TRF dina Podcast

Anyar-anyar ieu The Reward Foundation parantos nyumbang kana rupa-rupa podcast sareng program sanés anu disiarkeun dina internét. Ieu kalebet karya anu diarahkeun ka pamirsa di Inggris ogé barang-barang di sakumna dunya.

Sagala anu dipidangkeun di dieu TEU sayogi pikeun urang channel YouTube. Aya seueur hal anu saé di ditu, janten punten parios di ditu ogé.

Patarosan Podcast Pornografi

Dengekeun dina Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/au/podcast/mary-sharpe-pornography-people-with-autism-and-rough/id1566280840?i=1000539487403

Mary Sharpe, CEO The Reward Foundation, nyarioskeun pangaruh pornografi ka jalma anu autisme, ningkatkeun konsumsi bahan nyiksa seksual budak, sareng naékna tingkat strangulasi seksual sareng "seks kasar anu salah". Anjeunna ngabahas makalah anyarna sareng naon pertimbangan kawijakan hukum sareng kaséhatan anu tiasa dilaksanakeun ku pamaréntah, kalebet verifikasi umur, pikeun ngabantosan ngirangan cilaka.

Sumber pikeun diajar salajengna:

Makalah anyar Mary Sharpe & Darryl Mead: Paké pornografi bermasalah: Pertimbangan Sarat jeung Kaayaan Hukum sareng Kaséhatan

Forum Budaya Anyar

Sakumaha Kedah Hariwang Urang Ngeunaan pornografi Internét? Kedah, atanapi tiasa, naon waé anu kedah dilakukeun? Mary Sharpe ngagabung kana panél dina program populér ieu. Forum Budaya Anyar ngaluncurkeun program ieu dina saluran YouTube na dina 19 Pébruari 2021.

Saluran Warta SMNI

SMNI News Channel di Filipina diwawancara Darryl Mead sareng Mary Sharpe pikeun séri khusus na dina Jahat pornografi dina internét. Program ieu dina basa Filipino kalayan bagian-bagian anu nampilkeun Reward Foundation dina basa Inggris.