Palatihan pikeun Profesional Podomoro

Killarney 25 Oktober 2019Keur 10 taun kaliwat, pornografi internét geus ngabogaan pangaruh beuki kuat dina budaya urang jeung paripolah seksual. Panalungtikan ieu ngan lalaunan catching up. Sanajan kitu, professional Podomoro nu ningali hiji naékna seukeut dina penderita sarta klien kalawan kaayaan nu patali porno. Pangadilan hukum anu creaking jeung overload kajahatan kelamin. Sakola anu witnessing kabiasaan leuwih sexualized sarta insiden anu muncul bisa disetir ku pamakéan pornografi di barudak.

Pahala Yayasan geus ngembangkeun hiji bengkel hiji poé accredited ku Royal College of General Practitioners. Wagub kasebut dipasarkan salaku "Internét Pornography- influencing na shaping seksualitas kiwari?"Eta sia 7 neraskeun ngembangkeun profésional (CPD) unit. Sigana di panalungtikan sarta lila-pangalusna dina dampak pornografi internét dina kaséhatan méntal sarta fisik. bengkel ieu aimed dina sagala jinis professional kaasup GPS, psychiatrists, ahli hukum, ngarawat tur therapists kelamin. Ogé cocog psychotherapists, counselors hubungan, direksi HR, guru, pagawé nonoman jeung tokoh agama.

hiji poé workshop interaktif ieu bakal nyadiakeun hiji bubuka nepi ka hasil panalungtikan panganyarna ngeunaan pamakéan nu nyurung pornografi internét. Bakal nutupan vérsi kiwari nu Kaséhatan Organisasi urang Dunya ti Klasifikasi Internasional Kasakit (ICD-11). Ieu rinci "nu nyurung karusuhan kabiasaan seksual" kategori diagnostik na anyar.

Urang bakal kasampak di tipena béda kaséhatan sarta kaséhatan méntal kaayaan fisik patali pamakéan porno jeung pilihan perlakuan. Sagalana dumasar kana bukti ilmiah nu pangahirna. Urang baris nyorong sawala reflective diantara praktisi ngeunaan prakték pangalusna. Kadé uninga kumaha mawa nepi subjek ku penderita sarta pamaké, sarta kumaha plang pilihan recovery. Kabéh Hadirin baris nampa hiji salinan édisi panganyarna tina buku 'Gary WilsonBrain Anjeun on porno'.

Jadwal poé

09.30 - Perkenalan kana pornografi internét sarta The Great porno percobaan. harti Kaséhatan Organisasi urang dunya kaséhatan seksual. model kecanduan jeung model otak, pola tina kabiasaan pamaké sarta isu escalation kana bahan kuat.

11.00 - megatkeun

11.15 - pamakéan Pornografi jeung resiko - implikasi kaséhatan méntal sarta fisik. dysfunctions seksual keur rumaja, lalaki jeung awéwé. diskusi grup leutik, nanyakeun klien ngeunaan pamakéan pornografi maranéhanana, mangka sakabeh sawala grup. pola rumaja pamakéan, udar seksual jeung pola ngarobah tina kabiasaan seksual sakuliah masarakat. Urang ogé ngabahas isu kaséhatan méntal jeung anak-on-anak nyiksa seksual. Engké urang ngalih ka dysfunctions seksual porno-ngainduksi sarta peran pornografi di kekerasan domestik. Q & A rintakan.

13.00 - siang

14.00 - pamakéan Pornografi jeung isu diversity seksual, uji coba pikeun masalah pamaké sarta nyadiakeun daya pikeun ngarojong resilience. Pornografi salaku ngaluarkeun gaya hirup di LGBTQI + na komunitas MSM, ko-morbidities, chemsex, pilihan treatment, nu masalah pornografi Paké Skala, komunitas recovery online tur resep sosial. diskusi Grup.

15.30 - megatkeun

15.45 - Pamulihan sarta pencegahan - Sabaraha porno téh teuing? Pengobatan sarta pilihan atikan. Naon anu implication tina kecanduan, ditarikna na 'flatlining'. Kumaha nerapkeun mindfulness, CBT, perlakuan ubar na ngawangun hiji pamahaman pornografi internét kana prakték klinis Anjeun

16.50 - Evaluasi sarta nutup.

Ngahubungan ngémbarkeun ngeunaan tempat kahareup na acara di info@rewardfoundation.org. Alternatipna, Telepon kami on + 44 (0) 131 447 5401 atawa + 44 (0) 7506 475 204. Urang ogé bakal nganteurkeun bengkel bespoke nyadiakeun latihan leuwih ongkos-efisien keur organisasi badag sarta awak.

Nyitak Friendly, PDF & Email