Rewarding News Logo

No 6 Spring 2018

Wilujeng sumping di édisi Spring No 6 tina Rewarding News. Kami gaduh seueur carita sareng berita kanggo anjeun. Tetep up-to-date sareng feed Twitter biasa kami sareng blog mingguan dina halaman bumi ogé.

Gambar kembang sakura anu éndah ieu dina puncakna dicandak di Washington DC saatos Global Summit anu urang hadir di dinya mimiti April. Ahéngna, urang ngan ukur ngalaman mekar puncak di dieu di Edinburgh sababaraha dinten ka pengker.

 Kabéh eupan balik téh wilujeng sumping ka Mariam Sharpe mary@rewardfoundation.org.

Dina édisi ieu

acara

Peraturan Protection Data umum

Anjeun pasti bakal nampi catetan ti seueur organisasi anu aya hubunganana sareng anjeun nyungkeun anjeun milih kana databésna. Nya, upami anjeun hoyong ngupingkeun ti The Reward Foundation anjeun kedah ngaréspon kana pamundut anjeun bakal nampi ti kami dina sababaraha dinten ka payun. Kami arepkeun anjeun bakal!

 

Dokter mastikeun naon anu urang curiga

Kami ngajalankeun anu mimiti tina séri kami tina opat Royal College of General Praktisi-akreditasi, bengkel sadinten dina pangaruh pornografi internét dina kaséhatan méntal sareng fisik di Edinburgh minggu ieu. Tilu ieu bakal lumangsung di London, Manchester sareng Birmingham dina sababaraha dinten ka payun. Sajauh ieu, GP anu ngiringan ngonfirmasi naon anu urang curiga - yén aranjeunna parantos ningali paningkatan ageung jumlah pasien lalaki ngora anu nampilkeun disfungsi seksual sapertos 'ejakulasi anu ditunda' (sering janten prékursor pikeun disfungsi erectile lengkep), anorgasmia (hiji henteu mampuh ka orgasme) sareng disfungsi erectile nyalira.

Ieu ngan ukur kajantenan dina sababaraha taun ka pengker sareng pas sareng kasadiaan nyebar, porno hardcore dina smartphone sareng tablet. Meureun aya faktor kontributor sanésna, tapi artos kami pikeun palaku utama nyaéta pangaruh pornografi internét streaming gratis.

Dokter ogé sadar yén Viagra sareng pangobatan ningkatna anu sami, henteu tiasa dianggo saé pisan dina seueur kasus pikeun meringankeun masalah. Alesan aranjeunna henteu damel nyaéta masalahna nyaéta "henteu handapeun sabuk", nyaéta aliran getih kana anu paling penting dina organ jalu, tapi ngeunaan gangguan saraf anu nyebarkeun tina otak "kana cau". Upami anjeun teu acan ningali omongan TEDx lucu sareng inpormasi Gary Wilson "Percobaan porno anu hébat" dina ieu, tingali éta Ieuh.

Naon anu dipelajari ku praktisi Podomoro tina panilitian anu teras-terasan, janten kaheranan aranjeunna, nyaéta éta porno-ngainduksi disfungsi erectile mangrupikeun 'hal', sareng benten sareng masalah disfungsi erectile anu aya hubunganana sareng lalaki anu langkung sepuh. Ieu artikel ngajelaskeun bédana. Ieu ogé mangrupakeun ngawakilan dina latar ka ED kalayan seueur dukungan ilmiah.

Punten daptar ka bengkel urang sésana upami anjeun sayogi dina waktos anu singget atanapi wartoskeun ka kolega anjeun. Urang bakal pariwara tanggal payun di akhir 2018.

Cambridge Nelepon!

CEO kami Mary Sharpe parantos diulem ku Présidén Lucy Cavendish College, Cambridge, Jackie Ashley (ogé wali kolumnis sareng pamajikan penyiar politik Andrew Marr) nyarioskeun pangaruh pornografi internét dina otak budak leutik dina dinten Kemis 7th Juni 2018. Tingali Ieuh kanggo langkung jelasna. Éta mangrupikeun acara gratis. Datang upami tiasa.

wartos

5th Konferensi Internasional Addictions behavioral

Yayasan Pahala gumbira pikeun debut dina pidato anu bergengsi Konperénsi ICBA lumangsung di Cologne, Jérman 23-25 ​​April. ICBA nyangking ahli saraf sareng psikolog luhur ti sakumna dunya pikeun méréskeun panilitian pang anyar ngeunaan kecanduan tingkah laku. Kajadian TED tuangeun haté anjeun! Ieu mangrupikeun aksi anu nyata pikeun didamel. Professor Stark masihan ceramah utama anu nyimpulkeun bidang panalungtikan ilmiah sacara umum kana pangaruh panggunaan pornografi. Éta masterclass leres.

