Gagalna Tech Tech

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ieu mangrupikeun kiriman tamu ti John Carr, pamikir Inggris ngarah dina ngaleungitkeun imajin nyiksa anak ti internet. Blog asli dina panyelidikan ku New York Times muncul dina Desiderata John situs. Kami parantos pidangan blog énggal-énggal ti John Ieuh, Ieuh jeung Ieuh.

Dina bulan Séptémber New York Times ngahasilkeun mimiti dina séri tulisan dimana aranjeunna museurkeun kana réspon industri internét kana ledakan ngabeledug tina pengambilan bahan nyiksa budak awéwé online (csam).

Aranjeunna dimimitian ku statistik anu disayogikeun ku NCMEC. Dina 1998 aranjeunna nampi laporan 3,000 ngeunaan csam. Nomer 2018 nyaéta 18.4 juta laporan, ngarujuk 45 juta masih gambar sareng pidéo csam.

Kami dilaporkeun dina a artikel engké dina 2013 kurang ti 50,000 video csam parantos dilaporkeun. Dina 2018 éta dugi ka 22 juta. Video parantos janten wutah utama. The Pusat Kanada pikeun Perlindungan Anak sareng Inggris urang Watch Yayasan Internét parantos nyaksian tingkat kamekaran anu sami.

Ngareureuwas sanaos nomer ieu, sigana naon anu ditunjukkeun nyaéta ngan ukur panyebaran proaktif sareng efektivitas alat anu dianggo pikeun ngadeteksi csam ku sajumlah perusahaan internét leutik.

Nanging, naon anu diterangkeun ku New York Times nyaéta inadequacy réspon industri internét langkung lega sareng memang inadequacy réspon sababaraha aktor industri. Kami parantos ngajurung jalan kebon.

Upami kasalametan anak sareng kaamanan bener study dina budaya perusahaan, carita anu dipedar ku New York Times ngan saukur moal mungkin. Acan aranjeunna parantos muncul mangtaun-taun upami henteu kantos nganggo detail forensik sapertos kitu.

Téknologi koalisi

Dina 2006 éta Koalisi Téknologi diadegkeun. Ieu mangrupikeun misi na

Visi kami nyaéta pikeun ngahapus eksploitasi seksual anak online. Kami parantos investasi dina kolaborasi sareng ngabagi kaahlianana ku anu sanés, kusabab kami ngakuan yén kami gaduh tujuan anu sami sareng nyanghareupan seueur tantangan anu sami.

Ieu mangrupikeun rubrik standar. Anjeun ngadangu unggal waktos. Tina sadayana. Éta henteu leres.

Penyalahgunaan Anak Ngaji Bébas salaku Perusahaan Tech Tingali Jalanna Anu Lain

Éta mangrupikeun judul utama pikeun kadua artikel dina séri New York Times. Éta sakabéhna ngepeskeun adul ti hiji industri anu ngintegrasikeun, sacara ciptana pikeun ngaleungitkeun csam tina internet.

Ieu sababaraha ekstrak tina potongan éta:

Perusahaan ngagaduhan alat téknis pikeun ngeureunkeun réspéksi imajinasi ku nyocogkeun sareng gambar anu nembe dideteksi ngalawan database bahan. Acan industri henteu ngamangpaatkeun pinuh ku alat-alat.

Husus kami bébéja

Jaringan sosial panglegana di dunya, Facebook, nyeken platformna, ngitung langkung 90 persén imajinasi anu ditanda ku perusahaan téknologi taun ka tukang, tapi perusahaan henteu nganggo sadayana basis data anu aya pikeun ngadeteksi bahanna… .. (Tekenan ditambahkeun).

Apple henteu nyeken panyimpen awan na…. sareng nyerepkeun aplikasi olahtalatah na, nyieun deteksi ampir teu mungkin. Dropbox, produk konsumen Google sareng Microsoft nyeken gambar anu teu sah, tapi ukur nalika aya anu ngabagiana, sanés waktos diunggah.

… Perusahaan séjén, kalebet…. Yahoo (milik Verizon), milarian poto tapi sanés pidéo, sanaos kontén pidéo anu haram parantos ngabeledug taun-taun.

Dumasar kana kali

Teu aya daptar tunggal tina gambar sareng video sadaya perusahaan anu tiasa dianggo.

