anu teu sexting nu

Anu teu sexting nu?

Sexting, selfies, dandan na porno anu mindeng dihijijeun dina web kompléks. Ngirim selfies seksi mangrupakeun bagian umum ngeunaan téhnologi-sangkan flirting pamandangan diantara teens kiwari, tapi bisa ngakibatkeun keur dilaporkeun ka pulisi sarta ditunda database maranéhanana éta.

Katresna anu beurat dipangaruhan ku budaya selebritis 'glamorous' nu promotes musik kalawan awéwé scantily clad, maké sapatu tindakan ngajadikeun babu-gaya na posing submissively dina cara provokatif séksual. The lalaki sacara jelas anu diasah di baju normal nangtung dina pasang aksi tina dominasi. selebriti paling bikangna jeung béntang porno gaduh jaba sorangan teuing.

Ngagunakeun smartphone maranéhanana, loba awéwé ngora niru ieu gambar seksi tur ngirim éta pikeun calon boyfriends dina harepan attracting perhatian maranéhanana. Budak ogé ngirimkeun unasked pikeun Gambar taranjang maranéhanana 'makuta jewels' dina harepan impressing katresna.

Studi ngalaporkeun yén kavling pamuda menta, atawa malah maksa, awéwé ngora kana ngirim aranjeunna poto misalna. Dina rumaja kaliwat budak bisa geus swapped Playboy majalah, trend kiwari nyaéta pikeun swap poto tina katresna taranjang, utamana ngeunaan mates sakola maranéhanana.

sababaraha pamuda geus pasti geus disabit di ngilikan 'pornografi anak' ku alesan tina ngilikan selfies erotis tina katresna underage. Sanajan kitu paling convictions kanggo lalaki heubeul. lalaki sawawa ieu ampir invariably pasang aksi saperti lalaki ngora jeung ajak katresna pikeun ngirim aranjeunna selfies topless atawa taranjang. Aranjeunna mindeng kalibet aranjeunna dina obrolan kamar na di dating jaba jeung harepan ngembang cukup percaya tur sauyunan keur ngolo-ngolo aranjeunna papanggih up na gaduh sex jeung aranjeunna tanpa idin parental. Dina skenario hal goréng, aranjeunna panganten lalaki aranjeunna sareng pandangan ka abducting aranjeunna.

Dandan strategi kaasup eliciting informasi pribadi ti jalma ngora nu lajeng aranjeunna nganggo ngalawan aranjeunna, ngancam aranjeunna kalayan paparan ka kolotna iwal maranéhna satuju papanggih jeung aranjeunna keur nikmat seksual.

Panalungtikan dina offenders kelamin anak mangka nu ieu lalaki heubeul mindeng gaduh naon nu disebut "distorsi kognitif". Maksudna aranjeunna dina panolakan ngeunaan coerciveness tina kabiasaan maranéhanana atawa neangan keur ngalepatkeun anak pikeun pilari heubeul na kituna keur provokatif.

Ieu panduan umum pikeun hukum jeung henteu mangrupakeun nasihat légal.

<< Sexting Dina Hukum Inggris, Wales & ni Dendam porno >>

Nyitak Friendly, PDF & Email