Édisi Husus Méi 2021

Wilujeng sumping sadayana dina édisi pangénggalna ngeunaan Rewarding News. Mangrupikeun waktos anu sibuk pikeun urang nyarios ka sakola, kelompok propésional anu nganyahokeun murangkalih sareng nonoman, sareng nyiapkeun réspon kana konsultasi pamaréntah di jero sareng luar negeri. Nanging dina édisi ieu kami fokus kana mangkatna salah sahiji titans gerakan pikeun ngadidik jalma ngeunaan cilaka porno, Gary Wilson. Kami ogé nyayogikeun pembaruan ngeunaan naon anu dilakukeun ku pamaréntah Inggris, atanapi henteu dilakukeun, pikeun ngajagaan barudak tina cilaka tina gampang kakeunaan bahan hardcore. Anjeun bakal ngagaduhan peranan pikeun maju ieu. Aya sababaraha panilitian anyar konci ogé sayogi. Ngarasa Luncat ngahubungi kuring, Mary Sharpe, di mary@rewardfoundation.org pikeun ngirim pamundut pikeun naon waé anu anjeun pikahoyong ningali kami anu diliput. 

Gary's Isro

Warta Ganjaran Gary Wilson

Nya ku sedih pisan urang ngumumkeun pupusna sobat sareng batur sapagawean urang tercinta, Gary Wilson. Anjeunna pupus dina kaping 20 Méi 2021 salaku akibat tina komplikasi kusabab panyawat Lyme. Anjeunna ninggalkeun pamajikanana Marnia, putra Arion sareng anjing Darling, Smokey. Pers pers di dieu: Panulis terlaris tina Brain anjeun dina porno, Gary Wilson, parantos pupus

Salain ti ngan ukur salah sahiji jalma anu paling bijaksana, palinter sareng palinter anu kantos kami kenal, Gary khusus pikeun kami sabab karyana mangrupikeun inspirasi pikeun amal kami The Reward Foundation. Kami ngamotivasi ku omongan TEDx populér na "Tembok percobaan porno"Dina 2012, ayeuna ku langkung ti 14 juta pandangan, yén urang hoyong nyebarkeun élmu sareng ngarepkeun karyana dibawa ka jalma anu berjuang sadar atanapi henteu sadar ku panggunaan pornografi anu bermasalah. Anjeunna mangrupikeun pamikir asli sareng rajin. Pangpangna, anjeunna mangrupikeun bek anu wani pikeun bebeneran ilmiah. Anjeunna ngalakukeun éta nalika nyanghareupan oposisi ti panatik anu disetir ku agenda anu nampik pangaruh porno dina uteuk.

Guru sareng panaliti anu kado

Gary mangrupikeun perwira panilitian anu terhormat. Anjeunna mangrupikeun panulis sareng 7 dokter Angkatan Laut AS dina mani "Naha Pornografi Internét Nyababkeun Disfungsi Seksual? Tinjauan sareng Laporan Klinis". Kertas éta ngagaduhan pandangan anu langkung seueur tibatan kertas sanés dina sajarah jurnal bergengsi, Élmu Tatakrama. Anjeunna ogé panulis anu dicutat pisan "Ngaleungitkeun Paké pornografi Internét Kronik Pikeun Ngungkabkeun Pangaruhna (2016). Salaku guru berbakat kalayan raos garing, anjeunna ngajantenkeun diajar gampang. Gary rela masihan waktosna pikeun ngabantosan kami kalayan sababaraha presentasi sareng rencana pelajaran. Anjeunna ngabantosan sadayana anu milari bantosanna. Anjeunna bakal sono pisan.

Gary mangrupikeun jalma pangpayunna anu narik perhatian masarakat kana sipat anu berpotensi adiktif pornografi internét dina éta omongan TEDx di 2012. Téknologi sareng aksés kana pornografi parantos dikembangkeun dina waktos anu lieur dina sababaraha taun ka pengker. Dina waktos anu sami pornografi parantos nyababkeun beuki seueur jalmi. Diantara tingkat pangguna pornografi disfungsi seksual parantos melonjak sataun-ka-taun. Naékna ieu parantos kajantenan turunna dramatis libido sareng kapuasan séksual sareng mitra nyata.

