TRF dina Pencét 2022

Wartawan parantos mendakan The Reward Foundation. Aranjeunna nyebarkeun berita ngeunaan padamelan urang kalebet: pelajaran urang ngeunaan résiko tina bingeing jangka panjang dina porno; nyaéta panggero pikeun pendidikan séks anu épéktip, difokuskeun otak dina sadaya sakola; butuh latihan panyawat kasihatan NHS ngeunaan kecanduan pornografi sareng kontribusina urang pikeun panalungtikan ngeunaan disfungsi seksual anu diinduksi ku porno sareng gangguan perilaku seksual anu nyurung. Halaman ieu nyatakeun penampilan urang dina koran sareng online. Kami arepkeun nyebarkeun seueur carita deui nalika 2022 maju.

Upami anjeun ningali carita anu nampilkeun TRF kami henteu pasang, punten kirimkeun ka kami Catetan tentang éta. Anjeun tiasa nganggo formulir kontak di handapeun halaman ieu.

Unak panganyarna

Raksasa téknologi nyarios ka pulisi platformna nalika panyalahgunaan online kaancam panjara dina undang-undang énggal

Ku Mark Aitken 6 Pebruari 2022

Raksasa téknologi bakal diwartosan ka pulisi platform média sosialna dina undang-undang énggal anu dirancang pikeun ngabersihan internét.

Perusahaan sapertos Facebook sareng Google bakal nanggung jawab pikeun milarian sareng ngahapus kontén anu ngabahayakeun sapertos nyiksa rasis sareng dendam porno dina undang-undang Pamaréntah Inggris anu énggal.

nu RUU Kasalametan Online ngajadikeun firma tanggung jawab pikeun ngawas situs wéb pikeun ngahapus eusi anu ngabahayakeun, bahkan sateuacan aranjeunna nampi keluhan.

Upami disatujuan, undang-undang énggal tiasa ningali jaringan sosial didenda dugi ka 10% tina omzet globalna upami aranjeunna gagal campur.

Panerapan éta ogé bakal nambahan ngalanggar kriminal anyar ngirim pesen anu ngancam atanapi terang-terangan palsu, sareng ogé nyertakeun porno dendam, perdagangan manusa, ekstremisme sareng promosi bunuh diri sacara online.

Sekretaris Kabudayaan Inggris Nadine Dorries nyarios yén RUU énggal bakal janten "bewara ka platform online pikeun nyarios di dieu, kami nginpokeun ka anjeun naon ayeuna, janten ngamimitian ngalakukeun naon anu anjeun kedah laksanakeun".

Ditanya deui naha eksekutif senior tiasa mendakan diri di panjara upami aranjeunna henteu patuh, saurna: "Leres pisan" - sanaos ieu engké ditantang teu leres ku amal barudak anu unggul.

umur Verifikasi

Sareng Mary Sharpe, lulugu eksekutif Yayasan Ganjaran, anu ngampanyekeun larangan umur pikeun ngaksés porno, nambihan: "Usulan ieu leres-leres luput titik sareng teu malire gajah di rohangan - situs pornografi online. Pamaréntah jangji bakal ngalebetkeun aranjeunna dina RUU Kaamanan Online ieu nalika aranjeunna nolak verifikasi umur pikeun undang-undang pornografi saminggu sateuacan dilaksanakeun dina taun 2019.

"Parobihan deet ieu langkung nengetan kana pidato bébas tina industri porno milyaran dolar tibatan panyalindungan barudak polos."

Pelanggaran anyar nyertakeun komunikasi anu dikirimkeun pikeun ngirimkeun ancaman cilaka serius, anu dikirim pikeun nimbulkeun cilaka tanpa alesan anu wajar, sareng anu dikirim anu dipikanyaho palsu kalayan niat nyababkeun cilaka émosional, psikologis atanapi fisik.

Minggu Post Kampanye

Dina bulan Désémber, The Sunday Post ngaluncurkeun kampanye Hormat nyauran inisiatif kelas anu épéktip pikeun ngabantosan rumaja ngartos hubungan anu séhat sareng larangan anu langkung ketat dina pornografi online.

Juru bicara budaya SNP John Nicolson MP, anggota panitia gabungan Westminster anu parantos nimbangkeun tagihanana, saurna: "Sagala panyalahgunaan anu haram dina kahirupan sapopoe ogé kedah haram online. Sareng tangtosna urang kedah langkung seueur pikeun ngatasi kontén anu sah tapi ngabahayakeun ogé.

"Salaku anggota panitia RUU Kasalametan Online lintas pihak, kami parantos ngahasilkeun rekomendasi pikeun ngajaga urang sadayana aman dina jalur.

"Paripolah kasar anu nargétkeun murangkalih seueur sacara online, sapertos panilitian The Sunday Post parantos nunjukkeun.

"Pausahaan média sosial ageung ngalakukeun sakedik pikeun ngeureunkeunana. Janten, kuring hoyong Pamaréntah Inggris ngalaksanakeun. Perusahaan média sosial anu beunghar kedah mayar harga anu mahal nalika aranjeunna sacara konsisten nolak ngajagaan jalma anu online - khususna jalma ngora.

Andy Burrows, kapala kawijakan online kaamanan anak di NSPCC, nangtang klaim Dorries yén eksekutif senior tiasa mendakan diri nyanghareupan gugatan kriminal.

Saur anjeunna: "Sanaos retorika, usulan Pamaréntah ayeuna hartosna bos téknologi moal nanggungjawaban pribadi pikeun épék ngabahayakeun tina algoritmana atanapi gagal pikeun nyegah dandan, sareng ngan ukur tiasa dituntut kusabab gagal nyayogikeun inpormasi ka régulator.

"Éta jelas yén kecuali RUU Kaamanan Online dikuatkeun cekap, sanksi kriminal nawiskeun babakan tapi henteu aya gigitan. Barudak peryogi régulasi anu dirancang kalayan saé anu diajar pelajaran ti séktor sanés upami RUU éta cocog sareng rétorika sareng nyegah nyiksa anu tiasa dihindari.

RUU anyar ogé henteu ngenalkeun verifikasi umur online, hal anu disebat ku kampanye pikeun nyegah murangkalih ngaksés pornografi.

2022

Ku Marion Scott, 9 Januari 2022

Unggal sakola di Skotlandia kudu boga sahanteuna hiji anggota staf jeung latihan spesialis dina cara nungkulan pelecehan seksual of schoolgirls, nurutkeun para ahli dijieun ku koalisi cross-partai politikus.

Spesialis nyatakeun yén pembimbing khusus anu dilatih dina cara nanganan klaim pelecehan sareng nyiksa leres-leres diperyogikeun pikeun merangan krisis idin nasional, kalayan hiji di lima budak sakola ngaku geus assaulted séksual.

Teleponna ayeuna dirojong ku tilu partai oposisi di Holyrood, anu parantos ngahiji pikeun ngadukung kampanye Hormat The Post anu nyauran Pamaréntah Skotlandia pikeun nyandak tindakan anu épéktip sareng penting.

2022

Kathryn Dawson, tina Krisis perkosa Skotlandia, ngadawuh: "Pangalaman urang geus némbongkeun yén jalma ngora ngarasa leuwih percaya diri jeung hayang ngahontal batur anu dilatih husus sangkan maranéhna terang, langsung, maranéhna bakal meunang pitulung sarta rojongan aranjeunna peryogi tur maranéhna teu kudu boga perhatian. masalah sapertos kaleungitan kontrol kaayaan.

"Naon anu disauran tiasa dihontal. Kami gaduh sumber daya sareng pelatihan anu sayogi pikeun mastikeun ieu kajantenan di sakuliah nagara. Pentingna jalma ngora gaduh pilihan anu sayogi pikeun aranjeunna pikeun saha waé anu aranjeunna hubungi pikeun ngadukung janten sanés ngan ukur pikeun bimbingan guru.

