Rewarding News Logo

No 6 Spring 2018

Wilujeng sumping di édisi Spring No. 6 of rewarding News. Simkuring tos kavling carita na warta pikeun anjeun. Tetep nepi-ka-date jeung biasa feed Twitter urang jeung blog mingguan dina kaca imah teuing.

gambar ieu mekar céri geulis di puncak na dicandak di Washington DC ngan sanggeus Summit Global kami dihadiran aya dina awal April. Heran, urang ngan kagungan puncak mekar di dieu di Edinburgh sababaraha poé katukang.

Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

acara

Peraturan Protection Data umum

Anjeun bakal ragu moal geus narima catetan ti loba organisasi nu aya pakait sareng requesting anjeun milih ka database maranéhanana. Muhun, upami anjeun hoyong tetep dédéngéan ti pahala Yayasan anjeun bakal kedah ngabales paménta anjeun bakal nampa ti kami dina sababaraha poé ka hareup. Simkuring miharep geusan!

Dokter anu confirming naon urang disangka

Urang lumpat kahiji ti séri kami tina opat Royal College of General Practitioners-accredited, bengkel hiji poé dina dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik di Edinburgh minggu ieu. nuturkeun tilu baris lumangsung di London, Manchester na Birmingham dina sababaraha poé ka hareup. Sajauh, anu GPS attending geus dikonfirmasi naon urang disangka - yén maranéhna geus katempo ngaronjat badag dina jumlah pasien jalu ngora presenting kalawan dysfunctions seksual sapertos 'éjakulasi nyangsang' (sering a prékursor pikeun disfungsi erectile pinuh), anorgasmia (hiji henteu mampuh mun orgasme) jeung disfungsi erectile sorangan.

Ieu ngan lumangsung dina sababaraha taun katukang jeung coincides jeung kasadiaan nyebar tina bébas, porno hardcore on smartphone sarta tablet. Meureun aya faktor contributing séjén teuing, tapi duit kami keur penjahat utama dina efek bébas streaming internét porno.

Dokter sadar teuing nu Viagra jeung pangobatan enhancement erectile sarupa, teu bisa dipake teuing ogé dina sababaraha kasus ka alleviate masalah. Alesan maranéhna teu dianggo nya éta masalah téh "teu sahandapeun sabuk", ie aliran getih ka nu paling vital organ jalu, tapi nyaeta rada ngeunaan gangguan signalling saraf ti otak "pikeun pisang maranéhanana". Lamun geus teu katempo Gary Wilson lucu tur informatif TEDx Obrolan "The Great porno percobaan" dina ieu tingali eta Ieuh.

Naon nu praktisi Podomoro anu diajar tina ieu panalungtikan kantos-ngaronjatna, nepi ka pikaheraneun maranéhanana, nyaéta yén porno-ngainduksi disfungsi erectile nyaeta 'hiji hal', sarta béda ti isu disfungsi erectile pakait sareng lalaki jauh leuwih kolot. ieu artikel ngécéskeun bédana. Di dieu teuing mangrupakeun ngawakilan kana kasang tukang jeung ED kalawan kavling rojongan ilmiah.

Mangga asup nepi ka bengkel urang sésana lamun anjeun aya di bewara pondok atawa ngantep kolega Anjeun nyaho. Ieu gé jadi iklan kaping hareup pas di telat 2018.

Cambridge nelepon!

CEO kami Mary Sharpe geus diondang ku Présidén Lucy Cavendish College, Cambridge, Jackie Ashley (ogé mangrupa wali columnist jeung pamajikan tina penyiar pulitik Andrew Marr) pikeun nyarita ngeunaan dampak pornografi internét dina otak rumaja dina Kemis 7th June 2018. Tempo Ieuh pikeun leuwih rinci. Ieu mangrupakeun acara gratis. Datangna lamun bisa.

wartos

5th Konferensi Internasional Addictions behavioral

Pahala Yayasan éta delighted nyieun debut na diomongkeun di bergengsi konferensi ICBA nyokot tempat di Cologne, Jerman 23-25 April. The ICBA brings neuroscientists luhur jeung psikolog ti sakumna dunya ka showcase panalungtikan panganyarna dina addictions behavioral. acara Ted tuang haté anjeun kaluar! Ieu teh dimana peta motong-ujung nyata bisa kapanggih. Professor Stark masihan hiji sawala keynote nyimpulkeun widang sakabéh panalungtikan ilmiah kana efek tina pamakéan pornografi. Ieu masterclass leres.