Brain Anjeun on porno

Kitu popularitas biantara TEDx anu Gary didorong ku seueur pikeun ngamutahirkeunana dina bentuk buku. Ieu janten "Brain anjeun dina porno - pornografi Internét sareng Élmu Muncul tina Kecanduan". Éta mangrupikeun buku anu laris dina katégori na dina Amazon. Édisi kadua nyertakeun karusuhan kabiasaan séksual Compulsive (CSBD). Organisasi Kaséhatan Dunya ayeuna parantos ngalebetkeun CSBD salaku gangguan kontrol dorongan dina Klasifikasi Internasional Kasakit (ICD-11). Panaliti sareng dokter terkemuka ogé parantos ngémutan sabaraha jinis sareng pola panggunaan pornografi tiasa diklasifikasikeun salaku "gangguan anu sanés khusus kusabab paripolah adiktif" dina ICD-11. Anyar-anyar ieu data biologis nunjukkeun yén panggunaan pornografi sareng paripolah séks anu nyurung tiasa diklasifikasikeun salaku kecanduan tinimbang gangguan kontrol dorongan. Janten Gary leres sareng leres-leres sadar kana perkiraan épék pornografi na.

Bukuna parantos sayogi ayeuna dina édisi anu kadua dina paperback, Kindle sareng salaku e-book. Buku ayeuna ngagaduhan tarjamahan dina basa Jerman, Belanda, Arab, Hungaria, Jepang, Rusia. Sababaraha basa sanésna aya dina pipa.

Peringatan Gary

Putrana Arion ngawangun halaman wéb peringatan. Anjeun tiasa maca koméntar didieu: koméntar. Sareng kirimkeun nyalira didieu, upami anjeun kersa, bahkan sacara anonim: Kahirupan Gary Wilson. Bagéan koméntar tina peringatan éta mangrupikeun wasiat leres tina sabaraha kahirupan anu disentuh ku cara anu positip. Seueur jalma parantos nyarios yén anjeunna sacara harfiah nyalametkeun kahirupan aranjeunna.

Karyana bakal hirup ngalangkungan urang sareng seueur anu sanés mangrupikeun bagian tina pasukan masarakat anu sadar yén karuksakan anu teu diinpormasi, panggunaan pornografi anu santai tiasa nyandak. Karyana ngahasilkeun harepan pikeun rébuan anu kaserang kanyaho yén, ku ngaleungitkeun porno tina kahirupan aranjeunna, aranjeunna henteu ngan ukur tiasa nyageurkeun uteukna, tapi nempatkeun kahirupanna dina pijakan anu langkung saé tibatan tiheula. Hatur nuhun, Gary. Anjeun pahlawan jaman ayeuna anu sajati. Kami cinta anjeun.

Punten ngadukung Tinjauan Yudisial ieu ngalawan Pamaréntah Inggris

Balaréa Kaadilan Ngahargaan Anak News
Ioannis sareng Ava

Naha anjeun hoyong ngajagaan barudak tina pornografi hardcore? Punten nyumbang kana ieu aksi crowdfunded. Kami nawiskeun waktos sareng jasa kami gratis ogé nyumbang finansial.

Jinis khusus tindakan pangadilan anu disebut tinjauan yudisial nuju dilakukeun ngalawan pamaréntah Inggris kusabab kagagalan na nerapkeun Bagian 3 tina Digital Economy Act 2017 (DEA). Tinjauan yudisial mangrupikeun prosés nangtang kana kaabsahan kaputusan pejabat publik, biasana pamaréntah lokal atanapi pusat. Pengadilan ngagaduhan peran "pengawasan" pastikeun anu nyandak kaputusan tindakan sah. Pikirkeun "prorogation" dina sateuacanna ka Brexit.

