Skotlandia kampanye iklan Pamaréntahan on hukum dendam porno

dendam porno

A anyar, gancang-nyebarkeun fenomena patali sexting nyaeta "dendam porno". Ieu ngarupakeun sebaran online poto buligir jeung topless tanpa idin dina upaya qolbu na menyakiti target, lolobana bikang. Jalma geus mindeng kapanggih hésé boga gambar dikaluarkeun tina internet. Loba loka dimana gambar nu hosted anu dumasar luar Inggris, sarta requests ngaleupaskeun eusi nu mindeng teu dipalire.

Dina 2017 April, hukum anyar dina dendam porno di Skotlandia sumping kana gaya dina Paripolah kasar tur ngarugikeun Sanggama Act 2016. Hukuman maksimum pikeun disclosing atawa ngancam mun nyingkab hiji poto intim atanapi video anu 5 taun 'hukuman panjara. ngalanggar teh ngawengku Gambar dicokot dina swasta mana batur éta buligir atanapi mung di baju jero atawa némbongkeun hiji jalma dina aktipitas polah seksual.

Dendam porno oge ngalanggar kriminal dina Inggris jeung Wales. Israel éta nagara munggaran di dunya sangkan eta haram jeung ngubaran eta salaku kajahatan kelamin. pinalti éta, upami disabit, nya nepi ka 5 taun di panjara. Brazil ogé geus ngawanohkeun bil sangkan eta haram. Di Amérika Serikat, New Jersey na California anu nyokot nuju ka tungtung sarua. Di Kanada, gadis heubeul 17-taun ieu dihukum tina diilikan pornografi anak sanggeus manehna medar poto buligir tina kabogoh nya urang ex kabogoh dina fit tina jealousy.

Sumberdaya pikeun mantuan kaasup Dendam porno Helpline jeung Bantuan Awewe Skotlandia urang.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Saha Teu Sexting The? Kebangkitan di Kajahatan >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email