Sexting handapeun hukum Skotlandia


"Sexting" sanes a istilah légal. Dina hadir, "sexting" dina Skotlandia bisa prosecuted handapeun salah sahiji loba katetepan jeung mangrupakeun masalah kompléks. The bagian statute luhur nyaéta leuwih utama gampang dipaké ku jaksa. Naon urang sebut wae, 'sexting' mangrupakeun kagiatan mainstream antarana barudak dewasa sapuk. kajahatan Cyber-sangkan nyaeta salah sahiji sektor tumuwuh panggancangna kajahatan kiwari.

CEO urang, Mary Sharpe, mangrupakeun anggota Fakultas ngabela tur tina College of Justice. Manehna boga pangalaman ngeunaan hukum pidana on boh gugatan jeung pertahanan sisi. Mary Sharpe ayeuna dina daptar non-practicing bari manehna ngalir amal. Manehna teh senang mun nyarita ka kolot, sakola jeung organisasi lianna umumna ngeunaan implikasi praktis sikat hiji jeung hukum sabudeureun offending seksual nu patali pornografi. Manehna moal bisa nyadiakeun nasihat légal keur kasus husus.

hukum pidana di Skotlandia mah béda ti hukum di Inggris jeung Wales sarta partei. perwira hukum ngubaran keluhan naon akademisi jeung para wartawan nelepon "sexting" kawas sagala kajahatan poténsi lianna. Maranehna ngalakukeun ieu dina hiji dadasar individu. Barudak sahandapeun 16 bakal dimaksud Dédéngéan System barudak.

Mun disabit of a ngalanggar seksual, lingkup kalimat anu lega. Aranjeunna baris ngawengku iber dina Sex Offenders ngadaptar pikeun maranéhanana 16 taun sarta leuwih. Pikeun barudak di handapeun 16, offending seksual bakal diolah kawas dmana a, sanajan teu disebut misalna, keur kaperluan di rehabilitasi Offenders Act 1974. Eta hartina memang maranehna bakal diperlukeun pikeun nyingkab ngalanggar misalna hiji di dokumén resmi. Dampak praktis hiji ngalanggar seksual on pagawean, kahirupan sosial perjalanan keur batur sahandapeun tur leuwih 16 anu signifikan sarta saeutik dipikaharti.

Salaku cyberbullying jeung pelecehan seksual jadi leuwih kaprah, otoritas gugatan nu nyokot pendekatan leuwih proaktif. Guru, kolot jeung barudak kudu ngawartosan diri tina resiko. Pahala Yayasan geus ngembang rencana pangajaran keur sakola ngeunaan hukum di wewengkon ieu. Mun anjeun resep, mangga ngahubungan CEO kami di mary@rewardfoundation.org kanggo inpormasi lengkep.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Sexting Sexting handapeun hukum of England, Wales & ni >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email