Pamaréntah Konservatif ngenalkeun DEA sareng éta diliwatan ku sadaya pihak dina kadua imah. Acan sakumaha anjeun bakal ningali tina carita di luhur, Boris Johnston narik saminggu sateuacan éta bakal dilaksanakeun sareng didamel hukum. Teu aya anu prédiksi pandemi éta, tapi pangaruh tina henteu diterapkeunna kalakuan ieu hartosna yén jutaan barudak henteu gaduh aksés gampang pornografi hardcore nalika dikonci bari nyangkut di bumi bosen kalayan langkung seueur tina internét pikeun ngahibur aranjeunna. Pornhub, bahkan nawiskeun situs premium anu biasana mahal pikeun aranjeunna salami waktos ieu salaku cara pikeun ngadorong pangguna anyar.

kasang tukang

Aya dua anu nungtut dina aksi pengadilan ieu. Mimiti, Ioannis, bapak ti 4 putra, salah sahijina parantos kakeunaan pornografi dina alat sakola. Dina minggu-minggu dugi ka kajadian éta Ioannis sareng pamajikanana parantos merhatoskeun parobihan anu paripolah putrana. Mimitina aranjeunna ngan saukur nempatkeun ka kamungkinan setrés yén anjeunna panginten parantos ngalaman nalika pandemi kovalén. Sababaraha hal anu aranjeunna perhatoskeun nyaéta: isolasi, tingkah laku agrésif ka duduluran, kaleungitan minat kana hal-hal anu dipikacinta. Saatos telepon ti sakola, kolot sadar yén parobihan paripolah langsung dikaitkeun kana aksés pornografi.

Anu nungtut anu kadua nyaéta awéwé ngora anu disebat Ava. Dina Maret 2021, Ava mimiti nyusun kasaksian ti murid ngora ngeunaan pelecehan seksual sareng kekerasan anu aranjeunna hadapi ti murid di sakola budak independen lokal. Tanggapanana ageung pisan; budak awéwé umur 12 taun ngahubungi dirina pikeun detil pangalaman sorangan ngeunaan budaya perkosaan sareng perlakuan anu ngabahayakeun anu aranjeunna kantos ngalaman di sakola. Anjeunna nempatkeun kasaksian ieu dina huruf kabuka ka kapala sakola naroskeun ka anjeunna pikeun nyarios budaya misogyny ieu sareng nempatkeun léngkah-léngkah praktis pikeun anu salamet karaos didukung

Suratna ayeuna parantos ngahontal langkung ti 50,000 jalma dina Instagram nyalira. Éta parantos diulas dina BBC News, Sky News, ITV News sareng seueur panerbitan anu sanés.

Entong reureuh

Upami urang henteu nerapkeun panerapan ieu, aya résiko serius yén RUU Kasalametan Online énggal moal nutupan situs pornografi komérsial, targét panerapan ieu. Komo upami tungtungna nutupanana, éta bakal sahenteuna 3 taun sateuacanna ningali cahaya panonpoe. Peta anu pangsaéna pikeun nangtayungan barudak nyaéta nerapkeun Bagian 3 tina Dea ayeuna. Pamaréntah tiasa ngeusian lolongkrang ku RUU Kasalametan Online énggal engké.

Inpormasi utama pikeun Kolot, Guru & Pembuat Kawijakan

Marshall Ballantine-Jones Ngahasilkeun Warta

Kami gumbira nampi kontak ti Dr Marshall Ballantine-Jones PhD ti Australia 2 minggu ka tukang di mana anjeunna sacara lega ngalampirkeun salinan na Tésis PhD. Kapincut ku carita na, urang nuturkeun sareng diskusi Zoom sababaraha dinten sanggeusna.

Marshall ngawartoskeun ka kami yén parantos ngahadiran KTT di 2016 ngeunaan panilitian ngeunaan pangaruh pornografi ka murangkalih sareng nonoman, anjeunna sadar henteu aya kasapukan ngeunaan panaliti pendidikan anu kedah difokuskeun ka payun: campur pendidikan ku kolot? Atikan pikeun pangguna ngora? Atanapi campur ku rakana? Hasilna, Marshall mutuskeun pikeun nyetél inisiatip pendidikanana nyalira dina sadaya tilu daérah sareng cobian kana kelompok jalma anu hadé salaku dasar tésis doktorna.

Tesis disebutna "Meunteun efektivitas program pendidikan pikeun ngirangan pangaruh négatip tina paparan pornografi di kalangan nonoman." Éta dikintunkeun ka Fakultas Kedokteran sareng Kaséhatan, Universitas Sydney sareng mangrupikeun tinjauan anu saé pikeun panilitian pang anyarna di daérah ieu. Éta kalebet bahaya méntal, fisik sareng sosial.