Google sareng Facebook ngembangkeun alat pikeun ngadeteksi pidéo csam anu béda sareng henteu cocog. Rencana pikeun nyieun prosés pikeun ngabagi pidio "Sidik" (hashes pikeun nyepetkeun pangwanoh) rasana has musna di mana waé.

Aya seueur deui

Perusahaan Tech langkung dipikaresep pikeun nempoan poto sareng video sareng file sanésna dina platformna kanggo…. Deteksi malware sareng penegak hak cipta. Tapi sababaraha usaha nyatakeun milarian kontén nyiksa béda kusabab éta tiasa ngahasilkeun masalah privasi anu penting.

Amazon, diaku sanés mangrupikeun anggota Coalition Technology tapi panyadia jasa awan panglegana di dunya, nyarios nanaon.

Juru bicara pikeun Amazon…. nyatakeun yén "kabijakan data nasabah kritis pikeun kaseueuran kapercayaan para nasabah urang," …… Microsoft Azure ogé nyarios yén éta henteu nyeken bahan, nyarios alesan anu sami.

Dina titik anu bakal pikaresepeun pikeun ngaroponkeun naon "Kapercayaan para nasabah" bener hartosna.

Sareng saha urang terang sadaya kusabab ...

Kumaha kumaha urang diajar sadaya ieu? Naha éta muncul minangka akibat tina deklarasi kabuka ku perusahaan téknologi? Jelas henteu. Saatos analisa ati-ati ku tim khusus tina akademisi? Teu. Anu kaleresan parantos dipaparin ku badan penegak hukum, LSM atanapi lembaga pamaréntahan anu tungtungna mutuskeun omertà sanés pikeun kapentingan umum? Teu.

Kami parantos ngagaduhan wawasan ieu kusabab manajemén New York Times mutuskeun pikeun masihan dua wartawan, Michael Keller sareng Jogét Jogét, rohangan sareng sumber daya pikeun ngudag carita anu jelas-penting.

Kuring patepung ieu guys pikeun kahiji kalina di kantor New York Times Senén kamari tapi kuring ngobrol aranjeunna mimitina dina bulan Juni. Aranjeunna kantos nalungtik csam ti saprak Pebruari, ngalayang di (saleresna), ngobrol sareng seueur jalma, nyampurnakeun hal-hal tina catetan sareng mareuman sumber catetan.

Ieu mangrupikeun upaya anu gedé pikeun ngajantenkeun percikan anu cocog dina halaman payun kertas. Sigana gaduh pangaruh anu dipikahoyong.

Surat ti lima Sénator

Hiji akibat langsung tina artikel New York Times muncul minggu kamari nalika lima Sénator AS (dua Démokrat, tilu Republik) nulis hiji kesan hurup lengkep nepi ka tilu puluh genep perusahaan téknologi. Aranjeunna kalebet sadayana anggota téknologi koalisi sareng seueur deui anu sanés. Sénator hoyong waleran ku 4th Désémber.

Hayu urang tingali kumaha perusahaan ngabales. Hurup ngandung sadaya patarosan anu pas. Aranjeunna bener-bener perusahaan téknologi jenis kedah sah ditungtut sacara sah; Sakali pamilihan Inggris réngsé, muga urang tiasa ngalih sacara gancang pikeun netepkeun régulator anu kuat anu tiasa naroskeun aranjeunna bakal nampi baluk anu leres. Sakur anu cangcaya atanapi panolakan ku perusahaan AS pikeun ngaréspon kana serat Sénator ngan ukur bakal nambihan dina rasa kadieu.

New York Times parantos ngabantosan murangkalih sadunya

Barudak sadunya hutang Keller sareng Dance sareng bos masing-masing tapi teu saeutik skandal anu nyandak koran pikeun ngabuka dibuka. Dimana badan kapentingan masarakat anu ngagaduhan sumber daya sareng kamampuan pikeun ngalacak sareng ngalaporkeun sacara teratur dina waktosna sapertos ieu? Éta henteu aya. Kedahna.

Kuring parantos udur pikeun jaman urang butuhkeun Observatorium Global, diantara hal-hal séjén anu rutin dilakukeun ku naon anu dilakukeun ku New York Times salaku pareum. Di mana waé kedah janten badan mandiri anu leres resourced anu ngagaduhan kapentingan anak di jero haté sareng industri téknologi tinggi di tempat wisata. Tapi sarupaning badan ieu perlu disuguhan pikeun waktosna. Éta mangrupikeun hal anu ageung sareng mahal, tapi kuring badé ngagaduhan anu sanés dina ngalakukeun éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu