TFR dina Média

Yayasan ganjaran dina média

Upami anjeun hoyong tampilkeun The Reward Foundation dina platform média anjeun, mangga kontak Kantor Pencét kami di info@rewardfoundation.org. Urang ngarojong kualitas jurnalistik. Kabéh wawancara urang anu diwangun dina ieu panalungtikan panganyarna kana dampak pamakéan pornografi dina individu jeung masyarakat. Bisa mantuan Anjeun dina ngamekarkeun carita anjeun. Urang ogé boga pangalaman dina nulis potongan pamadegan pikeun koran sarta majalah nasional.

Mary Sharpe gaduh pangalaman internasional salaku perwira pers. Anjeunna damel salami sababaraha taun di Komisi Éropa pikeun Komisaris Éropa pikeun Panilitian, Inovasi sareng Élmu. Koméntar sareng cutatan pikeun média sayogi dina waktos anu singget.

Kami nampilkeun carita hareup-dina édisi Skotlandia Sunday Times. Ieu dijemput ku agénsi di langkung ti belasan nagara. Kami ogé parantos nyayogikeun eusi anu diulas dina The Guardian, The Telegraph sareng seueur Inggris sareng tabloid Skotlandia.

Yayasan Ganjaran parantos muncul sababaraha kali dina média.
Di handap ieu sababaraha carita anu nampilkeun karya urang.

urang YouTube Saluran nyertakeun topik anu dipikaresep ayeuna kalebet Autism Spectrum Disorder sareng masa depan panalungtikan ilmiah ngeunaan panggunaan pornografi anu bermasalah.

Pahala Yayasan henteu nawiskeun terapi.

Poto ku Austin Distel tina Unsplash.com