Sarat sareng Kaayaan pikeun Toko The

Lisénsi Sumber Pengajaran

Pamakéan anjeun pikeun matérial anu dilisensikeun (sakumaha anu ditetepkeun di handap) leres-leres tunduk kana Syarat sareng Kaayaan anu aya dina Lisensi Sumber Daya Pangajaran ieu (Lisénsi ieu). Lisénsi ieu mangrupikeun perjanjian anu ngiket sacara sah antara anjeun sareng Yayasan Ganjaran anu aya hubunganana sareng Pamakéan Bahan Lisensi Anjeun. Ku ngagunakeun Bahan anu Dilisensikeun anjeun mastikeun yén anjeun nampi Sarat sareng Kaayaan dina Lisensi ieu sareng satuju kana kaiket ku aranjeunna. Mangga baca Sarat sareng Kaayaan dina Lisensi ieu sacara saksama.

1. Bubuka.

1.1 Sarat jeung Kaayaan ieu bakal ngatur penjualan sareng pasokan bahan kursus anu tiasa diunduh ngalangkungan halaman wéb kami. Éta ogé nutupan panggunaan bahan-bahan kursus éta.

1.2 Anjeun bakal dipenta pikeun masihan perjanjian anu jelas pikeun Sarat sareng Kaayaan ieu sateuacan anjeun mesen dina halaman wéb kami.

1.3 Dokumén ieu henteu mangaruhan hak hukum anu anjeun ngagaduhan salaku konsumen.

1.4 Kawijakan Privasi kami tiasa ditempo di dieu.

1.5. Anjeun ngaku yén poko masalah anu aya dina jero pelajaran sigana moal pikaresepeun pikeun sababaraha jalma. Éta hubungan sareng kabiasaan séks. Sadaya léngkah anu wajar parantos dilakukeun ku kami pikeun mastikeun yén henteu aya bahan porno anu ditingalikeun. Kami ogé parantos mastikeun yén basana saluyu sareng poko anu dibahas ku barudak. Kalayan nampi Sarat sareng Kaayaan ieu anjeun nampi résiko pikeun kamungkinan ngarareunah atanapi parasaan nyeri anu timbul dina persiapan pelajaran atanapi pangirimanana.

1.6 Pikeun ngahindaran keraguan, Lisensi ieu nganggo bahan henteu nyayogikeun kapamilikan bahan anu dilisensikeun.

2. Tafsir

2.1 Dina Sarat sareng Kaayaan ieu:

(a) "kami" hartosna The Reward Foundation, hiji Skotlandia badan amal organisasi anu diasupan ku hukum Skotlandia kalayan nomer amal SCO44948. Kantor anu kadaptar kami nyaéta: The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh EH2 2PR, Skotlandia, Inggris. (sareng "urang sareng" urang "kedah ditafsirkeun saluyu);

(b) "anjeun" hartosna palanggan atanapi calon nasabah kami dina Sarat sareng Kaayaan ieu (sareng "anjeun" kedah ditaksir saluyu);

(c) "bahan kursus" hartosna bahan kursus éta anu sayogi kanggo dipésér atanapi diunduh gratis dina halaman wéb kami;

(d) "bahan kursus anjeun" hartosna naon waé bahan kursus anu anjeun parantos ngagaleuh atanapi diunduh gratis ngalangkungan halaman wéb kami. Ieu kalebet versi anu ditingkatkeun atanapi ditingkatkeun tina bahan kursus anu urang tiasa sayangkeun pikeun anjeun ti waktos ka waktos;

(e) "Lisénsi" ngagaduhan hartos anu disayogikeun dina bubuka Lisensi ieu; jeung

(f) "Bahan anu Dilisensikeun" hartosna karya seni, sastra, gambar, pidéo atanapi audio, basis data, sareng / atanapi bahan sanés anu disayogikeun ka Anjeun ku Nu Ngalisensikeun pikeun dianggo dina Lisensi ieu. Licensor hartosna The Reward Foundation, hiji Skotlandia organisasi amal dibentuk handapeun hukum Skotlandia kalayan nomer amal SCO44948. Kantor anu kadaptar kami nyaéta: The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh EH2 2PR, Skotlandia, Inggris.

