Hukum

HUKUM

Téhnologi ngajadikeun kreasi sarta pangiriman arousing séksual Gambar sadia pikeun saha jeung smartphone a, kaasup anak nanaon. Kebangkitan dina ngalaporkeun kajahatan kelamin jeung pendekatan 'kasabaran enol' ku layanan pulisi jeung gugatan geus nyababkeun jumlah catetan kasus keur prosecuted. Anak-on-anak nyiksa seksual sabagian tinggi.

Sunda, baham, dina Internet sarta hukum tiasa berinteraksi ku cara kompléks. Pahala Yayasan bisa ngabantu anjeun ngartos naon hartosna hukum pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun.

Di Inggris, jalma anu ngagaduhan gambar séksual budak awéwé (saha waé di handapeun 18 taun) tiasa didakwa ngalanggar seksual. Ieu kalebet dina salah sahiji tungtung spéktrum, déwasa ngadorong pikeun milarian hubungan séksual sareng murangkalih, ngaliwat ka nonoman anu ngadamel sareng ngirim 'selfies' taranjang taranjang atanapi sepi pikeun calon kapentingan poténsial, sareng nilik gambar sapertos kitu.

Fokus urang dina kaayaan hukum di Inggris, tapi masalahna sami di seueur nagara. Punten anggo situs ieu salaku titik awal.

Dina bagian ieu pahala Yayasan explores isu handap:

Cinta, Sex, nu Internet sarta Undang

Laporan Konperénsi Umur Verifikasi

Umur idin

Naon idin di hukum?

Idin jeung rumaja

Naon idin dina prakna?

sexting

Sexting handapeun hukum Skotlandia

Sexting handapeun hukum Inggris, Wales & Irlandia Kalér

Anu teu sexting nu?

dendam porno

Kebangkitan dina kajahatan kelamin

Industri porno

Webcam kelamin

Urang ogé nyadiakeun sauntuyan Sumberdaya jeung ngarojong pamahaman anjeun isu ieu.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

Nyitak Friendly, PDF & Email