Naékna Kajahatan Sex

Naékna Kajahatan SexTingkat kajahatan kelamin téh dina hiji tinggi bersejarah di Skotlandia mana jaksa ngalaporkeun yén rekening kajahatan kelamin pikeun 80% tina beban bisi di Pangadilan Tinggi Justiciary.

Hakim paling senior di Inggris sareng Wales, The Lord Chief Justice, Lord Thomas of Cwmgiedd, nyatakeun yén kasus pelanggaran séks naék sareng henteu tiasa dijelaskeun ngan ukur kasus sajarah anu terang.

"Sababaraha gambar pornografi henteu percanten kana naon anu aranjeunna tunjukkeun sareng éta pasti gaduh pangaruh ka jalma." Sanajan anjeunna ngarujuk kana dampak negatif tina bahan misalna dina hakim, éta sarua lumaku pikeun populasi umum anu video ieu nembongkeun nonton jumlah signifikan.

Video ieu nunjukkeun Dave Thompson, Kapala Polisi West Midlands, muncul di payuneun Komite Urusan Dalam Negeri Parlemén dina 25 Oktober 2017.

Anjeunna nyarioskeun kumaha kagét anjeunna ku bahan séksual anu patugasna mendakan lalaki di Inggris anu sumberna tina wéb poék. (Nu Mandiri):

Porno hukum mangrupikeun bisnis ageung ageung. Ayana sayogi aksés murah sareng gampang kana porno internét sasarengan anonimitasna parantos ngajantenkeun smartphone janten komoditi 'kedah gaduh' sareng média hiburan gampang.

Langkung Brits lalajo porno maranéhanana dina smartphone ti on komputer. 62% tina barudak umur 12-15 boga smartphone nurutkeun laporan 2013 Ofcom.

Otak numbing efek overuse kronis pornografi internét, utamana dina brains immature tina rumaja, bisa ngahasilkeun kabiasaan nu nyurung tur nurut sedekan hate nu ngadadak anu bisa ngabalukarkeun hiji ngalanggar seksual.

Malah dina henteuna narajang seksual, hiji jalma bisa dihukum of a kajahatan serius. Contona, hiji jalu ngora selebritis, urang gé nelepon anjeunna Bob, ieu dihukum tina ngilikan pornografi anak alatan jumlah gambar buligir manéhna dina telepon pinter-Na. Ieu nya poto dikirim ka anjeunna via Facebook jeung média sosial lianna ku barudak posing salaku rumaja heubeul. Sanajan anjeunna henteu papanggih katresna ieu, diilikan nyalira éta cukup pikeun manehna bisa ditunda sidang.

Konsékuansi tina hiji dmana pikeun ngalanggar seksual sapertos diilikan pornografi anak ampir pasti bakal iber dina Sex Offenders ngadaptar. Naon ieu hartosna dina praktekna keur batur kawas Bob?

Eta hartina manehna bakal leungit profil tinggi-Na, karir lucrative. Anjeunna moal bisa ménta visa ka nyandak kabogoh ka Disneyland di AS atawa mana sejenna mancanagara. Mun engké dina aranjeunna gaduh barudak sorangan, anjeunna bakal matuh ka panjagaan lumangsung ku pagawe sosial malah sanggeus ngaranna asalna off Sex Offenders ngadaptar. Sadaya hal ieu kajantenan kusabab jahiliah na ngeunaan hukum jeung kamungkinan sababaraha kasombongan youthful di minat jadi loba adoring, WAGs wannabe ngora ditangtukeun pikeun boga babagi tina gaya hirup selebritis.

Nyieun jalma ngora sadar resiko ieu dinten téh kritis. Teu ngan 'muhrim bahaya' jeung sieun dandan online nu caregivers kudu waspada ngeunaan tapi cilaka barudak maranéhanana anu ngabalukarkeun ka diri unknowingly ngan chasing thrills on smartphone, sarta ngalakonan naon 'everyone sejenna' sigana jadi lakukeun . pornografi Internét mangaruhan otak rada béda ti TV atawa porno majalah jeung DVD.

Nilik atawa distribusi arousing Gambar séksual barudak téh haram. Lamun manggihan dibaturan nonton ieu jeung nu merhatikeun, ngahubungan amal Ngeureunkeunana Kiwari! Helpline atawa Lucy Faithfull Yayasan. Sanaos anjeun henteu maksad pendak sareng murangkalih pikeun tujuan hubungan seksual, gaduh gambar nyalira tiasa nyababkeun kunjungan ti pulisi. Taroskeun ka amal-amal ieu upami anjeun parantos ditampi ku pulisi.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.