kaméra wéb

Webcam kelamin

A dokumenter dina BBC 3 disebut "Webcam Boys" disiarkeun dina bulan Pebruari 2016 dilaporkeun dina multibillion pound, industri Webcam global. Eta dituturkeun nyawa 4 model Webcam jalu ngora di Inggris. Webcaming nyaeta dimana individu swasta nedunan hirup, kagiatan arousing séksual via kaméra komputer pikeun Mayar konsumén. Éta kawas sexting kalawan smartphone tapi dina skala nu leuwih gede. Ieu sisi waktos alit industri porno. Aya anu mikir janten sabudeureun 100,000 performers Webcam jalu di Inggris nyalira.

Model keur filmed keur dokumenter dianggap salaku cara nyieun duit gampang, ngajalankeun meta seksual nyalira atanapi sareng rerencangan nu maranéhna bakal lakukeun baé, tapi ayeuna ku bayar mun nyugemakeun fetishes beragam klien maranéhna 'na fantasies.

Sakabéh modél diperlakukeun salaku usaha. Salaku paling kapanggih kaluar, klien pas meunang bosen kalayan meta vanili kelamin polos tur miharep hal anyar jeung leuwih stimulating. Ieu dimaksudkan yén tetep nu klien senang teh 'model' anu ngabogaan coba mun recruit jalma anyar kana bisnis atawa migawé leuwih ekstrim tindakan sorangan tetep nu klien Mayar up.

Numutkeun hiji artikel dina majalah awéwé di 2014, sababaraha awéwé ngora 'ngalakukeun' pikeun lalaki on webcams teuing di balik pikeun hadiah anu aranjeunna geus dipénta via hiji daptar kahayang Amazon. Ieu mangrupakeun lamping leueur. Loba jalma meunang hooked on duit jeung medar kabiasaan maranéhna sanajan violating nilai moral maranéhanana atawa pamadegan anggota kulawarga cemas maranéhanana. Loba teu hal eta salaku wangun prostitusi.

Hiji model di dokumenter nu ahirna ngalaman ngahontal wates-Na nyobian mangga klien kantos langkung nuntut na mutuskeun pikeun ngajual aset muscular pikeun industri satpam gantina.

Naha jalma nu geus supplying bahan atawa nungtut eta, kecanduan jeung pornografi internét mangrupakeun faktor contributory utama di ieu fueling industri ieu.

ahli kajahatan dikelompokeun serius geus dilacak handap pamaké Mayar uang ka kulawarga impoverished di nagara miskin anu maksakeun barudak ngora pikeun ngalakukeun perbuatan kelamin live via Webcam keur gratification seksual of klien mancanagara.

A panganyarna, conto ekstrim éta pedophile Trevor Monk anu filmed dirina abusing katresna ngora di Filipina sarta jailed pikeun 19-na-a-satengah taun. Trevor Monk ogé mayar ampir £ 15,000 lalajo nyiksa kelamin anak di Tasikmalaya dina Webcam Na.

Pulisi kapanggih leuwih ti 80,000 Gambar jeung 1,750 video sopan barudak dina razia on imahna dina Maret 2015. Anjeunna ngaku possessing jeung nyieun gambar sopan barudak, narajang ti anak di handapeun 13 na inciting anak kalibet dina kagiatan seksual.

Salah sahiji katresna anjeunna abused yuswa dalapan taun sarta hiji gambar tina anak tilu taun heubeul kapanggih diantara gambar. Hakim Anuja Dhir digambarkeun gambar sakumaha "Gambar harrowing barudak ngora pisan keur abused na didegradasi dina ragam paling vile".

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< The Industri porno

Nyitak Friendly, PDF &amp; Email