Hukum on Sexting di Inggris, Wales, ni

Sexting di Inggris, Wales sarta partei

"Sexting" sanes a istilah légal tapi dipaké ku akademisi jeung para wartawan. Iwal ti Communications Act 2003 nu manglaku peuntas UK, nyinggung nu patali sexting bakal prosecuted handapeun panerapan béda di Inggris, Wales sarta partei. Ngahasilkeun, possessing na dikabaran Gambar sopan barudak (jalma sahandapeun 18 taun) jeung atawa tanpa idin maranéhanana nyaéta prinsipna haram.

Ngabogaan atawa ngumpulkeun poto sexting atawa video dina telepon atawa komputer

Lamun atawa batur anjeun terang boga sagala gambar atawa video ti si anu sahandapeun 18 taun sopan, manehna atawa manehna bakal téhnisna jadi diilikan pornografi anak sanajan aranjeunna anu umur sarua. Ieu ngalawan bagian 160 tina Kaadilan kriminal Act 1988 sarta bagian 1 tina Perlindungan Anak Act 1978. Putra gugatan Layanan hijina baris lumangsungna sidang dina kasus dimana maranéhna nganggap yén éta téh dina kapentingan umum pikeun ngalakukeunana. Aranjeunna bakal tumut kana akun umur jeung sifat hubungan tina pihak ngalibetkeun.

Ngirim sexting poto atawa video

Mun anak anjeun sahandapeun 18 taun sarta anjeunna atanapi manehna ngirimkeun, muatan atawa payun Gambar sopan atawa video ka babaturan atawa boyfriends / girlfriends, ieu ogé bakal breach bagian 1 tina Protection of Barudak Act 1978. Malah lamun aranjeunna poto tina anjeunna atanapi sorangan, kalakuan kitu téhnisna constitutes 'dikabaran' pornografi anak.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Hukum Dina Sexting di Skotlandia Anu Teu The Sexting? >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email