TRF dina pencét

TRF dina Pencét 2020

Wartawan parantos mendakan The Reward Foundation. Aranjeunna nyebarkeun berita ngeunaan padamelan urang kalebet: pelajaran urang ngeunaan résiko tina bingeing jangka panjang dina porno; nyaéta panggero pikeun pendidikan séks anu épéktip, difokuskeun otak dina sadaya sakola; butuh latihan panyawat kasihatan NHS ngeunaan kecanduan pornografi sareng kontribusina urang pikeun panalungtikan ngeunaan disfungsi seksual anu diinduksi ku porno sareng gangguan perilaku seksual anu nyurung. Halaman ieu nyatakeun penampilan urang dina koran sareng online. Kami arepkeun nyebarkeun seueur carita deui nalika 2020 maju.

Upami anjeun ningali carita anu nampilkeun TRF kami henteu pasang, punten kirimkeun ka kami Catetan tentang éta. Anjeun tiasa nganggo formulir kontak di handapeun halaman ieu.

Unak panganyarna

Nelepon pikeun kado kartu kiridit dina situs porno

Nelepon pikeun kado kartu kiridit dina situs porno

Ku Megha Mohan, Gender sareng wartawan identitas di BBC News, Jumaah 8 Mei 2020

Perusahaan kartu kiridit utama kedah ngahalangan pamayaran ka situs porno. Ieu pandangan hiji kelompok kampanjer internasional sareng grup kampanye anu nyarios yén aranjeunna damel pikeun ngungkulan eksploitasi séks.

Surat anu ditingali ku BBC, ditandatanganan ku langkung ti 10 kampanjer sareng grup kampanye, nyatakeun situs porno "kekerasan seksual erotis, inses, sareng rasisme" sareng ngalirkeun kontén anu nampilkeun nyiksa seksual budak sareng perdagangan seks.

Hiji situs terkemuka, Pornhub, nyarios yén "surat [éta] henteu ngan ukur sacara faktual salah tapi ogé ngahaja nyasabkeun."

Mastercard ngawartoskeun ka BBC yén aranjeunna nalungtik klaim anu dilakukeun dina surat dina situs pornografi sareng bakal "ngeureunkeun hubunganana sareng jaringan kami" upami kagiatan ilegal ku anu ngagaduhan kartu parantos dikonfirmasi.

10 perusahaan kartu kiridit utama

Suratna dikirim ka 10 perusahaan kartu kiridit utama, kalebet "Big Three", Visa, MasterCard sareng American Express. Anu ditandatanganan ti nagara-nagara kaasup Inggris, AS, India, Uganda sareng Australia parantos nyungkeun gantung langsung pembayaran ka situs-situs porno.

Penandatanganan surat éta kalebet kelompok nirlaba konservatif Pusat Nasional ngeunaan Eksploitasi Sanggama (NCOSE) di Amérika Serikat, sareng sababaraha kelompok advokasi anu dipimpin iman atanapi awéwé sareng hak-hak budak.

Surat éta nyatakeun mustahil pikeun "nangtoskeun atanapi mastikeun idin dina pidéo naon dina situsna, sumawonna pidéo webcam langsung" anu "sacara alami ngajantenkeun halaman wéb pornografi janten sasaran pikeun tukang dagang séks, tukang nyiksa budak, sareng anu sanésna ngabagi pidéo anu henteu umum".

"Kami parantos ningali panyambat anu beuki global ngeunaan cilaka bagi situs wéb pornografi dina sababaraha cara dina sababaraha bulan terakhir," saur Haley McNamara, diréktur Pusat Internasional anu Berbasis Inggris ngeunaan Eksploitasi Sanggama, cabang internasional NCOSE sareng panandatangan surat.

"Kami dina advokasi anak internasional sareng komunitas eksploitasi anti séksual nungtut lembaga kauangan pikeun kritis nganalisis peran pendukungna dina industri pornografi, sareng ngiringan hubungan sareng aranjeunna," saur anjeunna ka BBC.

