TRF dina pencét

TRF dina Pencét 2020

Wartawan geus kapanggih pahala Yayasan sarta nyebarkeun kecap ngeunaan karya urang kaasup: palajaran urang ngeunaan resiko tina bingeing istilah panjang on porno; sauran pikeun atikan éféktif, otak-fokus kelamin dina sakabéh sakola; butuh keur latihan tina propaider Podomoro NHS on kecanduan pornografi jeung kontribusina urang pikeun panalungtikan on dysfunctions seksual porno-ngainduksi jeung karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung. Kaca ieu dokumén penampilan urang di koran tur online. Simkuring miharep posting seueur deui carita salaku 2020 lanjut.

Upami anjeun ningali carita anu nampilkeun TRF kami henteu pasang, punten kirimkeun ka kami Catetan ngeunaan éta nganggo bentuk kontak di handap kaca ieu.

Unak panganyarna

Nelepon pikeun kado kartu kiridit dina situs porno

Nelepon pikeun kado kartu kiridit dina situs porno

Ku Megha Mohan, Gender sareng wartawan identitas di BBC News, Jumaah 8 Mei 2020

Perusahaan kartu kiridit utama kedah meungpeuk pangmayaran ka situs pornografi, nurutkeun sakelompok pangempér internasional sareng kelompok kampanye anu nyatakeun aranjeunna damel pikeun ngeksploitasi seksual.

Surat anu ditingali ku BBC, disaluyuan ku langkung ti 10 kampanyeu sareng grup kampanye, nyebutkeun situs porno "eroticise kekerasan seksual, incest, sareng rasisme" sareng eusi aliran anu népakeun pelanggaran seksual anak sareng perdagangan seks.

Hiji situs anu ngarah, Pornhub, nyebatkeun "surat [éta] henteu ngan ukur salahna tapi ogé ngahaja nyasabkeun."

Mastercard nyarios ka BBC yén aranjeunna nalungtik klaim anu dilakukeun dina hurup dina situs pornografi sareng "bakal nungtungan hubunganana ka jaringan kami" upami teu sah kagiatan anu ditegorkeun ku card carder.

10 perusahaan kartu kiridit utama

Surat kasebut dikirim ka 10 perusahaan kartu kiridit utama, kaasup “Big Three”, Visa, MasterCard sareng American Express. The signatories ti nagara-nagara kaasup Inggris, US, India, Uganda sareng Australia parantos nundutan gencatan langsung pembayaran ti situs porno.

The signatories surat ieu kaasup grup non-profit konservatif National Center on Sexual Exploitation (NCOSE) di AS, sareng sababaraha pimpinan iman anu dipimpin atanapi awéwé sareng hak anak.

Surat kasebut nyatakeun mustahil pikeun "ngadili atanapi pariksa idin dina naon waé pidéo dina situs-situsna, sumawona pidéo webcam langsung" anu "sacara alami ngahasilkeun situs web pornografi pikeun penjualan seks, tukang nyiksa anak, sareng anu sanésna pidéo nonconsensual predatory".

"Kami parantos ningali gangguan pisan global ngeunaan ngarugikeun situs web pornografi anu ku sababaraha cara dina sasih ayeuna," saur Haley McNamara, diréktur Pusat Internasional Internasional ngeunaan UK sacara seksual, panangan internasional NCOSE sareng tanda tangan suratna.

"Kami dina advokasi anak internasional sareng komunitas eksploitasi anti-seksual nungtut lembaga kauangan pikeun sacara nganalisis sacara kritéria dina peran pangrojong dina industri pornografi, sareng motong hubungan sareng aranjeunna," saur anjeunna ka BBC.

Hiji laporan ngeunaan napsu pikeun nyiksa pidéo dina situs pornografi dikaluarkeun dina April ku India Child Protection Fund (ICPF). Organisasi ieu nyarios aya kanaékan paménta anu nyababkeun pamilikan nyiksa anak dina situs pornografi di India, utamina saprak kandaraan koronavirus.

Ngawaskeun pornografi online

Pornhub, situs streaming pornografi anu pang populerna, dingaranan dina hurup. Dina taun 2019, éta kadaptar langkung ti 42 miliar kunjungan, sami-sami 115 juta sadinten.

Pornhub dina kaayaan katukang taun ka tukang nalika salah sahiji panyadia konténna - Girls Do Porn - janten matéri hiji panalungtikan FBI.

FBI ngecas opat jalma damel pikeun perusahaan produksi anu nyiptakeun saluran coaxing awéwé janten film porno dina pretés palsu. Pornhub ngahapus saluran Girls Do Porn pas énggal tuduhan na.

Ngomentaran ka BBC dina bulan Pebruari ngeunaan kasus ieu, Pornhub nyatakeun kawijakan na nyaéta "ngahapus eusi anu henteu sah pas kami énggal-énggal, anu leres pisan anu kami lakukeun dina hal ieu".

Dina Oktober taun ka tukang saurang lalaki Florida 30 taun, Christopher Johnson, ngadangukeun biaya pikeun nyalahgunakeun umur 15 taun. Pidéo ngeunaan tuduhan serangan kasebut parantos dipasang dina Pornhub.

Dina pernyataan anu sami ka BBC dina bulan Pebruari, Pornhub nyarioskeun kabijakanana nyaéta "ngahapus eusi anu henteu sah pas kami énggal-énggal, anu leres pisan anu kami lakukeun dina hal ieu".

