umur idin bikang questioning sirah

Umur idin

Salah sahiji tantangan pangbadagna for geus kolot, sakola, muda sarta otoritas légal kiwari nyaeta pikeun mantuan rumaja aman napigasi zona surup antara 16 taun sarta 18 taun umur. téhnologi internét ngajadikeun kreasi sarta pangiriman arousing séksual Gambar sadia pikeun saha jeung smartphone a, kaasup anak nanaon. kajahatan kelamin téh nepi 53% saprak 2006-7 nurutkeun inohong 2015-16 nempatkeun kaluar ku naékna masif Skotlandia Government.The dina ngalaporkeun kajahatan kelamin alatan di bagian ka pangaruh Savile jeung pendekatan 'kasabaran enol' ku pulisi jeung gugatan jasa. gugah Ieu badag ogé ko-oincides jeung Advent di aksés internét gede. Bisa ngaronjat aksés ka internét pornografi ogé jadi faktor konci?

The panerapan dina nyinggung seksual di Inggris jeung Wales sarta di Skotlandia ngemutan hiji jalma ngora "anak" na merlukeun panyalindungan, nepi ka umur 18 taun.

Sanajan umur idin pikeun sanggama mangrupakeun taun 16. Loba rumaja teu nyadar yén najan sabenerna leuwih umur idin pikeun kelamin, aranjeunna teu diwenangkeun dina hukum nyandak selfies erotis tur ngirim éta dugi aranjeunna taun 18 umur. Nilik poto tina 'barudak' tanpa idin haram. Hiji anak di handapeun 13 henteu, dina kaayaan naon, boga kapasitas légal mun idin pikeun formulir salah sahiji aktivitas seksual.

Hukum di wewengkon ieu dimaksudkeun utamana pikeun dilarapkeun ka lalaki sawawa jeung proporsi leutik awéwé kalayan minat dina dandan barudak kalayan saha anu aranjeunna perencanaan boga kontak seksual atanapi anu neangan kana ngalibetkeun barudak di prostitusi atawa pornografi. The hukum di Inggris jeung Wales nyatakeun "Anak aub dina prostitusi aya utamina korban nyiksa tur jalma anu ngamangpaatkeun éta ku exploiting aranjeunna, anu abusers anak."

Ayeuna interprétasi ketat ngeunaan 'anak' ngandung harti yén rumaja Ngalanglang ngarasa panasaran seksual maranéhanana, kalayan bantuan teknologi anyar, bisa boga muatan ku ngalanggar seksual serius.

Tangtu jaksa téh ati kasampak pisan kaayaan jeung ukur ditandaan hiji hal pikeun gugatan lamun eta aya dina kapentingan umum pikeun ngalakukeunana.
Aranjeunna baris tumut kana akun faktor kayaning beda umur antara pihak, parity antara pihak di hal pikeun ngembangkeun seksual, fisik, emosional jeung atikan jeung alam hubungan maranéhanana.

Dina 2014 di Inggris, schoolgirl a ieu ditalungtik sanggeus ngirim poto topless di sorangan mun kabogoh nya. Anjeunna engké narima caution a sanggeus diteruskeun gambar ka babaturanana sanggeus anjeunna jeung mojang ceased janten sababaraha hiji. Hiji hukum anyar, Paripolah kasar tur ngarugikeun Sanggama Act, poéna kalawan 'dendam porno' misalna pangiriman gambar seksual tanpa idin. Tempo kaca misah on dendam porno di dinya.

masalah di dieu téh henteuna atanapi breach tina idin. A 'kasabaran enol' pendekatan kana aktivitas misalna mucunghul mun geus diadopsi ku otoritas gugatan jeung pulisi di Inggris ogé.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

Naon idin di Hukum? >>

Nyitak Friendly, PDF & Email