media

TRF dina Media

Yayasan Ganjaran parantos muncul sababaraha kali dina média. Ieu sababaraha carita anu nampilkeun karya urang.

TRF dina Pencét 2020

TRF dina Pencét 2019

TRF dina Pencét 2018

TRF dina Pencét 2017

TRF dina Pencét 2016

Mary Sharpe dina Pencét Pra-TRF

TRF on Télévisi

TRF on Radio

Upami anjeun hoyong tampilkeun The Reward Foundation dina platform média anjeun, mangga kontak Kantor Pencét kami di info@rewardfoundation.org. Urang ngarojong kualitas jurnalistik. Kabéh wawancara urang anu diwangun dina ieu panalungtikan panganyarna kana dampak pamakéan pornografi dina individu jeung masyarakat. Bisa mantuan Anjeun dina ngamekarkeun carita anjeun. Urang ogé boga pangalaman dina nulis potongan pamadegan pikeun koran sarta majalah nasional.

Mary Sharpe gaduh pangalaman internasional salaku perwira pers. Anjeunna damel salami sababaraha taun di Komisi Éropa pikeun Komisaris Éropa pikeun Panilitian, Inovasi sareng Élmu. Koméntar sareng cutatan pikeun média sayogi dina waktos anu singget.

Kami nampilkeun carita hareup-dina édisi Skotlandia Sunday Times. Ieu dijemput ku agénsi di langkung ti belasan nagara. Kami ogé parantos nyayogikeun eusi anu diulas dina The Guardian, The Telegraph sareng seueur Inggris sareng tabloid Skotlandia.

urang Tuang YouTube nutupan topik anu dipikaresep ayeuna kaasup Autism Spectrum Disorder sareng masa depan panilitian ilmiah kana panggunaan pornografi anu bermasalah.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Nyitak Friendly, PDF & Email