Anjeunna nyatakeun sababaraha sakola parantos ngalaksanakeun, khususna anu nganut Sarua Aman Di Sakola, program palajaran dirancang pikeun ngajarkeun murid ngeunaan cageur, hubungan hormat, tapi batur teu katingalina ngartos skala, gravitasi jeung urgency tina krisis. Anjeunna nambahan: "Ieu kedah ditantang, khususna karaharjaan murid penting pikeun ngahontal pendidikan."

NSPCC Skotlandia

Joanne Smith, NSPCC Skotlandia kabijakan sareng urusan umum, saurna: "Penting pisan yén sadaya pamuda anu ngalaman nyiksa seksual atanapi pelecehan ngagaduhan sawawa anu tiasa didangukeun, anu aranjeunna percanten sareng anu tiasa bertindak atas nama aranjeunna sareng ngadukung aranjeunna.

"Unggal sakola kedah gaduh staf anu ditunjuk anu pinuh dilatih dina ngungkulan masalah sapertos kitu, supados aranjeunna ngarasa kakuatan sareng gaduh kayakinan pikeun ngungkulan paripolah kasar sareng sacara efektif ngajagi para nonoman. Penting pisan yén saha waé anu ngalaman panyalahgunaan seksual terang saha anu aranjeunna tiasa nyarios sareng yakin yén aranjeunna bakal didangukeun sareng tuduhan bakal ditalungtik.

Smith nyatakeun yén sadaya sakola kedah ngajalankeun program pikeun ngamajukeun hubungan kaséhatan sareng ngatasi pelecehan seksual, pikeun nyiptakeun budaya dimana sikep sareng paripolah anu ngabahayakeun ditantang.

Bulan kamari, survey ratusan budak awéwé sareng awéwé ngora ngungkabkeun tingkat anu ngareureuwas nyiksa sareng pelecehan seksual. Hiji tina lima budak awéwé rumaja anu nyandak bagian dina polling kami nyarios yén aranjeunna diserang séksual sareng tilu ti lima parantos ngalaman sababaraha bentuk pelecehan seksual.

Budak awéwé anu kami nyarioskeun sababaraha kali nyarios yén aranjeunna dipecat atanapi dipatronisasi nalika ngangkat masalah sareng guru. Dinten ayeuna, korban sanés, budak awéwé umur 17 taun, nyarios ngadukung staf spesialis di unggal sakola nalika anjeunna nyarioskeun dua serangan seksual.

ganjaran Yayasan

Mary Sharpe, lulugu eksekutif tina ganjaran Yayasan, hiji pendidik latihan amal basis Skotlandia sakuliah Inggris, ceuk: "Ideally, unggal sakola boga guru dilatih leres tur dedicated kaayaan husus kalawan pelecehan seksual, bullying jeung sexting paksaan."

Anjeunna nyatakeun yén, sanaos sakola parantos ngagaduhan guru bimbingan sareng pembimbing, skala sareng pajeulitna masalah pelecehan hartosna ngandelkeun staf konseling anu aya bakal gagal korban sareng teu ngalakukeun nanaon pikeun ngagampangkeun krisis. Saur anjeunna: "Kahiji, guru bimbingan biasana langkung sibuk ku masalah-masalah sanés anu relevan pikeun rumaja, boh masalah kulawarga, bolos, narkoba.

"Kadua, masalah seksual merlukeun penanganan ati pisan sabab poténsi marabahaya kaséhatan méntal pikeun awéwé ngora lamun pangalaman maranéhanana henteu disahkeun. Dina waktos anu sami, guru kedah nyaimbangkeun éta kalayan akibat hukum jangka panjang pikeun saurang nonoman upami anjeunna dilaporkeun ka pulisi pikeun sagala bentuk ngalanggar seksual.

"Ieu tanggung jawab anu ageung pikeun guru sareng nempatkeun aranjeunna dina peran hakim sareng juri. Naha kajadian éta asli? Geus eta geus exaggerated pikeun spite?

"Upami pamuda henteu ditegor ku cara anu bermakna nalika aranjeunna ngora, aranjeunna panginten tiasa kabur sareng éta tiasa nyababkeun nyinggung anu langkung serius. Anu penting guru sapertos kitu mangrupikeun jalma anu dipercaya ku murid pikeun ngalaksanakeun sacara adil.

