Nolan-hirup-Mary-Sharpe-Carol-Malone-na-Stephen-Nolan-19-Oct-16-tipi

TRF on Télévisi

Kusabab pertengahan 2016 CEO pahala Wikimedia, Mary Sharpe, geus nyieun appearances dina televisi. Di dieu aya sababaraha di antarana. Syuting geus anyar geus réngsé ku BBC Alba jeung parusahaan sejen commissioned ku BBC pikeun nempokeun di 2019 mimiti.

Salapan di BBC Skotlandia

The Reward Foundation resep sareng kasempetan pikeun ngabahas pagawéanna nalika Mary Sharpe diulem kana TV The Nine on BBC Skotlandia. Barang dina Kemis 5th Désémber 2019 nyaéta ngeunaan naékna spékulasi seksual sareng tautan kana pornografi. Masalah ngeunaan panerapan Jaman Verifikasi ogé digedékeun sareng Maryna tiasa ngabenerkeun misinformasi beredar dina BBC sareng dina média anu ageung. Palaksanaan panerapan Umur Verifikasi anu aya dina Bagian 3 UU Ekonomi Digital 2017 parantos dilaksanakeun taun ieu, tapi parantos ditunda, henteu ditinggalkeun. Nyatana, menteri Pamaréntah Inggris anu terlibat parantos mastikeun dina tulisan yén éta bakal digabungkeun sareng Online Harms Bill, ku kituna aksés kana pornografi liwat situs komérsial sareng platform média sosial bakal dugi ka jalma langkung tina 18.

Bagian ieu dimimitian ku wartawan The Nine, Fiona Stalker nanyakeun patarosan Nyaéta kekerasan anu teu dihoyongkeun salami kelamin anu "ditormalkeun"? Éta asalna hudang tina sababaraha kasus kriminal profil tinggi anu parantos uninga pertahanan 'hubungan kasar séks'. Panaliti anyar ogé nunjukkeun jumlah naékna awéwé ngora anu ngalaman polah kekerasan anu teu dihoyongkeun. Dupi éta langkung saderhana pikeun ngalepatkeun pornografi?

Host host Rebecca Curran jeung Martin Geissler teras diwawancara Mary Sharpe, Pupuhu Yayasan Reward sareng wartawan Jenny Constable, pikeun ngajalajah kompleks ieu. Videona aya dina dua bagian.

BBC Alba

Komunitas Skotlandia Gaelik ningali program anu mimiti didédikasikeun pikeun dampak pornografi sareng pamancar salaku bagian tina séri An Sgrudaire (The Investigator) anu dipidangkeun dina 21 Maret 2019.

Ruairidh Alastair téh balik kalayan patarosan ngeunaan masalah anu mangaruhan nyawa jalma ngora, sarta anjeunna néangan jawaban ku ngawangkong kalayan ahli, dengekeun panellists urang jeung nalungtik ngagunakeun handphone sarta wits Na.

Dina épisode ieu anjeunna nalungtik kecanduan pornografi sareng naon anu ngarugikeun tiasa ngabalukarkeun, dina umur nalika aksés porno teu pernah gampang sareng sambungan internét gancang sareng ponsel. Ékstrak anu dipidangkeun nyaéta diskusi Ruairidh sareng Mary Sharpe ti The Reward Foundation.

BBC Irlandia Kalér

Mary Sharpe balik ka televisi di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér dina 7 Maret Maret 2018. Anjeunna debat dampak pornografi dina kaséhatan méntal sareng fisik barudak sareng inangna Stephen Nolan sareng aktivis porno sareng anu mikaresep adiktif porno.

garis horizontal TRF UnguMary Sharpe mecenghul di Nolan Live di BBC Irlandia Kalér on 19th Oktober 2016. Manehna didebat naon ngajar barudak jadi ngora salaku 10 jeung host Stephen Nolan tur London koran columnist Carol Malone. video nu aya dina dua bagian, tiap ngeunaan 6 menit 40 detik.

Nyitak Friendly, PDF & Email