sexting ikon whatsapp

sexting

jalma ngora condong henteu ngagunakeun istilah 'sexting', ayeuna teh beuki dipake ku kalangan akademisi atawa wartawan. Eta hartina ngirim pesen seksual atanapi poto diri sacara éléktronik. harti geus robah jadi téhnologi geus dipindahkeun tina handphone tanpa kaméra nu ukur diwenangkeun pesen téks atanapi Telepon kana pamakéan nyebar smartphone nu bisa boga imah rupa-rupa aplikasi média sosial di mana posting seratan, foto komo video.

A laporan ti Séptémber 2015 commissioned ku eNASCO, LSM Alliance Éropa pikeun Child Kasalametan Online disebut 'Hak seksual jeung resiko seksual diantara Pemuda Online"Ngawengku hiji review ngeunaan hasil panalungtikan panganyarna dina sexting. Dina kasimpulan eta mintonkeun handap:

bukti kuat

1. Katresna nyanghareupan tekanan teuing gede pikeun ngirim 'sexts' na judgments teuing harsher lamun aya jalma gambar nu dibagikeun saluareun panarima dimaksudkeun.

bukti sedeng

2. Sababaraha studi ngalaporkeun percentages pisan leutik muda babagi seratan seksual, sedengkeun nu sejenna ngalaporkeun percentages luhur, sarta loba studi geus dipaké definisi béda; sakabéh éta mah can écés sabaraha nonoman nu babagi gambar seksual.
3. nonoman heubeul jeung maranéhanana kalayan resiko-nyokot atawa paripolah sensasi-néangan nu leuwih gampang 'sext', tapi informasi langkung lengkep ihwal demografi sarta ciri séjén tina nonoman anu 'sext' anu diperlukeun.

Peryogi kauninga deui

4. Aya tegangan dina literatur antara hak nonoman keur ekspresi seksual na privacy jeung perlindungan anak. Ieu mah can écés sabaraha jalma ngora nu pamikiran ngeunaan idin, naon maranéhna anu diajar, sarta understandings maranéhanana idin dina hubungan 'sexting' sarta babagi gambar

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Naon idin di Praktek? Sexting handapeun Hukum Skotlandia >>

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email