The Internet Watch Yayasan, organisasi Inggris anu khusus pikeun ngawaskeun panyalahgunaan seksual online - khususna barudak - dikonfirmasi ka BBC yén aranjeunna parantos mendakan 118 instansi nyiksa seksual anak sareng pidana pidéo budak dina Pornhub antara taun 2017 sareng 2019. Awak dianggo dina kerjasama kalayan pulisi global sareng pamaréntah pikeun ngabandakan kontén anu haram.

Pornhub

Dina hiji pernyataan ka BBC, juru bicara pikeun Pornhub nyarios, aranjeunna gaduh "komitmen tabuh pikeun ngabasmi sareng ngalawan naon waé anu sanés, kaasup bahan anu teu satuju sareng umur-umur. Saran naha henteu dikategorikkeun sareng kanyataanna henteu pas. "

"Sistem modifikasi eusi urang aya di payuneun industri, ngamangpaatkeun téknologi ngarah sareng téknik moderat anu nyiptakeun prosés komprehensif pikeun ngadeteksi sareng ngaleungitkeun platform tina eusi anu haram.

Pornhub nyarioskeun surat anu dikirim ku organisasi "anu nyobian orientasi seksual sareng kagiatan masarakat - henteu ngan ukur salahna tapi ogé ngahaja nyasabkeun."

American Express

American Express parantos ngagaduhan kawijakan global saprak 2000 anu nyatakeun éta nyaram transaksi pikeun eusi digital sawawa dimana résiko dianggap luar biasa tinggi, kalayan total larangan pornografi online. Dina wawancara sareng situs web Smartmoney taun 2011, juru bicara pikeun American Express dina waktos éta nyarios yén ieu kusabab sengketa tingkat tinggi, sareng paripatan tambahan dina perang ngalawan pornografi budak.

Acan, organisasi éta ogé ngirim surat ka American Express, sabab saurna pilihan pamayaran Amérika Express parantos ditawarkeun dina situs pornografi - kalebet salah sahiji anu khusus dina eusi téma rumaja.

Juru bicara pikeun Amérika Express nyarios ka BBC yén nalika kawijakan global masih nangtung, American Express ngagaduhan pilot sareng hiji perusahaan anu diwenangkeun mayar kanggo situs web streaming pornografi anu tangtu upami pamayaran didamel di Amérika Serikat sareng dina kartu kiridit konsumen Amérika Serikat.

Perusahaan kartu kiridit anu sanésna, kalebet Visa sareng MasterCard, ngajantenkeun boh anu gaduh kartu kiridit sareng debit mésér pornografi online.

Dina hiji email ka BBC, juru bicara Mastercard nyarios yén "ayeuna nuju naliti klaim anu aya ka kami.

"Cara jaringan kami dianggo nyaéta bank nyambungkeun saudagar kana jaringan kami pikeun nampi pangmayaran kartu.

"Upami urang mastikeun kagiatan ilegal atanapi palanggaran aturan kami (ku anu gaduh kartu), urang bakal damel sareng padagang bank pikeun nyandak aranjeunna kana patuh atanapi kanggo nungtungan hubunganana ka jaringan kami.

"Ieu saluyu sareng kumaha urang sateuacana damel sareng agénsi penegak hukum sareng kelompok sapertos Pusat Nasional sareng Internasional kanggo Barudak Leungit sareng Dieksploitasi."

Sababaraha gerak parantos dilakukeun ku perusahaan pamayaran online pikeun ngajauhkeun diri tina industri pornografi.

paypal

Dina bulan Nopémber 2019, Paypal, perusahaan pamayaran online global, ngumumkeun éta moal aya deui anu ngadukung pangmayaran pikeun Pornhub sabab kawijakan aranjeunna nyaram ngadukung "bahan atanapi jasa séksual".

Dina blog dina situsna, Pornhub nyarios yén aranjeunna "hancur" ku putusanana sareng tindakan ieu bakal ngantunkeun rébuan modél Pornhub sareng palaku anu ngandelkeun langganan tina jasa premium tanpa mayar.

Pelaku pornografi anu ngabagi bahan dina Pornhub, sareng anu naros pikeun tetep anonim, saur pamayaran mayar bakal gaduh implikasi anu parah pikeun penghasilan nya.

"Jujur, éta bakal janten niup awak," saurna "Éta bakal nyusahkeun sakabéh panghasilan kuring sareng kuring henteu terang kumaha carana milarian artos, khusus ayeuna dina lockdown."

Saatos tekanan anu ningkat pikeun tanggung jawab ti situs pornografi, Sénator Ben Sasse tina Nebraska ngirim surat ka Dinas Kaadilan AS dina Maret naroskeun ka Pengacara Jéndral William Barr pikeun naliti Pornhub pikeun dituduhkeun streaming tindakan rosa sareng eksploitasi.

Dina bulan anu sami, salapan parlemén multi-partéal Kanada nyerat ka Perdana Menteri Justin Trudeau nyauran panyelidikan kana MindGeek, perusahaan induk Pornhub, anu ngagaduhan markasna di Montréal.

Signatories surat:

Pusat internasional ngeunaan eksploitasi seksual, Inggris,

Pusat Nasional ngeunaan eksploitasi seksual, AS,

Shout Koléksi, Australia

Jaringan Éropa awéwé Migrant, Bélgia

Firman Dijieun Daging Bolivia, Bolivia

Media Kaséhatan pikeun Barudak sareng Nonoman, Dénmark

FiLiA, Inggris

Apne Aap, India

Advokor Survivor, Irlandia

Jaringan Afrika pikeun Pencegahan sareng Perlindungan ngalawan Panyalahgunaan Anak sareng Ngalangkungan, Liberia

Yayasan Ganjaran, Skotlandia

Talita, Swédia

Program Pembudayaan Budak lalaki, Uganda

Nyitak Friendly, PDF & Email