Nolan-hirup-Mary-Sharpe-Carol-Malone-na-Stephen-Nolan-19-Oct-16-tipi

TRF on Télévisi

Kusabab pertengahan 2016 CEO pahala Wikimedia, Mary Sharpe, geus nyieun appearances dina televisi. Di dieu aya sababaraha di antarana. Syuting geus anyar geus réngsé ku BBC Alba jeung parusahaan sejen commissioned ku BBC pikeun nempokeun di 2019 mimiti.

BBC Alba

Komunitas Gaelik Skotlandia ningal program kahijina dedicated ka dampak pornografi jeung airing of salaku bagian tina séri Hiji Sgrudaire (The investigator) ditémbongkeun dina 21 Maret 2019.

Ruairidh Alastair téh balik kalayan patarosan ngeunaan masalah anu mangaruhan nyawa jalma ngora, sarta anjeunna néangan jawaban ku ngawangkong kalayan ahli, dengekeun panellists urang jeung nalungtik ngagunakeun handphone sarta wits Na.

Dina episode kieu anjeunna investigates kecanduan pornografi jeung naon cilaka eta bisa ngabalukarkeun, dina umur lamun aksés ka porno geus pernah geus gampang jeung sambungan internét speed tinggi na ponsel. Ékstrak ditémbongkeun téh sawala Ruairidh urang jeung Mary Sharpe ti pahala Foundation. Sakabehna program 15 menit bakal aya di dieu keur sababaraha minggu ka hareup.

BBC Irlandia Kalér

Mary Sharpe balik ka televisi di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér on 7th Maret 2018. Manehna didebat dampak pornografi dina kaséhatan méntal sarta fisik barudak jeung host Stephen Nolan sareng aktivis porno hiji pecandu porno recovering.

garis horizontal TRF UnguMary Sharpe mecenghul di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér on 19th Oktober 2016. Manehna didebat naon ngajar barudak jadi ngora salaku 10 jeung host Stephen Nolan tur London koran columnist Carol Malone. video nu aya dina dua bagian, tiap ngeunaan 6 menit 40 detik.

Nyitak Friendly, PDF & Email