Laporan ngeunaan napsu pikeun video nyiksa budak dina situs pornografi diterbitkeun dina bulan April ku India Child Protection Fund (ICPF). Organisasi éta nyatakeun yén aya paningkatan anu luhung dina paménta pikeun milarian nyiksa budak di India, khususna saprak kakonciut virus corona.

Ngawaskeun pornografi online

Pornhub, situs streaming pornografi anu pang populerna, dingaranan dina hurup. Dina taun 2019, éta kadaptar langkung ti 42 miliar kunjungan, sami-sami 115 juta sadinten.

Pornhub aya dina panilitian taun kamari nalika salah sahiji panyadia kontén na - Girls Do Porn - janten bahan panyilidikan FBI.

FBI ngecas opat jalma damel pikeun perusahaan produksi anu nyiptakeun saluran coaxing awéwé janten film porno dina pretés palsu. Pornhub ngahapus saluran Girls Do Porn pas énggal tuduhan na.

Ngomentaran ka BBC dina bulan Pébruari perkawis hal ieu, Pornhub nyatakeun kabijakanana nyaéta "ngahapus eusi anu teu sah pas urang dilakukeun sadar kana hal éta, anu persis anu urang lakukeun dina hal ieu".

Dina Oktober taun ka tukang saurang lalaki Florida 30 taun, Christopher Johnson, ngadangukeun biaya pikeun nyalahgunakeun umur 15 taun. Pidéo ngeunaan tuduhan serangan kasebut parantos dipasang dina Pornhub.

Dina pernyataan anu sami ka BBC dina bulan Pébruari, Pornhub nyatakeun kabijakanana nyaéta "ngaleungitkeun eusi anu teu diidinan pas urang dilakukeun sadar, anu persis naon anu urang lakukeun dina hal ieu".

The Internet Watch Foundation, organisasi Inggris anu ngahususkeun pikeun ngawaskeun panyalahgunaan seksual online - khususna barudak - negeskeun ka BBC yén aranjeunna mendakan 118 conto panyiksa seksual budak sareng pidéo perkosaan murangkalih dina Pornhub antara 2017 sareng 2019. Awak tiasa dianggo babarengan kalayan pulisi sareng pamaréntah global pikeun umbul eusi haram.

Pornhub

Dina hiji pernyataan ka BBC, juru carios Pornhub nyatakeun yén aranjeunna gaduh "komitmen anu mantep pikeun ngabasmi sareng merjuangkeun sagala rupa anu haram, kalebet bahan anu henteu konsénsual sareng umur handapeun umur. Naon waé saran anu sanés dikategorikeun sareng kanyataanna henteu akurat. ”

"Sistem moderasi kontén kami aya di garis depan industri, ngagunakeun téknologi terkemuka sareng téhnik moderasi anu nyiptakeun prosés anu komprehensif pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun platform tina kontén ilegal.

Pornhub nyatakeun yén seratna dikirim ku organisasi "anu nyobian orientasi seksual sareng kagiatan masarakat pulisi - henteu ngan ukur sacara salah tapi ogé ngahaja nyasabkeun."

American Express

American Express parantos ngagaduhan kabijakan global di tempat saprak 2000. Kawijakan éta nyatakeun yén ngalarang transaksi pikeun eusi digital déwasa dimana résikina dianggap luhur pisan, kalayan larangan total pornografi online. Dina hiji wawancara sareng halaman wéb Smartmoney di 2011, juru carios American Express wanoh nyatakeun yén ieu kusabab tingkat perselisihan anu luhur, sareng penjagaan tambahan dina merangan pornografi anak.

Nanging, organisasi ogé ngirim serat ka American Express, sabab nyatakeun pilihan pembayaran American Express parantos ditawarkeun dina situs pornografi - kalebet anu khusus kana kontén bertemakan rumaja.