Marshall ngayakeun studi awal pikeun ngembangkeun survey dasar ngeunaan nempoan pornografi sareng sikep pornografi dina conto murid SMA taun 746 Taun 10, umur 14-16 taun, ti sakola mandiri New South Wales (NSW). Campur tanganna mangrupikeun program genep pelajaran, saluyu sareng strand Kaséhatan sareng Pendidikan Jasmani Kurikulum Nasional Australia, dilakukeun ka 347 murid Taun 10 ti sakola mandiri NSW, yuswa 14-16. Program ieu dikembangkeun ku panalungtik, dina konsultasi sareng guru sakola, kolot, sareng murid SMA.

conclusions

"Babandingan data sateuacanna sareng post-intervensi nunjukkeun a kanaékan signifikan dina sikep séhat anu aya hubunganana sareng pornografi, pandangan positip ka awéwé, sareng sikap anu tanggung jawab kana hubungan. Salaku tambahan, siswa kalayan paripolah nénjo biasa ningkatkeun usaha aranjeunna pikeun ngirangan ningali, bari ningkatkeun kagorénganana ngeunaan nempoan pornografi anu lumangsung. Murid awéwé ngalaman réduksi hampang dina ngamajukeun diri paripolah média sosial sareng frékuénsi nonton pornografi.

Aya sababaraha buktina yén strategi papacangan parental ningkatkeun interaksi kolot-murid, nalika papacangan peer-to-peer ngabantosan ngirangan pangaruh budaya peer anu langkung lega. Murid henteu ngembangkeun paripolah atanapi sikap anu gaduh masalah saatos ngalaksanakeun kursus. Siswa anu sacara rutin ningali pornografi ngagaduhan tingkat kapaksaan anu langkung luhur, anu dimédiasi paripolah nontona sapertos kitu, sanaos ningkatna sikep sabalikna tina pornografihenteu resep ngeunaan nonton pornografi, atanapi upaya ngirangan paripolah anu teu pikaresepeunningali prévalénsi henteu ngirangan. Salaku tambahan, aya tren ningkatna ketegangan dina hubungan kolot kolot lalaki saatos kagiatan papacangan di bumi, sareng hubungan peer awéwé saatos diskusi peer atanapi tina eusi pangajaran média sosial.

"Program éta épéktip dina ngirangan sajumlah épék négatip tina paparan pornografi, paripolah média sosial seksual, sareng paripolah média sosial ngamajukeun diri, ngagunakeun tilu strategi pendidikan didaktik, papacangan peer-to-peer, sareng kagiatan parental. Paripolah anu nyusahkeun ngahambat usaha pikeun ngirangan ningali pornografi di sababaraha murid, hartosna pitulung terapi tambahan tiasa diperyogikeun pikeun ngadukung anu berjuang pikeun ngahasilkeun parobihan. Salaku tambahan, Dursasana saurang nonoman sareng média sosial tiasa ngahasilkeun sipat narcissistic kaleuleuwihan, mangaruhan harga diri, sareng ngarobih hubunganana sareng pornografi sareng perilaku média sosial séksual. "

warta alus

Mangrupikeun warta anu saé yén seueur pemirsa ngora tiasa dibantosan ku inpormasi pendidikan, tapi éta warta goréng yén anu parantos janten paningal anu wajib henteu tiasa dibantuan ku pendidikan nyalira. Ieu ngandung harti yén campur tangan pamaréntah sapertos ngalangkungan strategi verifikasi umur penting pisan. Éta ogé hartosna langkung seueur therapist diperyogikeun, anu cocog sareng dilatih, urang ngaharepkeun, kalayan pamahaman poténsial pornografi internét anu nyurung sareng adiktif, nunjukkeun kumaha panggunaan pornografi anu pengkuh pikeun pangguna ngora. Jelas yén seueur pisan langkung seueur anu kedah dilakukeun ku cara inisiatif pendidikan sareng panilitian kana naon anu épéktip dina ngirangan panyebaran panggunaan. Kami arepkeun kami rencana pelajaran sorangan  jeung pituduh kolot pikeun pornografi internét, duanana gratis, bakal nyumbang kana tugas pendidikan penting ieu.

