idin

Naon idin dina prakna?

Naon kajadian salaku wengi belah on na boh atawa duanana jalma ngora bit parah keur inuman? Sabot inhibitions nu handap jeung maranéhna rék meungkeut bit, sabaraha jauh hiji jalma bisa balik? Lamun henteu 'euweuh' hartosna 'meureun'? Naon aturan kaulinan? Lamun teu roman giliran kelamin? Anu megatkeun?

Idin jeung Alkohol

Kuring diwawancara wanoja heubeul 17 sataun ku kaayaan kaséhatan méntal hampang ti hiji tukang makmur anu kungsi milu dina kelas on idin jeung feminisme. Ieu gé nelepon Jan. dirina Manéhna assured kuring manehna "terang wates nya" jeung alkohol. Waktu ditanya naon manehna dimaksud ku éta, manéhna direspon, "Kuring pernah bakal meunang kitu mabok anu bakal lulus kaluar". Manehna ngomong kitu manehna "nu diasupkeun saméméhna" sateuacan bade kaluar partying di weekends sarta miboga dijagi, baham kasual kalayan lalaki béda. Manehna ngaku yen manehna bakal pernah geus miboga kelamin jeung pamadegan guys mun manéhna geus teu acan mabok. Atawa bakal manehna geus consented kana tipe bandung, kaasup kasar kelamin anal, éta maranéhna mindeng nungtut. Acan manéhna ceuk manehna moal bakal ngahukum lalaki pikeun 'encouraging' nya geus bandung dina kaayaan jelema alatan manehna geus nginum jeung manéhna aroused séksual. Pikeun pikiran nya manéhna ceuk manehna kudu geus méré idin sanajan manehna regretted eta dinten salajengna.

Ka sawawa, 'nyaho salah urang wates' jeung alkohol bisa hartosna teu kaleungitan kadali keur sanggup satuju kalawan bébas. Bedana misalna tina interpretasi nyieun isu idin masalah keur juries dina percobaan pikeun perkosa. Kuring nanya Jan naha manehna nyokot resiko kakandungan atawa inféksi dikirimkeun séksual ku teu maké contraceptives. Manehna direspon yén bapana bakal jadi ambek lamun anjeunna kapanggih kaluar yén gadis saeutik nya éta mibanda kelamin. Manehna ngomong lamun manéhna meunang hamil, manehna ngan kukituna meunang hiji aborsi, indungna bakal nulungan dirina kaluar. Ku kituna sanajan ceramah di sakola dina subjék ieu, dina prakna takwa nya sabudeureun kumaha kolotna bakal ngabales na tekanan peer nginum pisan jeung mibanda 'fun' dina peuting kaluar leuwih penting batan estimasi dirina sorangan ti resiko kaséhatan keur sorangan. Misalna geus otak rumaja resiko-nyokot.

Sanajan eta mangrupa ngalanggar boga anal kelamin tanpa idin, awéwé mindeng ngangluh aranjeunna coerced kana eta. panalungtikan nunjukkeun yén kuat 'Cipanas' pikeun kalibet dina anal kelamin téh prakték pisan umum kiwari antarana jalma ngora umur 16-18. lalaki jeung awewe ngora disebatkeun pornografi internét salaku motivator konci. Sanajan maranéhna terang éta "pisan nyeri kana awéwé", pamuda kénéh kadorong saloba mungkin mun 'ngolo-ngolo' awéwé mun ngantep éta ngalakukeun eta. Komo pamuda teu bener sigana ngarasakeun eta sorangan. ieu 10 wawancara audio menit jeung panalungtik kalungguhan ngécéskeun ngeunaan papanggihan maranéhanana. Ngan hiji awéwé ngaku mun ngarasakeun eta. Kanggo sababaraha pamuda, anu kudos of earning maranéhanana "jangjang coklat" tiasa janten goal kuat.

Timer kontrol mangrupakeun tantangan pikeun duanana awéwé jeung lalaki di best of kali, tapi utamana dina adegan pihak diantara teens. Iwal hiji rencana pikeun nyetel wates geus sadar mutuskeun sateuacanna, bisa jadi tangguh nolak Cipanas kuat nalika thrills seksual anu beckoning sarta lamun urang hayang ditempo salaku pikaresepeun séksual jeung 'tiis'.

pangajaran Sanajan beuki sabudeureun dampak alkohol on idin jeung tentang kumaha carana jadi tegas dina nyanghareupan paksaan perlu. Pangajaran 'dating kaahlian' na kumaha hormat wates sejen jalma bakal janten sateuacanna badag. Sababaraha survey of sikap muda urang geus disebut pikeun jenis ieu atikan.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Naon idin di Hukum? Sexting >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email