Sexting di Inggris, Wales sarta partei

"Sexting" sanés istilah anu sah, tapi dianggo ku para akademisi sareng wartawan. Komunikasi Komunikasi 2003 dilarapkeun ka Inggris. Nanging, nyinggung anu aya hubunganana sareng sexting bakal dituntut di handapeun panerapan anu béda di Inggris, Wales sareng Irlandia Kalér sareng Skotlandia. Ngahasilkeun, gaduh sareng nyebarkeun gambar henteu sopan barudak (jalmi di handapeun 18 taun) kalayan atanapi tanpa idin nya, prinsipna, haram.

Ngabogaan atawa ngumpulkeun poto sexting atawa video dina telepon atawa komputer

panalungtikan nunjukeun yen pamakean pornografi teratur nyorong sexting sareng cyberbullying khususna di budak lalaki. Upami anjeun, atanapi jalma anu anjeun terang, ngagaduhan gambar atanapi pidéo anu henteu sopan dina umur 18 taun, anjeunna sacara teknis bakal ngagaduhan gambar anu teu sopan anak sanajan aranjeunna umur anu sami. Ieu ngalawan seksi 160 ti Kaadilan kriminal Act 1988 sarta bagian 1 tina Perlindungan Anak Act 1978. Layanan Penuntut Mahkota ngan ukur bakal neraskeun sidang dina kasus dimana aranjeunna nganggap yén éta kanggo kapentingan umum ngalakukeunana. Aranjeunna badé ngémutan umur sareng sipat hubungan pihak-pihak anu terlibat. Tingali Ieuh pikeun pitunjuk ngeunaan pendakwa di Inggris sareng Wales.

Ngirim sexting poto atawa video

Upami anak anjeun sahandapeun 18 taun sareng anjeunna ngirimkeun, unggah atanapi neraskeun gambar atanapi pidéo anu henteu sopan ka babaturan atanapi kabogoh / kabogohna, ieu sacara dasarna ogé bakal ngalanggar bagian 1 UU Perlindungan Barudak 1978. Sanajan aranjeunna poto na atanapi dirina, kabiasaan sacara teknis kieu janten 'nyebarkeun' bahan nyiksa anak.

Anu jadi perhatian nyata nyaéta sanajan ngan ukur diwawancara ku pulisi bakal nyababkeun jalma dirékam dina sistem sajarah kriminal pulisi sareng tiasa muncul dina cek pagawean dina tahap anu engké. Ieu artikel dina koran Guardian nyorot sababaraha masalah.

Pulisi Kent ogé parantos nyatakeun yén aranjeunna nganggap ngecas indung salaku jalma anu tanggung jawab kalayan kontrak pikeun smartphone anu ngintunkeun éta nyinggung.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Sexting handapeun UU di Skotlandia Saha Anu Sexting? >>

Nyitak Friendly, PDF & Email