deperate

Kebangkitan dina kajahatan kelamin

Tingkat kajahatan kelamin téh dina hiji tinggi bersejarah di Skotlandia mana jaksa ngalaporkeun yén rekening kajahatan kelamin pikeun 80% tina beban bisi di Pangadilan Tinggi Justiciary.

Hakim paling senior di Inggris jeung Wales, PANGERAN Kapala Kaadilan, Gusti Thomas of Cwmgiedd, ngomong yén kasus ngalanggar kelamin aya di gugah teu bisa dipedar saukur jadi kasus sajarah datang ka lampu. "Sababaraha tina gambar pornografi anu saluareun kapercayaan dina naon maranéhna némbongkeun sarta eta undoubtedly teu boga pangaruh dina urang". Sanajan anjeunna ngarujuk kana dampak negatif tina bahan misalna dina hakim, éta sarua lumaku pikeun populasi umum anu kieu video nempokeun ningali jumlahna signifikan.

video ieu nembongkeun Dave Thompson, Kapala pulisi tina Pulisi Midlands Kulon, muncul saméméh Komite Imah Urusan DPRD on 25 Oktober 2017. Anjeunna ngawangkong ngeunaan kumaha ngajempolan anjeunna téh ku bahan seksual perwira na keur nyungsi lalaki di Inggris nu sourcing ti web poék. (The Pranata mangsa, 28 detik)

porno légal mangrupa bisnis badag pisan badag. Kasadiaan siap ngeunaan aksés mirah jeung gampang kana porno internét sapanjang kalawan anonymity relatif na geus dijieun smartphone a 'kudu boga' komoditi sarta sedeng hiburan gampang.

Langkung Brits lalajo porno maranéhanana dina smartphone ti on komputer. 62% tina barudak umur 12-15 boga smartphone nurutkeun laporan 2013 Ofcom.

Otak numbing efek overuse kronis pornografi internét, utamana dina brains immature tina rumaja, bisa ngahasilkeun kabiasaan nu nyurung tur nurut sedekan hate nu ngadadak anu bisa ngabalukarkeun hiji ngalanggar seksual.

Malah dina henteuna narajang seksual, hiji jalma bisa dihukum of a kajahatan serius. Contona, hiji jalu ngora selebritis, urang gé nelepon anjeunna Bob, ieu dihukum tina ngilikan pornografi anak alatan jumlah gambar buligir manéhna dina telepon pinter-Na. Ieu nya poto dikirim ka anjeunna via Facebook jeung média sosial lianna ku barudak posing salaku rumaja heubeul. Sanajan anjeunna henteu papanggih katresna ieu, diilikan nyalira éta cukup pikeun manehna bisa ditunda sidang.

Konsékuansi tina hiji dmana pikeun ngalanggar seksual sapertos diilikan pornografi anak ampir pasti bakal iber dina Sex Offenders ngadaptar. Naon ieu hartosna dina praktekna keur batur kawas Bob?

Eta hartina manehna bakal leungit profil tinggi-Na, karir lucrative. Anjeunna moal bisa ménta visa ka nyandak kabogoh ka Disneyland di AS atawa mana sejenna mancanagara. Mun engké dina aranjeunna gaduh barudak sorangan, anjeunna bakal matuh ka panjagaan lumangsung ku pagawe sosial malah sanggeus ngaranna asalna off Sex Offenders ngadaptar. Sadaya hal ieu kajantenan kusabab jahiliah na ngeunaan hukum jeung kamungkinan sababaraha kasombongan youthful di minat jadi loba adoring, WAGs wannabe ngora ditangtukeun pikeun boga babagi tina gaya hirup selebritis.

Nyieun jalma ngora sadar resiko ieu dinten téh kritis. Teu ngan 'muhrim bahaya' jeung sieun dandan online nu caregivers kudu waspada ngeunaan tapi cilaka barudak maranéhanana anu ngabalukarkeun ka diri unknowingly ngan chasing thrills on smartphone, sarta ngalakonan naon 'everyone sejenna' sigana jadi lakukeun . pornografi Internét mangaruhan otak rada béda ti TV atawa porno majalah jeung DVD.

Nilik atawa distribusi arousing Gambar séksual barudak téh haram. Lamun manggihan dibaturan nonton ieu jeung nu merhatikeun, ngahubungan amal Ngeureunkeunana Kiwari! Helpline atawa Lucy Faithfull Yayasan. Malah lamun teu diniatkeun papanggih anak keur kaperluan kontak seksual, ngilikan gambar nyalira bisa ngakibatkeun datangna ti pulisi. Ngahubungan amal ieu teuing lamun geus aya ditilik ku pulisi.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< dendam porno The Industri porno >>

Nyitak Friendly, PDF & Email