Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

Spanyol

Verifikasi umur online pikeun pornografi sanés masalah umum di Spanyol ayeuna. Éta henteu kantos.

nu Hukum Perlindungan Data ti 2018 nyatakeun yén panyadia ladenan éta jawab verifying umur poténsi minors ngakses eusi na jasa maranéhna. Di Spanyol sacara lega ditarima yén ieu téhnisna hésé. Pamarentah geus teu usaha pikeun ngembangkeun verifikasi umur di kali panganyarna.

Jalma-jalma di Spanyol sesah ngabayangkeun kumaha verifikasi umur tiasa dilaksanakeun di nagarana. Dina Pébruari 2020, Badan Nasional pikeun Perlindungan Data, ngaluarkeun a dokumén publik. Cenah "teu aya bukti yén éditor atanapi penerbit online eusi berorientasi sawawa ngagunakeun metode anu épéktip pikeun pariksa yén pangguna umurna sahenteuna 18 taun". Tulisan ngeunaan manajemén anu langkung saé pikeun data internét barudak henteu kalebet verifikasi umur salaku alat anu poténsial. Disarankeun ngaminimalkeun pangumpulan data sareng masihan pangguna inpormasi anu pas.

Aya pintonan séjén di Spanyol. Dina Séptémber 2020, a Simpen Barudak Spanyol Laporan nunjukkeun kumaha gampangna pikeun budak leutik ngaksés pornografi online. Umur 12 taun mangrupikeun umur awal rata-rata sareng 68% budak leutik Spanyol ngonsumsi kontén porno sacara rutin. Wartawan kami nunjukkeun yén hiji-hijina cara pikeun ngamajukeun masalah verifikasi umur nyaéta ku ngajantenkeun masarakat sadar kumaha pornografi berpotensi ngabahayakeun. Ieu lumaku pikeun duanana barudak jeung rumaja.

Nyitak Friendly, PDF & Email