(g) "Lisensi Individu" hartosna Lisensi anu dipésér, atanapi ditampi sacara gratis, ku hiji jalma pikeun kaperluan diajar nyalira. Éta henteu tiasa ditransferkeun ka jalma sanés, ka sakola atanapi lembaga.

(h) "Lisénsi Multi-Anggota" nyaéta Lisénsi anu dipésér, atanapi ditampi kalayan gratis, ku sakola atanapi lembaga anu sanés anu tiasa disayogikeun pikeun panggunaan perusahaan pikeun nganteurkeun jasa pendidikan.     

3. prosés Pesenan

3.1 Iklan bahan-bahan kursus dina halaman wéb urang mangrupikeun "uleman pikeun ngubaran" tibatan tawaran kontraktual.

3.2 Teu aya kontrak anu bakal berlaku antara anjeun sareng kami kajaba sareng dugi kami nampi paréntah anjeun. Ieu bakal saluyu sareng prosedur anu diatur dina Bagéan 3 ieu.

3.3 Pikeun ngalebetkeun kontrak ngalangkungan halaman wéb urang pikeun mésér atanapi kéngingkeun bahan kursus anu tiasa diunduh gratis ti kami, léngkah ieu kedah dilaksanakeun. Anjeun kedah nambihan bahan-bahan kursus anu anjeun badé mésér kana Balanja anjeun, teras teras kana Checkout; upami anjeun palanggan énggal, anjeun gaduh pilihan kanggo ngadamel Akun sareng kami sareng lebet; pikeun konsumén swasta, Akun henteu opsional, tapi éta wajib pikeun konsumén perusahaan; upami anjeun palanggan anu aya, anjeun kedah lebetkeun detil login anjeun; saatos anjeun lebet, anjeun kedah satuju kana istilah tina dokumén ieu; anjeun bakal ditransferkeun kana halaman wéb panyadia layanan pamayaran kami, sareng panyadia jasa mayar kami bakal nanganan pamayaran anjeun; urang teras bakal ngiringan anjeun mastikeun konfirmasi. Dina titik ieu urutan anjeun bakal janten kontrak anu ngariung. Alternatipna, kami bakal mastikeun ku email yén kami henteu tiasa minuhan pesenan anjeun.

3.4 Anjeun bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngaidentipikasi sareng ngabenerkeun kasalahan input sateuacan ngadamel urutan anjeun.

4. Harga

4.1 Harga kami sapertos anu dikutip dina halaman wéb kami. Dimana harga anu dikutip salaku £ 0.00, lisénsi bakal tetep diterapkeun, sanaos teu aya artos anu ditagihkeun pikeun éta.

4.2 Kami bakal ti jaman ka jaman ngarobih harga anu dikutip dina halaman wéb kami. Ieu moal mangaruhan kontrak anu sateuacanna diberlakukeun.

4.3 Sadaya jumlah anu nyatakeun dina Sarat sareng Kaayaan ieu atanapi dina halaman wéb kami nyatakeun sacara éksklusif tina PPN. Kami henteu ngeusi batre PPN.

4.4 Harga anu dituduhkeun pikeun tiap pelajaran atanapi kebat kanggo jalma anu mésér Lisensi kanggo panggunaan nyalira.

4.5 Dimana sakola, lembaga sareng entitas perusahaan sanés hoyong mésér atanapi kéngingkeun unduhan gratis matéri kursus kami, aranjeunna kedah mésér Lisensi Multi-Anggota. Ieu biayana dina 3.0 kali dina Lisensi masing-masing. Éta teras tiasa dianggo di jero sakola atanapi lembaga sareng moal kaiket sareng guru atanapi anggota staf mana waé. Dimana bahan ditawarkeun gratis, wawakil anu mésér gratis pikeun sakola, organisasi atanapi badan perusahaan anu sanés tetep kedah milih lisénsi pangguna-multi pikeun mastikeun yén hubungan hukum anu pas parantos diwangun antara The Reward Foundation sareng wadah lisénsi.

5. Pamayaran

5.1 Anjeun kedah, salami prosés pamariksaan, mayar harga bahan kursus anu anjeun mesen. Harga anu dipilih kedahna pas pikeun jinis Lisensi anu dipilih, Lisénsi Individu atanapi Lisensi Multi-Anggota.

