk Guru sareng, mana anu pantes, bungkus sareng buku kerja. Pelajaranna disertakeun sareng pidéo anu dipasang, hotlink kana panilitian konci sareng sumber daya sanés kanggo pamundut langkung jauh pikeun ngajantenkeun unit tiasa diaksés, praktis sareng mandiri sabisa.

  1. Perkenalan kana Sexting
  2. Sexting, pornografi sareng Otak rumaja
  3. Sexting, Hukum sareng Anjeun **
** Sadia pikeun murid di Inggris sareng Wales dumasar kana hukum Inggris sareng Wales; ogé sayogi pikeun murid di Skotlandia dumasar kana hukum Skotlandia.

Pangajaran 1: Bubuka Sexting

Naon citra séks atanapi séks anu diproduksi ku nonoman? Murid ngémutan kunaon jalma meureun nyuhungkeun sareng ngirim selfie buligir. Aranjeunna ngabandingkeun résiko sexting ka jinis séks konsensual. Pangajaran ogé ningali kumaha panggunaan pornografi mangaruhan séxting sareng pelecehan séks.

Éta nawiskeun inpormasi ngeunaan cara ngajaga diri tina pelecehan anu teu dihoyongkeun sareng dimana mendakan sumberdaya anu difokuskeun pikeun pamuda online pikeun diajar langkung seueur.

Murid diajar ngeunaan kumaha gambar seksual na dipiceun tina internét.

Pangajaran 2: Sexting, Pornografi, sareng Brain Budak

Pangajaran ieu katingali dina otak plastik ngora anu hebat. Éta ngajelaskeun naha ahli saraf nyatakeun, "Tina sadaya kagiatan dina internét, porno ngagaduhan kamungkinan paling janten kecanduan". Kumaha pangaruhna kana sexting?

Murid diajar ngeunaan kumaha kagiatan internét sapertos porno, média sosial, midangkeun, judi sareng sajabana mangrupikeun 'stimulus supernormal' anu karaos langkung pikaresepeun tibatan anu sanés.

Sakumaha seueur porno teuing? Masalah kaséhatan méntal sareng fisik naon anu tiasa disababkeun? Naon pangaruhna kana kahontalna atanapi hubungan?

Murid diajar ngeunaan kumaha uteuk tiasa diajar ngalaksanakeun kontrol diri, ngatur diri sareng naon stratégi anu ngabantosan pikeun ngahontal éta. Aranjeunna terang perkawis sumberdaya pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun terang-terang sareng tiasa nyandak pilihan anu positip.

Pangajaran 3: Sexting, Hukum, sareng Anjeun

Sexting sanés istilah hukum tapi gaduh akibat hukum anu nyata. Haram pikeun barudak ngadamel, ngirim sareng nampi gambar barudak anu teu sopan, bahkan kalayan idin. Pulisi nganggap éta salaku masalah anu ngajaga. Upami jalma ngora dilaporkeun ka pulisi kusabab nyinggung séks, éta tiasa mangaruhan prospek padamelan engké, bahkan janten rélawan, upami éta damel sareng jalma rawan.

Kami nyayogikeun dua rencana pelajaran di dieu (pikeun harga hiji), hiji kanggo sakola handap sareng hiji kanggo sakola luhur. Masing-masing gaduh studi kasus anu béda pikeun ngagambarkeun tahap-tahap kematangan. Studi kasus didasarkeun kana kasus hukum langsung nyata sareng ngagambarkeun kaayaan umum anu tiasa dipendakan ku murid.

Paket Studi Kasus pikeun Guru nyayogikeun sababaraha waleran sareng saran pikeun ngabantosan murid-murid mikirkeun sareng ngabahas kaayaan rumit ieu anu aya dina Paket Studi Kasus pikeun Murid. Aranjeunna ngantep murid sina ngadiskusikeun perkawis dina rohangan anu aman sareng ngabantosan ngawangun ketahanan pikeun dianggo di luar kelas.

Murid diajar ngeunaan kumaha gambar seksual na dipiceun tina internét.

Hukum ieu parantos dipariksa ku Layanan Penuntutan Mahkota pikeun Inggris sareng Wales, ku Kantor Mahkota sareng Procurator Fiskal Service sareng ku Administrasi Reporter Anak Skotlandia di Skotlandia, ku aparat kapulisian sareng ahli hukum.

Nyitak Friendly, PDF & Email