Darryl Mead nampilkeun padamelan amal kana komunikasi publik ngeunaan pangaruh pornografi internét di masarakat ayeuna. Anjeunna nyarioskeun rencana pelajaran dumasar-buktina urang di sakola, bengkel pikeun ahli kaséhatan, ahli hukum, palayan umum sareng guru sareng ngajantenkeun karya élmuwan tiasa diaksés ku anu meryogikeunana. Ieu kalebet tinjauan makalah ilmiah ngeunaan pornografi internét dina konperénsi ICBA taun ka tukang di Israél.

Upami anjeun resep kana tulisan anu ditinjau ieu, urang tiasa masihan anjeun tautan anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh makalah ti panerbitna. Perjanjian penerbitan ngan ukur ngamungkinkeun sajumlah terbatas salinan gratis disayogikeun. Kami ngarepkeun pikeun nyebarkeun tinjauan anyar dumasar kana makalah konferensi 2018 di akhir taun dina jurnal Kecanduan seksual na Compulsivity.

Ringkes Pornografi Screener

Upami anjeun ahli klinik atanapi anu sanés resep kumaha panggunaan porno anu masalah tiasa dideteksi, anjeun tiasa mendakan nilai dina alat énggal anu disebatkeun Screener pornografi Singkat. Éta mangrupikeun salah sahiji harta karun anu diungkabkeun dina konperénsi ICBA taun ayeuna. Salami sataun katukang urang parantos nyarankeun anu langkung panjang, skrénder anu langkung rinci disebutna Masalah Pornografi Paké Skala kalayan 18 patarosan, tapi alat anyar ieu ngan ukur lima. The Ringkes Pornografi Screener Sigana janten terobosan anu penting dina masihan Praktisi Umum alat anu cukup gancang pikeun dianggo dina pasini NHS normal.

Koalisi pikeun Ngeureunkeun KTT Eksploitasi Sanggama, Washington DC

Kami resep tiasa ilubiung dina endah pisan ieu Summit global kalayan langkung ti 600 aktipis sareng akadémik ti lembaga konci di panjuru dunya. Ceramah langsung disiarkeun dina Facebook sareng masih aya online. Anjeun tiasa nguping Professor Gail Dines, pangadeg Culture Reframed *, ngajelaskeun bédanaantara feminisme radikal sareng feminisme liberal, urut anti porno, anu terakhir janten pro-porno.

Anjeun tiasa ogé ngupingkeun carita anu ngageleger haté hiji indung anu putri awéwé umur 15 taun dipiara ku budak awéwé 15 taun deui, diculik sareng diiklankeun dina dinten anu sami salaku umur 21 taun di Backpage.com, situs pikeun séks pagawé, seueur anu parantos diperdagangkan. Anjeunna diperkosa ku sababaraha lalaki sateuacan anu nyulikna sadar yén indungna parantos ngahubungi Pulisi sareng nuju aranjeunna. Kulawarga kénca ngempelkeun potongan-potongan sareng putri anu henteu pernah ngalaman gangguan nanaon sareng janten murid sakola anu saé. Anjeunna nampilkeun salaku Jane Doe (no. 3) film dokumenter ngeunaan perdagangan manusa.

Kami ogé sibuk. Kami ngagampangkeun rapat ngeunaan Pornografi & Stratégi Kaséhatan Umum sareng sakitar 50 peserta ti sakumna dunya pikeun ningali pendekatan anu béda sareng ngabagi ideu ngeunaan prakték pangsaéna. Kami ngempelkeun sababaraha inpormasi anu berguna anu kami parantos lebetkeun laporan pikeun organisasi NCOSE salaku hiji. Kami ogé masihan makalah anu nunjukkeun pendekatan novél pikeun peringatan kaséhatan anu tiasa ditingalikeun sateuacan jalma nonton porno, sapertos peringatan dina bungkus roko. Langkung seueur ngeunaan ieu dina barang salajengna di handap ieu.

 

Perhatosan porno - "Film Pilem" Pribadi 

Siswa ti University of Edinburgh's College of Art nampilkeun acara khusus pikeun The Reward Foundation dina April. Salaku bagian tina upaya urang pikeun ngahudangkeun kasadaran ngeunaan tantangan anu nyerang masarakat ayeuna ku seueur panggunaan pornografi, kami parantos ngagaduhan ideu pikeun nempatkeun peringatan kaséhatan dina mimiti sési porno, sami sareng peringatan kaséhatan dina bungkus roko. Kanggo kamajuan ide ieu, kami resep ngagaduhan kasempetan kanggo pendak sareng mahasiswa desainer grafis di Universitas Edinburgh's College of Art. Misi aranjeunna nyaéta nyiptakeun pilem 20 dugi 30 detik anu tiasa dianggo ku cara kieu. Mangrupikeun proyék anu mangrupikeun bagian tina padamelan kursus aranjeunna sareng aranjeunna ngalaksanakeunnana kalayan sumanget pisan.

Hasilna napas. Éta ngahargaan pisan anu diulem kanggo linggih dina festival pilem pribadi kami nyalira kalayan 12 presentasi ti mahasiswa anu kreatif pisan. Keragaman sareng pangaruhna rongkah pisan. Kami resep teras ningalikeun genep diantarana ka langkung ti 200 utusan dina gempungan kasihatan umum dina eksploitasi séksual di Washington dimana aranjeunna nampi pisan. Sababaraha pembuat kawijakan sareng politikus anu hadir hoyong pisan nuturkeun karya ieu.

 

Nolan Live

Mary Sharpe balik deui ka Nolan Live di BBC Irlandia Kalér dina 7 Maret 2018. Tautan bakal ngiringan anjeun kana pidéo lengkep tina ieu acara. Mary ngadebat pangaruh pornografi dina kaséhatan méntal sareng fisik barudak kalayan host Stephen Nolan, sareng aktivis porno sareng pecandu porno anu hirup.

 

Sél Abu sareng Sél Panjara

Sakumaha didadarkeun dina buletin sateuacanna, taun kamari CEO kami Mary Sharpe ditunjuk salaku gaul tina CYCJ anu berbasis di Universitas Strathclyde di Glasgow. Anjeunna gumbira nawiskeun biantara pangpayunna ngeunaan "Pangaruh pornografi Internét dina Brain Budak" dina konperénsi taunan na ngeunaan téma Sél Abu sareng Sél Panjara. Ieu lumangsung dinten anu sami sareng acara Nolan Live TV di Belfast.

Geser tina sadaya presentasi sayogi Ieuh sareng omongan Mary dimimitian dina P.85-tungtung. Mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun pendak sareng bagikeun ideu sareng panaliti sareng praktisi sanés anu kalebet pisan sareng kajian kaadilan pidana di Skotlandia ayeuna.

 

Facebook sareng Youtube

Kami resep ngumumkeun halaman Facebook anyar kami anu museur kana bengkel anu kami ngajar sareng acara-acara sanés anu kami tampilkeun. Ngarasa Luncat ka kakait ka kami Ieuh.

Anjeun tiasa ogé resep kana sababaraha pilihan pidéo anu anyar anu urang ayeuna dina anu anyar channel YouTube. Aya seueur deui video anu bakal datang nalika urang ayeuna gaduh rencana pikeun ngédit seueur wawancara anu parantos kami rékam di sakumna dunya sareng ahli.

 

Kecanduan Seks-vs-Kecanduan porno, sakumaha katutupan ku BBC

Minggu kamari hubungan amal nyaritakeun nyauran pikeun NHS pikeun ngalakukeun langkung seueur pikeun ngabantuan beban jalma anu milari bantosan pikeun "kecanduan séks". Hanjakal ningali laporan berita ku BBC sareng toko média anu sanésna fokus kana 'kecanduan séks' sapertos kitu, éta kalakuan anu nyurung ka jalma sanés, tibatan nonton porno anu nyurung sareng onani. Dugi aksés gampang pikeun porno hardcore janten sayogi gratis sareng gampang disayogikeun ngalangkungan broadband 10 taun ka pengker, panggunaan porno anu bermasalah minimal sareng dikategorikeun dina latihan terapi séks salaku 'kecanduan séks'.
Nanging ngagabungkeun kecanduan séks sareng kecanduan porno ayeuna henteu pantes deui, teu saeutik ogé anu pecandu porno ngora ayeuna parawan. Éta ogé mangrupikeun kabingungan anu sacara luas dieksploitasi ku sexologists. Aranjeunna milih henteu malire kana élmu anu ningkat sareng keukeuh ku alesan politik yén teu aya hal sapertos seks atanapi kecanduan porno. Sabalikna aranjeunna ngalihkeun fokus média diskusi pikeun selebriti sapertos Harvey Weinstein atanapi Tiger Woods nyarios yén éta ngan alesan jalma beunghar pikeun kabiasaan goréng. Acan éta jelas tina sahanteuna 3 makalah panilitian dina konperénsi ICBA yén seuseueurna jalma anu ngagaduhan karusuhan kabiasaan seksual anu nyurung ngagaduhan masalah ku panggunaan porno anu nyurung, tibatan angkat ka pagawé séks atanapi anu sapertos kitu.

musyawarah tina ulama ngarah di Lancet ngadukung kategori diagnostik énggal '', anu bakal kalebetkeun kecanduan porno sareng kecanduan séks, pikeun dilebetkeun kana World Health Organisation Health's soon-to-be-publish International Classification of Diseases edisi 11. Nalika éta diterbitkeun, kabingungan anu ngahaja ieu bakal kabongkar.

Éta mangrupikeun alesan yén aksés siap pikeun porno anu pisan ngarangsang ngalangkungan smartphone dina panangan badé ngarah langkung gampang kana panggunaan anu nyurung tibatan milarian pasangan dina kahirupan nyata teras nyobian kalibet sareng aranjeunna pikeun hubungan séks. Kami ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantuan ngadidik wartawan di daérah ieu.

 

Verifikasi Jaman UK

Panerapan anyar ieu bakal diterapkeun dina akhir taun ayeuna. Pos blog anu saé sareng jelas pisan ti sobat urang John Carr nyarioskeun carita naha ieu mangrupikeun pamekaran anu penting sareng positip pikeun barudak di Inggris.

 

Perpisahan Sedih

Salaku amal anu ngagaduhan hubungan anu mikanyaah inti tina naon anu urang ngajarkeun, kami pikir éta ngan leres nyebatkeun almarhum Kenneth John sareng Doris Ivy Mead, kolot ti pendiri Ko Reward Foundation, Darryl Mead. Kami bagja pisan ngiringan ka aranjeunna di Australia pikeun ngarayakeun ulang taun kawinan ka-74 dina 19 Pébruari taun ayeuna. Ngan ukur tilu minggu ka hareup, Ken tilar dunya dina saréna dina yuswa 94 taun. Dot, 93 taun, awéwé anu cicing pikeun Ken, maot maot dina saréna dinten Kemis kamari, 8 minggu ka dinten saatos kakasihna. Anjeunna ngawartoskeun kami yén anjeunna moal tahan hirup tanpa anjeunna.

Éta mangrupikeun kaistiméwaan pikeun terang aranjeunna duaan, ningali perawatan asih sareng bakti dina tindakan tapi ogé nganikmati perusahaan anu pikaresepeun, sok ngadukung,. Urang bakal sono kana paniténan Ken anu lucu sareng kalimatna anu lucu, sareng kaendahan sareng gaya Dot anu sepi.

Nalika kuring naros ka Dot dina dinten kawinan abdi sareng Darryl di 2012, naon rusiah perkawinan anu bahagia, anjeunna ngawaler, "Entong pernah ngabantah. Teu aya alesan anu diperdebatkeun ”. Kuring bagja nurunkeun kecap-kecap hikmah éta ti hiji ibu mertua anu dipikacinta anu dipikacinta pisan sareng dipikacinta pisan salaku pamalesna. Éta henteu janten langkung saé tibatan éta.

 

Copyright © 2018 pahala Wikimedia, Sadaya hak ditangtayungan.
Anjeun narima email ieu sabab opted di di ramatloka kami www.rewardfoundation.org.
Alamat milis urang nyaeta:

Pahala Yayasan
The Peleburan Pot, 5 Mawar Jalan
EdinburghEH2 2PR
karajaan Inggris

Tambahkeun kami pikeun buku alamat anjeun

Hoyong ngaganti kumaha anjeun nampa surelek ieu?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun preferensi Anjeun or unsubscribe tina daptar ieu.

Email Marketing Powered by MailChimp

Nyitak Friendly, PDF & Email