5.2 Pamayaran tiasa dilakukeun ku salah sahiji metodeu anu diijinkeun anu ditetepkeun dina halaman wéb kami ti jaman ka jaman. Kami ayeuna ngan ukur nampi pambayaran ngalangkungan PayPal, sanaos ieu ngamungkinkeun panggunaan sadayana kartu kiridit sareng debit utama.

6. Lisénsi bahan kursus

6.1 Kami bakal nyayogikeun bahan kursus anjeun ka anjeun dina format atanapi format anu parantos ditangtukeun dina halaman wéb kami. Kami bakal ngalakukeunana ku cara sapertos na dina waktos sapertos anu parantos ditangtoskeun dina halaman wéb kami. Sacara umum, pangiriman email anu ngamungkinkeun diunduh ampir caket.

6.2 tunduk kana pamayaran anjeun tina harga anu saluyu sareng patuh kana Sarat sareng Kaayaan ieu, kami masihan anjeun lisénsi sadunya, henteu kadaluarsa, non-éksklusif, henteu tiasa ditransferkeun pikeun ngagunakeun bahan kursus anjeun anu diijinkeun ku Bagéan 6.3, nyayogikeun yén anjeun henteu kedah dina kaayaan naon waé ngagunakeun bahan-bahan kursus anjeun anu dilarang ku Bagéan 6.4.

6.3 "Kagunaan anu diijinkeun" tina bahan kursus anjeun nyaéta:

(a) ngaunduh salinan masing-masing matéri kursus anjeun;

(b) pikeun Lisensi Individu: anu aya hubunganana sareng bahan kursus tulisan sareng grafis: ngadamel, nyimpen sareng ningali salinan matéri kursus anjeun dina henteu langkung ti 3 komputer desktop, laptop atanapi notebook, pamaca ebook, telepon pinter, komputer tablet atanapi alat anu sami;

(c) pikeun Lisensi Multi-Pamaké: anu aya hubunganana sareng bahan kursus tulisan sareng grafis: ngadamel, nyimpen sareng ningali salinan matéri kursus anjeun dina henteu langkung ti 9 desktop, komputer laptop atanapi notebook, pamaca ebook, smartphone, komputer tablet atanapi alat anu sami ;

(d) pikeun Lisensi Individu: anu aya hubunganana sareng matérial audio sareng pidéo: ngadamel, nyimpen sareng maén salinan matéri kursus anjeun dina henteu langkung ti 3 komputer desktop, laptop atanapi notebook, telepon pinter, komputer tablet, pamuter média atanapi alat anu sami;

(e) pikeun Lisensi Multi-Pamaké: anu aya hubunganana sareng matérial audio sareng pidéo: ngadamel, nyimpen sareng maén salinan matéri kursus anjeun henteu langkung ti 9 desktop, komputer laptop atanapi notebook, smartphone, komputer tablet, pamuter média atanapi alat anu sami ;

(f) pikeun Lisensi Individu: nyetak dua salinan unggal matéri tinulis anjeun ngan ukur pikeun pamakean anjeun nyalira;

(g) pikeun Lisensi Multi-Pamaké: nyetak 6 salinan unggal matéri tinulis anjeun ngan ukur pikeun pamakean anjeun nyalira; jeung

(h) larangan nyetak pikeun Lisensi henteu dilarapkeun pikeun nyebarkeun pikeun tujuan pengajaran. Dina kasus ieu, wates murid 1000 diterapkeun.

6.4 "Larang panggunaan" bahan kursus anjeun nyaéta:

(a) publikasi, penjualan, lisénsi, sub-lisénsi, nyéwa, mindahkeun, ngirim, nyiarkeun, distribusi atanapi ngadistribusikaeun naon waé materi kursus (atanapi bagian na) dina format naon waé;

(b) panggunaan matéri kursus naon waé (atanapi sabagéannana) dina cara naon waé anu haram atanapi ngalanggar hak hukum saha waé jalma dina undang-undang anu berlaku, atanapi ku cara naon waé anu matak pikasieuneun, teu sopan, diskriminatif atanapi anu teu pikaresepeun;

(c) panggunaan matéri kursus naon waé (atanapi sabagéanana) pikeun bersaing sareng urang, naha langsung atanapi henteu langsung; jeung

(d) panggunaan komérsial tina unduhan naon waé (atanapi sabagéannana). Bagéan ieu henteu ngawatesan pangiriman pelajaran dumasar kana matéri, nunjukkeun yén henteu aya dina Bagéan 6.4 ieu anu bakal ngalarang atanapi ngawatesan anjeun atanapi jalma sanés tina ngalakukeun tindakan naon waé anu sacara jelas diijinkeun ku hukum anu berlaku.

