Mary Sharpe dina wawancara media Télévisi

TRF dina Media

Pahala Yayasan geus mucunghul loba kali dina média. Di dieu aya sababaraha carita anu diulas gawé urang.

TRF dina Pencét 2019

TRF dina Pencét 2018

TRF dina Pencét 2017

TRF dina Pencét 2016

Mary Sharpe dina Pencét Pra-TRF

TRF on Télévisi

TRF on Radio

Mun rék Fitur pahala Yayasan on platform Anjeun, mangga ngahubungan kami di info@rewardfoundation.org. Urang ngarojong kualitas jurnalistik. Kabéh wawancara urang anu diwangun dina ieu panalungtikan panganyarna kana dampak pamakéan pornografi dina individu jeung masyarakat. Bisa mantuan Anjeun dina ngamekarkeun carita anjeun. Urang ogé boga pangalaman dina nulis potongan pamadegan pikeun koran sarta majalah nasional.

Mary Sharpe boga pangalaman internasional salaku perwira pencet. Commentaries jeung tanda petik nu sadia dina bewara pondok.

sukses urang geus kaasup carita hareup-kaca di Minggu Times Skotlandia Edition nu ngajemput ku Agénsi dina leuwih hiji nagara belasan. Urang ogé geus disadiakeun eusi diulas dina The Guardian, The Telegraph tur loba UK jeung tabloid Skotlandia.

Nyitak Friendly, PDF & Email