Ekonomi Digital Act 2017

Umur Verifikasi di Inggris

Pornografi téh hiburan sawawa. Aya larangan lisénsi-ditumpukeun pamaréntah pikeun aksés na keur barudak dina kahirupan nyata di sarua éta salaku aya pikeun judi, meuli alkohol, rokok atawa knives. Ieu téh dumasar kana alesan kaséhatan dumasar-bukti. pornografi online kumaha ogé mangrupakeun kalawan bébas sadia pikeun barudak. Dugi kiwari Pamarentah teu kungsi jalan enforcing pangwatesan dina barudak keur pornografi online. Sanajan kitu, ieu téh rék ngarobah jeung bubuka sistem mantap verifikasi umur.

Dina 17 Juli 2017 Menteri Digital UK urang Matt Hancock ditandatanganan Urutan commencement pikeun Ekonomi Digital Act 2017 nu kahontal Royal Assent dina April. Anjeun tiasa ningali bagian tina polah pikeun Pornografi Online Ieuh.

Hasilna usaha geus dimimitian dina ngawanohkeun hiji prosés verifikasi umur anyar pikeun ngakses pornografi online. Ieu diperkirakeun jadi di tempat ku April 2019, a milestone dina karya Pamaréntah urang sangkan Inggris tempat safest di dunya pikeun barudak janten online.

Pahala Yayasan nyumbang ka rundingan publik di 2016 sarta éta aktip di lobbying parliamentarians sangkan fit panerapan keur kaperluan.

Kumaha bade umurna karya verifikasi?

Dina Act dina Dewan Britania Klasifikasi Film (BBFC) bakal dilakukeun dina regulator sarta bakal dibere kakuatan sangkan panyadia ladenan internét ngawatesan aksés ka loka porno nu teu nyimpen ukuran verifikasi umur tangguh di tempat ngajaga kids.

Sarat ka situs web block bakal nerapkeun ka sadaya situs di Inggris sarta di luar negeri. Dimana jaba originate di EU prosés nu bakal cocog sareng nagara aturan asalna.

Dina kasimpulan, naon geus dipigawé Pamarentah ngajaga barudak tina ngakses bahan porno ngabahayakeun nyaéta:

  1. Pamarentah geus ngawangkong jeung suppliers pornografi ngeunaan mayungan barudak. akun situs 50 luhur pikeun 70% tina pamaké. Loba, kaasup situs bébas panggedena ku pangsa pasar, geus sapuk jeung pamaréntah pikeun nerapkeun verifikasi umur.
  2. situs pornografi bébas anu asah pikeun situs dibayar. The panyadia ladenan mayar (misalna Visa, MasterCard) geus sapuk, upami diperlukeun, pikeun mundur jasa urus tina situs web non-patuh.
  3. Jaba kudu server ka imah éta, advertisers ngarojong aranjeunna, sarta infrastruktur pikeun nyambungkeun aranjeunna. Jeung ragam internasional tur unregulated nu Internét ngoperasikeun Pamaréntah Inggris teu tiasa compel jasa ngarojong bisa dibantah, tapi regulator bakal neangan mangtaun kerjasama ti industri.
  4. Pikeun maranéhanana loka anu moal sasuai jeung Jaman Verifikasi kami bakal ngidinan regulator ka nerapkeun meungpeuk ISP na nyandak dina loka handap.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

Nyitak Friendly, PDF & Email