Nolan-hirup-Mary-Sharpe-Carol-Malone-na-Stephen-Nolan-19-Oct-16-tipi

TRF on Télévisi

Kusabab pertengahan 2016 CEO pahala Wikimedia, Mary Sharpe, geus nyieun appearances dina televisi. Di dieu aya sababaraha di antarana. Syuting geus anyar geus réngsé ku BBC Alba jeung parusahaan sejen commissioned ku BBC pikeun nempokeun di 2019 mimiti.

Salapan di BBC Skotlandia

The Reward Foundation resep sareng kasempetan pikeun ngabahas pagawéanna nalika Mary Sharpe diulem kana TV The Nine on BBC Skotlandia. Barang dina Kemis 5th Désémber 2019 nyaéta ngeunaan naékna spékulasi seksual sareng tautan kana pornografi. Masalah ngeunaan panerapan Jaman Verifikasi ogé digedékeun sareng Maryna tiasa ngabenerkeun misinformasi beredar dina BBC sareng dina média anu ageung. Palaksanaan panerapan Umur Verifikasi anu aya dina Bagian 3 UU Ekonomi Digital 2017 parantos dilaksanakeun taun ieu, tapi parantos ditunda, henteu ditinggalkeun. Nyatana, menteri Pamaréntah Inggris anu terlibat parantos mastikeun dina tulisan yén éta bakal digabungkeun sareng Online Harms Bill, ku kituna aksés kana pornografi liwat situs komérsial sareng platform média sosial bakal dugi ka jalma langkung tina 18.

Bagian ieu dimimitian ku wartawan The Nine, Fiona Stalker nanyakeun patarosan Nyaéta kekerasan anu teu dihoyongkeun salami kelamin anu "ditormalkeun"? Éta asalna hudang tina sababaraha kasus kriminal profil tinggi anu parantos uninga pertahanan 'hubungan kasar séks'. Panaliti anyar ogé nunjukkeun jumlah naékna awéwé ngora anu ngalaman polah kekerasan anu teu dihoyongkeun. Dupi éta langkung saderhana pikeun ngalepatkeun pornografi?

Host host Rebecca Curran jeung Martin Geissler then interviewed Mary Sharpe, Chair of The Reward Foundation and journalist Jenny Constable, to explore this complex issue. The video is in two parts.

BBC Alba

Komunitas Skotlandia Gaelik ningali program anu mimiti didédikasikeun pikeun dampak pornografi sareng pamancar salaku bagian tina séri An Sgrudaire (The Investigator) anu dipidangkeun dina 21 Maret 2019.

Ruairidh Alastair téh balik kalayan patarosan ngeunaan masalah anu mangaruhan nyawa jalma ngora, sarta anjeunna néangan jawaban ku ngawangkong kalayan ahli, dengekeun panellists urang jeung nalungtik ngagunakeun handphone sarta wits Na.

In this episode he investigates pornography addiction and what harm it may cause, in an age when access to porn has never been easier with high speed internet connections and mobile phones. The extract shown is Ruairidh’s discussion with Mary Sharpe from The Reward Foundation.

BBC Irlandia Kalér

Mary Sharpe balik ka televisi di Nolan Live at BBC Northern Ireland on 7th March 2018. She debated the impact of pornography on the mental and physical health of children with the host Stephen Nolan with a porn activist and a recovering porn addict.

garis horizontal TRF UnguMary Sharpe mecenghul di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér on 19th Oktober 2016. Manehna didebat naon ngajar barudak jadi ngora salaku 10 jeung host Stephen Nolan tur London koran columnist Carol Malone. video nu aya dina dua bagian, tiap ngeunaan 6 menit 40 detik.

Nyitak Friendly, PDF & Email