Nolan-hirup-Mary-Sharpe-Carol-Malone-na-Stephen-Nolan-19-Oct-16-tipi

TRF on Télévisi

Kusabab pertengahan 2016 CEO The Reward Foundation, Mary Sharpe, parantos ningalikeun penampilan dina tipi. Ieu sababaraha diantarana.

Salapan di BBC Skotlandia

The Reward Foundation resep sareng kasempetan pikeun ngabahas pagawéanna nalika Mary Sharpe diulem kana TV The Nine on BBC Skotlandia. Barang dina Kemis 5th Désémber 2019 nyaéta ngeunaan naékna spékulasi seksual sareng tautan kana pornografi. Masalah ngeunaan panerapan Jaman Verifikasi ogé digedékeun sareng Maryna tiasa ngabenerkeun misinformasi beredar dina BBC sareng dina média anu ageung. Palaksanaan panerapan Umur Verifikasi anu aya dina Bagian 3 UU Ekonomi Digital 2017 parantos dilaksanakeun taun ieu, tapi parantos ditunda, henteu ditinggalkeun. Nyatana, menteri Pamaréntah Inggris anu terlibat parantos mastikeun dina tulisan yén éta bakal digabungkeun sareng Online Harms Bill, ku kituna aksés kana pornografi liwat situs komérsial sareng platform média sosial bakal dugi ka jalma langkung tina 18.

Segmenna dimimitian ku wartawan The Nine's Fiona Stalker naroskeun patarosan Nyaéta kekerasan anu teu dihoyongkeun salami kelamin anu "ditormalkeun"? Éta sumping saatos sababaraha kasus kriminal propil anu ngadéngé pertahanan 'séks kasar janten salah'. Panilitian anyar ogé nunjukkeun jumlah awéwé ngora anu ningkat ngalaman kekerasan anu teu dihoyongkeun. Naha saderhana teuing pikeun nyalahkeun pornografi?

Host host Rebecca Curran jeung Martin Geissler teras diwawancara Mary Sharpe, Pupuhu Yayasan Reward sareng wartawan Jenny Constable, pikeun ngajalajah kompleks ieu. Videona aya dina dua bagian.

BBC Alba

Komunitas Skotlandia Gaelik ningali program anu mimiti didédikasikeun pikeun dampak pornografi sareng pamancar salaku bagian tina séri An Sgrudaire (The Investigator) anu dipidangkeun dina 21 Maret 2019.

Ruairidh Alastair téh balik kalayan patarosan ngeunaan masalah anu mangaruhan nyawa jalma ngora, sarta anjeunna néangan jawaban ku ngawangkong kalayan ahli, dengekeun panellists urang jeung nalungtik ngagunakeun handphone sarta wits Na.

Dina épisode ieu anjeunna nalungtik kecanduan pornografi sareng naon anu nyababkeun éta, dina yuswa nalika aksés ka porno teu pernah gampang ku sambungan internét gancang sareng telepon sélulér. Ekstrak anu dipidangkeun nyaéta diskusi Ruairidh sareng Mary Sharpe ti The Reward Foundation.

BBC Irlandia Kalér

Mary Sharpe balik ka televisi di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér dina 7 Maret 2018. Anjeunna debat pangaruh pornografi dina kaséhatan méntal sareng fisik barudak kalayan host Stephen Nolan sareng aktivis porno sareng pecandu porno anu pulih. 

garis horizontal TRF UnguMary Sharpe mecenghul di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér dina tanggal 19 Oktober 2016. Anjeunna debat naon anu kedah diajarkeun barudak salaku yuswa 10 taun kalayan host Stephen Nolan sareng kolumnis koran London Carol Malone. Pidéo na aya dina dua bagian, masing-masing sakitar 6 menit 40 detik.

Nyitak Friendly, PDF & Email