RUU Kaamanan Online - Naha éta bakal ngajagaan barudak tina porno hardcore?

anak

Dina ngajalankeun nepi ka pamilihan umum di 2019, pamaréntah Inggris ngaleupaskeun Bagian 3 tina Digital Economy Act 2017 saminggu sateuacan tanggal palaksanaan na. Ieu mangrupikeun undang-undang verifikasi umur anu ditunggu-tunggu sareng hartosna yén penjagaan anu dijanjikeun pikeun ngajagaan budak tina aksés gampang pornografi internét hardcore henteu kawujud. Alesan anu dipasihkeun dina waktos éta nyaéta aranjeunna hoyong ngalebetkeun situs média sosial ogé situs pornografi komérsial sakumaha seueur murangkalih sareng nonoman anu mendakan pornografi di dinya. Tagihan Kasalametan Online anu anyar anu ditawarkeunana pikeun tujuan ieu.

Blog tamu di handap ieu ku ahli dunya ngeunaan kaamanan online barudak, John Carr OBE. Dina éta anjeunna nganalisis naon anu diusulkeun ku pamaréntah dina RUU Kasalametan Online anyar ieu anu diumumkeun dina Pernyataan Ratu pikeun 2021. Anjeun bakal kaget upami henteu, kuciwa.

Babasan Ratu

Dinten enjing kaping 11 Mei Wawacan Ratu dikantunkeun na diterbitkeun. Dina soré, Caroline Dinenage MP sumping payuneun Komite Komunikasi sareng Digital Déwan Lords. Cik Dinenage mangrupikeun Menteri Nagara anu tanggel waler pikeun naon anu ayeuna parantos diganti nami na "RUU Kasalametan Online". Salaku réspon kana patarosan ti Lord Lipsey, manéhna ceuk kieu (gulung ka 15.26.50)

"(RUU) bakal ngajagaan barudak ku henteu ngan ukur néwak situs pornografi anu paling sering dikunjungi tapi ogé pornografi dina situs média sosial ”.

Éta ngan saukur henteu leres.

Sakumaha ayeuna disusun RUU Kasalametan Online lumaku ngan kana situs atanapi jasa anu ngamungkinkeun pangguna interaktipitas, nyaéta situs atanapi jasa anu ngamungkinkeun interaksi antara pangguna atanapi ngamungkinkeun pangguna ngaunggah kontén. Ieu anu biasa dipikaharti mangrupikeun situs atanapi jasa média sosial. Nanging, sababaraha tina "Situs pornografi anu paling sering didatangan"Naha parantos teu ngijinan interaktivitas pangguna atanapi aranjeunna tiasa gampang kabur tina cengkraman panerapan anu ditulis ku cara éta ngan ukur ku cara teu kéngingkeun kapayunna. Éta moal mangaruhan modél bisnis inti aranjeunna dina cara anu signifikan, upami pisan.

Anjeun ampir tiasa ngupingkeun corak sampanye nembongan di kantor-kantor Pornhub di Kanada.

Ayeuna gulung ka payun sakitar 12.29.40 dimana Menteri ogé nyarios

"(Numutkeun kana panilitian anu dipedalkeun ku BBFC di 2020) ngan 7% murangkalih anu ngaksés pornografi ngalangkungan situs porno anu didédikasikeun ... .malah barudak anu ngahaja milarian pornografi ngalangkungan dominan sosial média"

Kumaha barudak aksés pornografi

Ieu ogé ngan saukur leres kusabab tabel ieu nunjukkeun:

aksés ngahaja pikeun pornografi

Ieu di luhur dicandak tina panilitian anu dilakukeun pikeun BBFC ku Nyingkab kanyataan (sareng perhatoskeun naon anu dicarioskeun dina awak laporan ngeunaan barudak ningali porno online saencan aranjeunna parantos ngahontal umur 11). Émut tabel nunjukkeun nu tilu ruteu konci aksés pornografi barudak. Aranjeunna henteu lengkep atanapi éksklusif. Budak leutik tiasa ningali porno dina atanapi ngalangkungan mesin pencari, situs média sosial jeung situs porno khusus. Atanapi aranjeunna panginten ningali porno dina média sosial sakali, tapi bakal nganjang ka Pornhub unggal dinten. 

Naha Situs pornografi Komérsial Kabur Kalebetkeun?

Panilitian sanés diterbitkeun saminggu sateuacan Ratu sacara Biantara nyawang posisi umur 16 sareng 17 taun. Éta mendakan yén nalika 63% nyarios yén aranjeunna mendakan porno dina média sosial, 43% nyarios yén aranjeunna gaduh oge situs wéb porno dilongok.

Bagéan 3 tina Undang-Undang Ékonomi Digital 2017 anu sacara umum ditujukeun ka "Situs pornografi anu paling sering didatangan." Ieu mangrupikeun komérsial, sapertos Pornhub. Dina ngajelaskeun naha Pamaréntah henteu nerapkeun Bagian 3 sareng ayeuna dimaksudkeun pikeun méréskeunana, kuring kagét ngadangu Menteri nyarios yén éta turun ka Bagian 3 anu jadi korban "Kagancangan parobahan téknologi" sabab éta henteu kalebetkeun situs média sosial.

Naha Menteri leres-leres percanten yén masalah porno dina situs média sosial ngan ukur potong salaku masalah serius dina opat taun ka pengker? Abdi ampir kagoda nyarios "Upami kitu, kuring nyerah".

Nalika RUU Ékonomi Digital ngalangkungan Parlemén kelompok barudak sareng anu sanés ngalobi pikeun dilebetkeun situs média sosial tapi Pamaréntah negeskeun negeskeun. Kuring moal nyebatkeun dina waktos Bagian 3 nampi Royal Assent, Boris Johnson mangrupikeun Menteri Kabinet dina Pamaréntah Konservatif dinten éta. Atanapi kuring moal nyebatkeun naon anu kuring percanten mangrupikeun alesan anu leres kunaon Tories henteu badé neraskeun naon waé larangan pikeun porno online sateuacan Pamilihan Umum Brexit kaluar tina jalan.

Sekretaris Nagara sareng Julie Elliott pikeun nyalametkeun

Dua dinten saatos Menteri Negara Bagian muncul di Lords, Komite DCMS Select of the House of Commons patepung sareng Sekretaris Nagara Oliver Dowden MP. Dina kontribusina (gulung ka hareup ka 15: 14.10) Julie Elliott MP langsung kana hal éta sareng naroskeun ka Mr Dowden ngajelaskeun naha Pamaréntah parantos milih ngaluarkeun situs pornografi komérsial tina ruang lingkup RUU.

Sekretaris Nagara nyatakeun yén anjeunna yakin résiko anu paling ageung pikeun murangkalih "Ngahalangan" langkung pornografi ngalangkungan situs média sosial (tempo di luhur) tapi naha leres éta henteu "Ngahalangan" sanés hiji-hijina hal anu penting di dieu, khususna pikeun murangkalih alit pisan.

Anjeunna ogé nyarios anjeunna "percanten" nu "preponderance ” tina situs pornografi komérsial do parantos pangguna ngahasilkeun kontén dina aranjeunna janten aranjeunna bakal inscope. Kuring henteu kantos ningali aya bukti pikeun ngadukung dalil éta, tapi tingali di luhur. Sababaraha tikus mouse ku anu gaduh situs tiasa ngaleungitkeun elemen interaktif. Panghasilan sigana bakal tetep teu kaéra sareng dina hiji waktos éta padagang porno bakal ngaleupaskeun biaya sareng kasulitan pikeun ngenalkeun verifikasi umur salaku hiji-hijina cara anu ngawatesan aksés barudak.

Kumaha cara ieu tiasa kajantenan?

Naha Menteri Nagara sareng Sékretaris Nagara kirang dijentrekeun atanapi naha aranjeunna henteu ngartos sareng ngartos briefs anu dipasihkeun? Naon waé panjelasanana éta mangrupikeun kaayaan anu luar biasa anu diperhatoskeun kumaha waé perhatosan ieu dina média sareng Parlemén salami sababaraha taun.

Tapi warta alus éta Dowden nyarios upami a "Saimbang" cara tiasa dipendakan kalebet jinis situs anu saacanna ditutupan ku Bagian 3 maka anjeunna kabuka pikeun narima éta. Anjeunna ngingetkeun ka urang yén hal éta bakal muncul tina prosés panilitian gabungan anu bakal lami dimimitian.

Kuring ngahontal patlot anu saimbang. Abdi nyimpen dina laci khusus.

Bravo Julie Elliott pikeun kéngingkeun jinis kajelasan anu urang peryogikeun sadayana.