Juru bicara pikeun Amérika Express nyarios ka BBC yén nalika kawijakan global masih nangtung, American Express ngagaduhan pilot sareng hiji perusahaan anu diwenangkeun mayar kanggo situs web streaming pornografi anu tangtu upami pamayaran didamel di Amérika Serikat sareng dina kartu kiridit konsumen Amérika Serikat.

Perusahaan kartu kiridit anu sanésna, kalebet Visa sareng MasterCard, ngajantenkeun boh anu gaduh kartu kiridit sareng debit mésér pornografi online.

Dina email ka BBC, juru carios Mastercard nyarios yén aranjeunna "ayeuna nalungtik klaim anu dimaksud ku kami dina surat éta.

"Cara jaringan kami jalan nyaéta bank ngahubungkeun padagang kana jaringan kami pikeun nampa pembayaran kartu.

"Upami kami mastikeun kagiatan ilegal atanapi ngalanggar aturan kami (ku anu gaduh kartu), kami bakal damel sareng bank padagang pikeun naha éta matuh atanapi numpurkeun hubunganana kana jaringan kami.

"Ieu saluyu sareng kumaha urang saacanna damel sareng agénsi penegak hukum sareng kelompok sapertos Pusat Nasional sareng Internasional pikeun Barudak Anu Leungit sareng Dieksploitasi."

Sababaraha gerak parantos dilakukeun ku perusahaan pamayaran online pikeun ngajauhkeun diri tina industri pornografi.

paypal

Dina Nopémber 2019, Paypal, perusahaan pembayaran online global, ngumumkeun yén éta moal deui ngadukung pamayaran ka Pornhub sabab kabijakanana nyaram ngadukung "bahan atanapi jasa anu berorientasi séksual".

Dina blog dina situsna, Pornhub nyarios yén aranjeunna "musnah" ku kaputusan éta sareng ngalih bakal nyéwa rébuan modél sareng palaku Pornhub anu ngandelkeun langganan tina jasa premium tanpa mayar.

Pelaku pornografi anu ngabagi bahan dina Pornhub, sareng anu naros pikeun tetep anonim, saur pamayaran mayar bakal gaduh implikasi anu parah pikeun penghasilan nya.

"Jujur, éta bakal niup awak," saur anjeunna. "Éta bakal ngaleungitkeun panghasilan kuring sareng kuring henteu terang kumaha kéngingkeun artos, khususna ayeuna di konci."

Saatos tekanan anu ningkat pikeun tanggung jawab ti situs pornografi, Sénator Ben Sasse tina Nebraska ngirim surat ka Dinas Kaadilan AS dina Maret naroskeun ka Pengacara Jéndral William Barr pikeun naliti Pornhub pikeun dituduhkeun streaming tindakan rosa sareng eksploitasi.

Dina bulan anu sami, salapan parlemén multi-partéal Kanada nyerat ka Perdana Menteri Justin Trudeau nyauran panyelidikan kana MindGeek, perusahaan induk Pornhub, anu ngagaduhan markasna di Montréal.

Signatories surat:

Pusat internasional ngeunaan eksploitasi seksual, Inggris,

Pusat Nasional ngeunaan eksploitasi seksual, AS,

Shout Koléksi, Australia

Jaringan Éropa awéwé Migrant, Bélgia

Firman Dijieun Daging Bolivia, Bolivia

Media Kaséhatan pikeun Barudak sareng Nonoman, Dénmark

FiLiA, Inggris

Apne Aap, India

Advokor Survivor, Irlandia

Jaringan Afrika pikeun Pencegahan sareng Perlindungan ngalawan Panyalahgunaan Anak sareng Ngalangkungan, Liberia

Yayasan Ganjaran, Skotlandia

Talita, Swédia

Program Mentor Budak, Uganda

Nyitak Friendly, PDF & Email