6.5 Anjeun ngajamin ka kami yén anjeun ngagaduhan aksés kana sistem komputer anu diperyogikeun, sistem média, parangkat lunak sareng konéksi jaringan pikeun nampi sareng ngaraosan manpaat tina bahan kursus anjeun.

6.6 Sadaya hak milik inteléktual sareng hak-hak sanésna dina bahan kursus anu henteu dikaluarkeun sacara jelas ku Sarat sareng Kaayaan ieu ditangtoskeun.

6.7 Anjeun kedah nahan, sareng henteu kedah mupus, nyamarkeun atanapi ngaleungitkeun, bewara hak cipta sareng bewara proprietari sanés dina atanapi dina matéri kursus naon waé.

6.8 Hak anu dibérékeun ka anjeun dina Sarat sareng Kaayaan ieu pribadi pikeun anjeun. Anjeun teu kedah kéngingkeun pihak katilu mana waé pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu. Hak anu dipasihkeun pikeun anjeun pikeun Lisensi Multi-Anggota dugi ka lembaga pamésan atanapi badan. Anjeun teu kedah kéngingkeun pihak katilu mana waé pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu.

6.9 Wates panggunaan bahan ieu diwatesan pikeun 1000 murid per Lisénsi.

6.10 Upami anjeun ngalanggar penyediaan Sarat sareng Kaayaan ieu, maka Lisénsi anu ditetepkeun dina Bagéan 6 ieu bakal otomatis ditumpes saatos ngalanggar sapertos kitu.

6.11 Anjeun tiasa ngeureunkeun Lisensi anu ditetepkeun dina Bagian 6 ieu ku mupus sadaya salinan bahan kursus anu aya dina panguasaan anjeun atanapi kadali anjeun.

6.12 Saatos penghentian Lisensi dina Ayat 6 ieu, anjeun kedah, upami anjeun henteu sateuacan ngalaksanakeunnana, gancang sareng teu tiasa dibatalkeun tina sistem komputer anjeun sareng alat éléktronik sanés sadaya salinan bahan kursus anu aya dina panangan anjeun atanapi kontrol, sareng sacara permanen musnahkeun salinan anu sanés tina matérial kursus anu aya dina panguasaan atanapi pangendali anjeun.

7. Kontrak jarak: pembatalan leres

7.1 Bagéan 7 ieu diterapkeun upami sareng ngan ukur upami anjeun nawiskeun ka kontrak sareng kami, atanapi kontrak sareng kami, salaku konsumén - nyaéta, salaku individu anu bertindak sacara utuh atanapi utamina diluar perdagangan anjeun, bisnis, karajinan atanapi profési.

7.2 Anjeun tiasa mundur tawaran pikeun ngalebetkeun kontrak sareng kami ngalangkungan halaman wéb kami, atanapi ngabolaykeun kontrak anu ditandatanganan sareng kami ngalangkungan halaman wéb kami, iraha waé dina jangka waktu éta:

(a) dimimitian saatos panawaran anjeun; jeung

(b) réngsé dina akhir 14 dinten saatos dinten dimana kontrak dilebet, tunduk kana Ayat 7.3. Anjeun teu kedah masihan alesan pikeun ditarikna atanapi batal anjeun.

7.3 Anjeun satuju yén kami tiasa ngamimitian nyayogikeun bahan-bahan kursus sateuacan kadaluarsa tina periode anu dimaksud dina Bagéan 7.2. Anjeun ngaku yén, upami urang ngamimitian nyayogikeun bahan-bahan kursus sateuacan akhir periode éta, anjeun bakal kaleungitan hak pikeun ngabolaykeun anu dimaksud dina Bagéan 7.2.

7.4 Dina raraga narik tawaran pikeun ngontrak atanapi ngabolaykeun kontrak dumasar kana anu dijelaskeun dina Ayat 7 ieu, anjeun kedah ngawartosan ngeunaan kaputusan anjeun pikeun mundur atanapi ngabatalkeun (saupamina aya). Anjeun tiasa ngawartosan kami ku naon waé pernyataan anu jelas anu netepkeun kaputusanana. Dina kasus pembatalan, anjeun tiasa ngawartosan kami nganggo tombol 'Pesenan' dina halaman Akun Kuring. Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngamimitian prosés pikeun ngabalikeun duit pameseran anjeun. Pikeun minuhan tenggat pembatalan, cekap pikeun anjeun ngirim komunikasi anjeun ngeunaan ngalaksanakeun hak pikeun ngabolaykeun sateuacan waktos pembatalan parantos kadaluwarsa.