Darryl Mead dibere pagawean amal urang dina komunikasi umum tina dampak pornografi internét di masarakat kiwari. Anjeunna spoke tina rencana pangajaran dumasar-bukti urang di sakola, bengkel pikeun professional Podomoro, ahli hukum, pagawé umum jeung guru sarta dina nyieun karya élmuwan bisa diasupan ka jalma anu butuh eta. Ieu kaasup hiji review sahiji karya ilmiah dina pornografi internét dina konferensi ICBA taun panungtungan di Israél.

Mun anjeun resep kertas peer-reviewed ieu, urang tiasa masihan anjeun tumbu anu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngundeur kertas ti penerbit. Kasapukan penerbitan ukur ngamungkinkeun sababaraha kawates salinan bébas dilakukeun aya. Urang ngaharepkeun bisa medarkeun hiji review anyar dumasar kana tulak konferéensi 2018 urang engké di taun dina jurnal Kecanduan seksual na Compulsivity.

Ringkes Pornografi Screener

Mun anjeun anu clinician atawa lamun heunteu resep kumaha pamakéan porno masalah bisa dideteksi, anjeun bisa neangan nilai dina alat anyar disebut singket Pornografi Screener. Ieu salah sahiji khasanah wangsit di konferensi ICBA taun ieu sacara. Keur taun kaliwat urang geus recommending hiji deui, screener leuwih lengkep disebut Masalah Pornografi Paké Skala kalayan patarosan 18, tapi alat anyar ieu boga mere lima. The Ringkes Pornografi Screener Sigana mun aya narabas signifikan dina méré General Practitioners alat anu cukup rusuh pikeun pamakéan dina hiji NHS janjian normal.

Koalisi pikeun Tamat Summit eksploitasi Sanggama, Washington DC

Kami delighted sangkan bisa ilubiung dina ieu endah Summit global kalawan leuwih 600 aktivis jeung akademisi ti lembaga konci sakuliah dunya. Talks anu streamed hirup on Facebook jeung kénéh aya online. Anjeun tiasa ngadangu Professor Gail dines, pangadeg Budaya Reframed *, ngajelaskeun bédanaantara feminisme radikal na feminisme liberal, urut kabawa anti porno, kiwari dimungkinkeun keur pro-porno.

Anjeun oge tiasa ngadangukeun carita rending manah a indung anu 15 taun heubeul putri ieu groomed ku 15 gadis sejen heubeul taun, culik na diémbarkeun dinten anu sami salaku-lami 21-taun dina Backpage.com, loka pikeun kelamin pagawe, loba saha geus trafficked. Manéhna diperkosa ku sababaraha lalaki saméméh captors dirina sadar indungna kungsi ngahubungi Pulisi jeung éta asup ka aranjeunna. kulawarga ieu kenca picking up potongan sapanjang sareng putri anu kukituna pernah aya di nanaon nu gangguan sateuacan na kungsi jadi murid sakola alus. Manehna diulas salaku Jane Doe (No. 3) film dokumenter ngeunaan human trafficking.

Kami diteundeun sibuk teuing. Urang facilitated pasamoan on Pornografi & Stratégi Kaséhatan Umum kalayan peserta sabudeureun 50 ti sakumna dunya ka kasampak di deukeut béda jeung babagi pamanggih dina praktekna pangalusna. Urang ngariung sababaraha émbaran mangpaat anu urang nempatkeun kana laporan pikeun organisasi NCOSE sakabéhna. Simkuring oge masihan kertas showcasing pendekatan novél mun warnings kaséhatan nu bisa ditémbongkeun méméh jalma jam tangan porno, loba kawas warnings on pakét roko. Langkung lengkep ihwal ieu dina item hareup handap.

Porno Perhatosan - KOMUNITAS wasta "Festival Film"

Mahasiswa ti Universitas Edinburgh urang College of Art ditunda acara husus pikeun pahala Yayasan dina April. Salaku bagian tina usaha urang pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan tantangan nganiaya masarakat kiwari jeung pamakéan nyebar pornografi, kami geus datang nepi ka pamanggih putting peringatan kaséhatan di mimiti sesi porno, nu sarupa jeung warnings kaséhatan on pakét roko. Pikeun kamajuan gagasan ieu, kami delighted mun boga kasempetan papanggih jeung mahasiswa desainer grafis di Universitas Edinburgh urang College of Art. misi maranéhanana éta nyieun 20 mun 30 pilem kadua anu bisa dipake ku cara ieu. Ieu proyek anu bagian tangtu karya maranéhanana sarta aranjeunna indit deui dina kalayan minat hébat.

Hasilna nya napas nyokot. Ieu misalna hiji ngahargaan bisa diondang diuk ngaliwatan pisan sorangan festival pilem swasta kami kalawan 12 presentasi ti ieu santri kacida kreatif. Keragaman sarta dampak éta rongkah. Kami delighted mun lajeng nunjukkeun genep di antarana pikeun leuwih ti 200 delegasi di gempungan kaséhatan publik dina eksploitasi seksual di Washington mana maranéhanana warmly narima. Sababaraha makers kawijakan jeung politikus kiwari éta getol nuturkeun nepi kana karya ieu.

Nolan Live

Mary Sharpe balik ka Nolan Live di BBC Irlandia Kalér on 7th Maret 2018. link bakal mawa anjeun ka hiji video pinuh ku ruas ieu acara. Mary didebat dampak pornografi dina kaséhatan méntal sarta fisik barudak jeung host Stephen Nolan, sareng aktivis porno na sareng mikaresep porno recovering.

Sél jeung Sél panjara abu

Sakumaha didadarkeun di dina newsletter saméméhna, taun tukang CEO kami Mary Sharpe diangkat minangka hiji gaul ti CYCJ dumasar di Universitas Strathclyde di Glasgow. Biasana ieu delighted nawarkeun ucapan maiden dirina dina "The Dampak tina Pornografi Internet dina rumaja Brain" dina konferensi taunan maranéhanana dina téma Sél jeung Sél panjara abu. Ieu lumangsung dinten anu sami salaku Nolan Live acara TV di Belfast.

Slides tina sagala presentasi anu sadia Ieuh jeung omongan Mary urang dimimitian dina jam P.85-tungtung. Ieu kasempetan gede pikeun papanggih jeung babagi pamanggih kalawan peneliti sejen tur praktisi anu deeply aub kalawan ulikan ngeunaan kaadilan kriminal di Skotlandia kiwari.

Facebook jeung Youtube

Urang pleased ka ngembarkeun Kaca Facebook anyar kami anu museurkeun kana bengkel urang nu ngajarkeun jeung acara séjénna dimana urang Fitur. Ngarasa Luncat ka ieu numbu ka kami Ieuh.

Anjeun oge bisa jadi kabetot dina Pilihan leutik video kiwari kami gaduh on anyar kami channel YouTube. Aya nyatu beuki video datang sakumaha ayeuna urang boga rarancang pikeun ngédit loba ngawawancara urang geus ngarekam sabudeureun dunya kalayan ahli.

Sex Kecanduan-vs-porno Kecanduan, sakumaha katutupan ku BBC

hubungan minggu panungtungan zakat nyaritakeun disebut kaluar pikeun NHS ulah langkung mantuan kalawan beungbeurat urang néangan pitulung pikeun "kecanduan kelamin". Ieu ngalemahkeun ningali laporan warta ku BBC jeung media sejenna toko difokuskeun 'kecanduan kelamin' kawas kitu, éta téh kabiasaan nu nyurung ka arah jalma sejen, tinimbang porno nu nyurung nonton jeung masturbasi. Dugi aksés gampang porno hardcore janten sadia bébas tur gampang sadia via broadband sababaraha 10 sababaraha taun ka pengker, pamakéan porno masalah éta minimal na categorized di tangerang terapi kelamin salaku 'kecanduan kelamin'.
Sanajan ngagabungkeun kecanduan kelamin na kecanduan porno kiwari geus euweuh luyu, teu saeutik saloba addicts porno ngora kiwari mangrupakeun virgins. Eta oge bingung anu lega dieksploitasi ku sexologists. Aranjeunna milih malire elmu ningkatna sarta keukeuh alesan pulitik yén teu aya hal kayaning kelamin atawa kecanduan porno. Gantina aranjeunna mindahkeun fokus media ngeunaan sawala pikeun selebriti kawas Harvey Weinstein atawa Lodaya Woods nyebutkeun yén éta téh ngan munasabah hiji lalaki euyeub pikeun kabiasaan goréng. Acan ieu jelas ti tulak panalungtikan sahenteuna 3 di konferensi ICBA yén Lolobana jalma kalawan karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung boga masalah jeung pamakéan nu nyurung tina porno, tinimbang akang pagawe sex atawa kawas.

A musyawarah sarjana anjog di Lancet ngadukung kategori diagnostik énggal '', anu bakal kalebet kecanduan porno sareng kecanduan séks, pikeun citakan dina Organisasi Kaséhatan Dunia enggal-diterbitkeun Klasifikasi Internasional Panyakit 11th. Nalika éta diterbitkeun, kabingungan ieu ngahaja bakal dibentas.

Éta nangtung pikeun alesan yén aksés siap kacida stimulating porno via smartphone dina leungeun akang téh ngakibatkeun leuwih gampang pikeun pamakéan nu nyurung batan néangan kaluar tina mitra dina kahirupan nyata lajeng nyobian kalibet ku aranjeunna keur sex. Urang nu ngalakonan pangalusna kami pikeun mantuan ngadidik wartawan di wewengkon ieu.

UK Jaman Verifikasi

panerapan anyar ieu téh alatan datangna kana pangaruh engké taun ieu. Hiji alus teuing jeung pisan jelas pos blog ti sobat urang John Carr ngabejaan carita naha ieu téh mangrupa ngembangkeun penting jeung positif pikeun barudak di Inggris.

A Sedih pamitan

Salaku amal anu parantos asih hubungan di inti naon urang ngajarkeun, urang nganggap eta wungkul katuhu nyabit ngalirkeun jauh tina Kenneth jajang jeung Doris Ivy Mead, kolotna ti ko-pangadeg pahala Yayasan urang, Darryl Mead. Kami pisan senang geus ngagabung aranjeunna di Australia ngagungkeun ulang kawinan 74th maranéhanana dina 19 Pébruari taun ieu. Ngan tilu minggu engké kumaha oge, Ken diliwatan jauh di kulem na di umur lembut tina 94 taun. Titik, 93, hiji awéwé anu cicing keur Ken, diliwatan jauh quietly dina kulem nya kaliwat ieu Kemis, 8 minggu ka poé sanggeus dirina tercinta. Manehna ka urang manehna teu bisa tega hirup tanpa anjeunna.

Eta geus hak husus a nyaho aranjeunna duanana, ningali perawatan asih tur bakti di aksi tapi ogé ngan ngarasakeun maranéhna denok, salawasna supportive, parusahaan. Ieu gé sono Ken urang observasi pikaseurieun tur péngkolan witty tina frase, jeung elegance sepi Dot sarta gaya.

Lamun kuring nanya Dot dina dinten kawinan ka Darryl di 2012, naon rusiah tina hiji pernikahan lila senang, manéhna ngawaler, "Teu kungsi ngajawab. Aya nanaon patut arguing ngeunaan ". Kami senang maot dina eta kecap hikmah ti hukum mitoha dear anu dipikacinta pisan tur ieu dipikacinta pisan dina mulang. Teu meunang leuwih hadé ti éta.

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.
Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan
The lebur Pot, 5 Rose Street
Edinburgh, EH2 2PR
karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu.

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email