Sharpe ogé ngadesek Pamaréntah Skotlandia pikeun gancang-gancang. Anjeunna nyarios: "Hiji hal anu jelas - bentuk pelecehan seksual ieu bakal diteruskeun sareng parah, dina pandangan kuring, dugi ka aya pendidikan pencegahan anu langkung saé, langkung saé dumasar kana bukti."

Partéy buruh

Menteri pendidikan bayangan Buruh, Martin Whitfield, tilas guru, nyatakeun yén anjeunna bakal nyauran Pamaréntah Skotlandia pikeun mastikeun sahenteuna hiji guru di unggal sakola ngagaduhan pelatihan spesialis anu diperyogikeun. "The Kurikulum pikeun kaunggulan geus sakuduna dituju bakal ngajarkeun barudak ngeunaan hubungan cageur, kelamin, idin jeung hormat tapi lamun hiji di lima schoolgirls geus ngalaman narajang seksual, aya peryogi pikeun urgency jeung aksi leuwih éféktif," cenahna.

"Kuring curiga naon anu saleresna kajantenan nyaéta nalika aranjeunna ngamimitian kursus ujian, bahan kaséhatan sareng karaharjaan sapertos ieu didorong ka hiji sisi. Urang kedah ngingetkeun sakola aranjeunna henteu ngan ukur ngeunaan hasil ujian. Barudak ogé kudu diajar ngeunaan tumuwuh jadi sawawa well-rounded. Jelas urang ayeuna gagal aranjeunna dina ieu. Ngabogaan sahanteuna hiji barudak guru dilatih husus nyaho maranéhna bisa balik ka mangrupakeun gagasan éndah. Kami henteu peryogi investasi anu ageung. Ieu mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun langsung. ”

liberal Demokrat

Sékretaris pendidikan bayangan Skotlandia Lib Dem Willie Rennie ogé parantos nyokong gerakan éta sareng nyarios: "Kuring ngarepkeun statistik anu pikasieuneun ieu masihan dorongan tambahan anu urang peryogikeun pikeun mastikeun yén aya sasadiaan anu hadé di unggal sakola pikeun ngarengsekeun masalah-masalah anu aya di jero budak sakola. anu kalakuanana kitu.”

Menteri bayangan Konservatif Skotlandia pikeun murangkalih sareng nonoman Meghan Gallacher nyarios: "Kudu aya kasabaran enol pikeun pelecehan seksual di sakola urang sareng saran ieu pantes ditimbangkeun ku menteri SNP."

Skotlandia Lib Dem Beatrice Wishart MSP, anu calik dina Grup Partéi Palang ngeunaan Kekerasan Ngalawan Awéwé sareng Barudak, ngadukung ideu guru anu dilatih khusus. Saur anjeunna: "Penting pisan pikeun urang merhatikeun pangalaman anu kapangaruhan ku kaayaan ieu. Henteu ngan ukur tiasa dihontal pikeun kéngingkeun sahenteuna hiji guru di unggal sakola pikeun ngalaksanakeun peran ieu, éta mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun sacara gancang.

réspon Pamaréntah Skotlandia

Pamaréntah Skotlandia nyarios: "Kami ngalakukeun tindakan anu ditujukeun pikeun nyegah pelecehan seksual sareng kekerasan dumasar-gender, pikeun ngembangkeun hubungan anu positif diantara murangkalih sareng nonoman. Kami ogé parantos ngadamel kelompok kerja Kekerasan Berbasis Gender di Sakola pikeun ngembangkeun kerangka nasional pikeun nyegah sareng ngabales kalakuan anu ngabahayakeun sareng kekerasan dumasar-gender di sakola. Ieu bakal dirojong ku sumber pangajaran anu luyu pikeun ngabantosan staf sakola nganteurkeun diajar anu percaya diri sareng bermakna pikeun merangan pelecehan seksual sareng kekerasan dumasar-gender di sadaya sakola di Skotlandia.