7.5 Upami anjeun ngabatalkeun paréntah dina dasar anu dijelaskeun dina Bagéan 7 ieu, anjeun bakal nampi pengembalian dana lengkep tina jumlah anu anjeun mayar ka kami ngeunaan paréntah. Upami anjeun henteu mayar artos kanggo ngalengkepan pesenan, moal aya artos anu bakal dibalikeun.

7.6 Kami bakal ngabalikeun duit nganggo metode anu sami anu dianggo pikeun mayar, kecuali upami anjeun sacara jelas parantos satuju sanés. Bisi wae, anjeun moal mayar biaya salaku akibat tina pengembalian dana.

7.7 Kami bakal ngolah pengembalian dana pikeun anjeun salaku hasil tina pembatalan dina dasar anu dijelaskeun dina Bagéan ieu 7. Éta bakal tanpa tunda heula sareng, dina naon waé, dina jangka waktu 14 dinten saatos dinten kami dibéjaan tina pembatalan.

7.8 Sakali pengembalian dana dipundut sareng satuju, sadaya unduhan anu henteu dianggo bakal dibatalkeun.

8. Jaminan sareng representasi

8.1 Anjeun ngajamin sareng ngawakilan ka kami yén:

(a) anjeun sacara hukum sanggup asup kana kontrak anu ngariung;

(b) anjeun gaduh otoritas, kakuatan sareng kapasitas pinuh pikeun satuju kana Sarat sareng Kaayaan ieu; jeung

(c) sadaya inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami anu aya hubunganana sareng pesen anjeun leres, akurat, lengkep, ayeuna sareng henteu nyasabkeun.

8.2 Kami ngajamin ka anjeun yén:

(a) matéri kursus anjeun bakal kualitas nyugemakeun;

(b) bahan kursus anjeun bakal pas pikeun tujuan naon waé anu anjeun terangkeun ka kami sateuacan kontrak dina kaayaan Sarat sareng Kaayaan ieu dilakukeun;

(c) bahan kursus anjeun bakal cocog sareng pedaran naon waé anu dipasihkeun ku kami ka anjeun; jeung

(d) kami ngagaduhan hak pikeun nyayogikeun bahan kursus anjeun ka anjeun.

8.3 Sadayana jaminan sareng Répréséntasi anu aya hubunganana sareng matérial kursus anu parantos diatur dina Sarat sareng Kaayaan ieu. Pikeun tingkat maksimum anu diijinkeun ku hukum anu berlaku sareng tunduk kana Bagéan 9.1, sadaya jaminan sareng representasi anu sanésna dikaluarkeun.

9. Watesan sareng pangaluaran tina tanggung jawab

9.1 Henteu aya nanaon dina Sarat sareng Kaayaan ieu bakal:

(a) ngawatesan atanapi ngaluarkeun tanggung jawab naon waé pikeun maot atanapi cilaka pribadi akibat tina lalawora;

(b) ngawatesan atanapi ngaluarkeun tanggungan naon waé pikeun panipuan atanapi panyalahgunaan palsu;

(c) ngawatesan sagala tanggungan ku cara naon waé anu henteu diijinkeun ku hukum anu berlaku; atawa

(d) ngaluarkeun tanggung jawab naon waé anu henteu tiasa dikaluarkeun dina hukum anu berlaku, sareng, upami anjeun palanggan, hak sah anjeun moal dileungitkeun atanapi diwatesan ku Sarat sareng Kaayaan ieu, kecuali dugi ka diijinkeun ku hukum.

9.2 Watesan sareng pangaluaran tina tanggung jawab anu ditetepkeun dina Bagian 9 ieu sareng tempat sanésna dina Sarat sareng Kaayaan ieu:

(a) tunduk kana Bagian 9.1; jeung

(b) ngatur sadaya tanggungan anu timbul dina kaayaan Sarat sareng Kaayaan ieu atanapi anu aya hubunganana sareng masalah tina Sarat sareng Kaayaan ieu, kalebet tanggungan anu timbul dina kontrak, nalika ditunda (kalebet kelalaian) sareng pikeun ngalanggar tugas statutory, kacuali dugi ka dinyatakeun tinangtu. dina ieu.

9.3 Kami moal nanggung jawab ka anjeun ngeunaan karugian naon waé anu timbul tina kajadian atanapi kajadian anu aya di luar kadali anu wajar.

9.4 Kami moal nanggung jawab ka anjeun ngeunaan karugian bisnis, kaasup (tanpa watesan) leungitna atanapi karusakan kana kauntungan, panghasilan, pendapatan, pamakean, produksi, tabungan antisipasi, bisnis, kontrak, kasempetan komérsial atanapi kahadean.

9.5 Kami moal nanggung jawab ka anjeun ngeunaan karugian atanapi korupsi data, database atanapi software naon waé, anu nunjukkeun yén upami anjeun ngontrak sareng kami dina Sarat sareng Kaayaan ieu salaku konsumén, Bagian 9.5 ieu moal diterapkeun.

9.6 Kami moal nanggung jawab ka anjeun ngeunaan karugian atanapi karusakan khusus, teu langsung atanapi akibat, nunjukkeun yén upami anjeun ngontrak sareng kami dina Sarat sareng Kaayaan ieu salaku konsumén, Bagian 9.6 ieu moal diterapkeun.

9.7 Anjeun nampi yén kami ngagaduhan minat pikeun ngawatesan tanggung jawab pribadi perwira sareng padamel kami. Kusabab kitu, ngeunaan kapentingan éta, anjeun ngaku yén kami mangrupikeun badan tanggung jawab anu terbatas; anjeun satuju yén anjeun moal nyandak klaim pribadi ngalawan perwira atanapi padamel kami ngeunaan karugian anu anjeun sangsara dina hubungan sareng halaman wéb atanapi Syarat sareng Kaayaan ieu (tangtosna, moal, ngawatesan atanapi ngaluarkeun tanggung jawab badan tanggungan terbatas sorangan pikeun polah sareng pangangkatan perwira sareng padamel urang).

9.8 Tanggung jawab agrégat kami ka anjeun ngeunaan kontrak naon waé pikeun nyayogikeun jasa ka anjeun dina Sarat sareng Kaayaan ieu moal ngaleuwihan tina:

(a) £ 100.00; jeung

(b) jumlah total anu dibayar sareng mayarna ka kami dina kontrak.

(c) upami anjeun henteu mayar artos kanggo ngaunduh bahan kami, maka tanggungan agrégat maksimum kami ka anjeun ngeunaan kontrak naon waé pikeun nyayogikeun jasa bakal ditetepkeun dina £ 1.00.

10. Variasi

10.1 Kami tiasa ngarévisi Sarat sareng Kaayaan ieu ti jaman ka jaman ku medarkeun versi anyar dina halaman wéb kami.

10.2 Révisi tina Sarat sareng Kaayaan ieu bakal dilarapkeun ka kontrak anu dilebet iraha waé saatos waktos révisi tapi moal mangaruhan kontrak anu dilakukeun sateuacan waktos révisi.

11. Tugas

11.1 Anjeun ku satuju yén urang tiasa masihan, mindahkeun, sub-kontrak atanapi nungkulan hak sareng / atanapi kawajiban urang dina Sarat sareng Kaayaan ieu - nyayogikeun, upami anjeun palanggan, yén tindakan sapertos kitu sanés tiasa ngirangan jaminan anu nguntungkeun anjeun dina Sarat sareng Kaayaan ieu.

11.2 Anjeun tiasa henteu nganggo ijin tertulis sateuacanna kami masihan, mindahkeun, sub-kontrak atanapi henteu nungkulan salah sahiji hak anjeun sareng / atanapi kawajiban dina Syarat sareng Kaayaan ieu.

12. Teu aya waivers

12.1 Teu aya pelanggaran penyediaan kontrak dina kaayaan Sarat sareng Kaayaan ieu bakal dibébaskeun kecuali kalayan ijin tertulis anu jelas ti pihak anu henteu ngalanggar hukum.

12.2 Henteu aya pengecualian tina pelanggaran penyediaan kontrak dina Sarat jeung Kaayaan ieu bakal ditafsirkeun salaku pengabaian deui atanapi neraskeun tina pelanggaran anu sanés atanapi anu ngalanggar ketentuan anu sanés tina kontrak éta.

13. Kalenturan

13.1 Upami dibekelan Sarat sareng Kaayaan ieu ditangtukeun ku pangadilan mana waé atanapi otoritas anu kompetén sanés janten haram sareng / atanapi henteu tiasa dilaksanakeun, dibekelan anu sanésna bakal tetep berlaku.

13.2 Upami panerapan Sarat sareng Kaayaan ieu aya anu haram sareng / atanapi henteu tiasa dilaksanakeun upami sah atanapi diberlakukeun upami bagianna dihapus, bagian éta bakal dianggap dihapus, sareng sésana tina ketentuan bakal tetep berlaku.

14. Hak pihak katilu

14.1 Kontrak dina Sarat sareng Kaayaan ieu kanggo kapentingan urang sareng manpaat anjeun. Éta henteu dimaksad pikeun nguntungkeun atanapi tiasa dilaksanakeun ku pihak katilu mana waé.

14.2 Palaksanaan hak-hak pihak dina hiji kontrak dina Sarat sareng Kaayaan ieu henteu tunduk kana idin ti pihak katilu mana waé.

15. Sakabéh kasapukan

15.1 tunduk kana Bagéan 9.1, Sarat sareng Kaayaan ieu mangrupikeun sadaya perjanjian antara anjeun sareng kami anu aya hubunganana sareng jual beuli undeuran kami (kalebet unduhan gratis) sareng panggunaan unduhan éta, sareng bakal ngagentoskeun sadaya perjanjian anu aya diantara anjeun sareng kami hubunganna sareng jual beuli undeuran kami sareng panggunaan unduhan éta.

16. Hukum sareng yurisdiksi

16.1 Syarat sareng Kaayaan ieu bakal diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Skotlandia.

16.2 Sagala sengketa anu aya hubunganana sareng Syarat sareng Kaayaan ieu kedah aya dina yurisdiksi éksklusif pengadilan Skotlandia.

17. Panyingkapan sah sareng pangaturan

17.1 Kami moal ngajukeun salinan Sarat sareng Kaayaan ieu khusus anu aya hubunganana sareng unggal pangguna atanapi konsumén. Upami urang ngamutahirkeun Sarat sareng Kaayaan ieu, versi anu anjeun mimitina sapuk moal aya deui dina halaman wéb kami. Kami ngarékoméndasikeun anjeun nimbangkeun nyimpen salinan Sarat sareng Kaayaan ieu pikeun rujukan ka hareup.

17.2 Sarat sareng Kaayaan ieu sayogi dina basa Inggris hungkul. Sanaos GTranslate sayogi dina halaman wéb kami, kami henteu tanggung jawab pikeun kualitas tarjamahan Sarat sareng Kaayaan ieu anu dilakukeun ku fasilitas éta. Versi basa Inggris mangrupikeun hiji-hijina vérsi anu sacara sah dilarapkeun.

17.3 Kami henteu didaptarkeun pikeun PPN.

17.4 Halaman wéb platform résolusi sengketa online Uni Éropa sayogi di https://webgate.ec.europa.eu/odr/main. Platform resolusi sengketa online tiasa dianggo pikeun ngabéréskeun sengketa.

18. Detil kami

18.1 Halaman wéb ieu dipiboga sareng dioperasikeun ku The Reward Foundation.

18.2 Kami didaptarkeun di Skotlandia salaku organisasi Skotlandia Dikelompokkeun dina nomer pendaptaran SCO 44948. Kantor anu kadaptar kami di The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR, Skotlandia, Inggris.

18.3 Tempat bisnis utama kami di The Melting Pot, 5 Rose Street, Edinburgh, EH2 2PR, Skotlandia, Inggris.

18.4 Anjeun tiasa ngahubungan kami:

(a) ngalangkungan pos, nganggo alamat pos anu dipasihkeun di luhur;

(b) ngagunakeun formulir kontak halaman wéb kami https://rewardfoundation.org/contact/;

(c) ku telepon, dina nomer kontak anu diterbitkeun dina halaman wéb kami ti jaman ka jaman; atawa

(d) ku email, ngagunakeun contact@rewardfoundation.org.

Vérsi - 21 Oktober 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email