pers

TRF dina Pencét 2016

Media geus kapanggih pahala Yayasan sarta nyebarkeun kecap ngeunaan karya urang kaasup: nu kelas kasadaran porno; sauran pikeun atikan éféktif, dumasar-otak kelamin dina sakabéh sakola; butuh keur latihan pikeun panyadia Podomoro NHS on kecanduan pornografi jeung kontribusina urang pikeun panalungtikan on dysfunctions seksual porno-ngainduksi. Kaca ieu highlights sababaraha sukses urang di pencét.

Koran jeung Online

Oktober 2016. Mary Sharpe pitur dina commentary ku Dr Linda Hatch on porno na kecanduan kelamin di Inggris. Artikel pinuh bisa ditempo Ieuh. garis horizontal TRF UnguMinggu Times - Skotlandia Edition, 21 Agustus 2016

Scan tina Minggu Times 21 Agustus 2016 Bagian 2.a

Scan tina Minggu Times 21 Agustus 2016 Bagian 2.2

Versi dipaké di luar Skotlandia bisa ditempo online Ieuh. Merlukeun langganan a, sanajan anjeun tiasa ngadaptarkeun dua carita bébas per minggu. Ieu ieu ogé dipaké dina carita warta basa Kroasia ieu dina judulna NAVUČENI NA PORNIĆE Djeca od 11 godina ovisna su o nasilnom seksu ditulis ku Ana Muhar.

.

garis horizontal TRF UnguThe Skotlandia Daily Surat dituturkeun-up carita Times dua kali. Mimitina eta ditawarkeun potongan handap ...

kasadaran porno

Poé saterusna eta dipaké sababaraha pamanggih Yayasan ganjaran di pamimpin na ...

kasadaran porno

kasadaran porno

garis horizontal TRF Ungulogo Edinburgh malem NewsYayasan ganjaran Edinburgh malem NewsMurid di salah sahiji sakola swasta paling ekslusif teh Ibu urang anu nangtukeun pikeun nampa "kasadaran porno" kelas Ditengah takwa kecanduan.

Fettes College, nu diitung urut perdana menteri Tony Blair diantara alumni na, ngulem ahli internét papanggih mahasiswa engké taun ieu.

Datang sanggeus awak tumuwuh panalungtikan numbu paparan berkepanjangan nepi porno ku deterioration dina kaséhatan méntal sarta peluh.

Aya ogé geus klaim yén kecanduan bisa ngarugikeun studi, prospek karir na hubungan, kalawan warnings ditambahkeun yén éta bisa pasoalan mun nempo gambar ilegal of nyiksa anak.

Mary Sharpe, a pangacara tur pangadeg pahala Wikimedia, amal anu promotes hubungan cageur, geus dibikeun kelas kasadaran porno di George Heriot sarta Dollar Akademi di Stirling.

Hiji sumber deukeut salah sahiji sakola ceuk sesi éta "pangperangan tur langsung" ngeunaan balukar kecanduan porno, jeung sumber séjén ngajéntrékeun aranjeunna salaku "metot sarta berharga".

Jeung métode geus kabukti jadi mangpaat anu Fettes - nu ngeusi waragad tina £ 32,200 taun ka - geus mutuskeun pikeun ngadopsi eta.

Sharpe ceuk manehna geus diondang pikeun nganteurkeun kelas engké taun ieu. "Sakola ieu ngawujudkeun pangaruh ngaruksak pornografi keras core tiasa gaduh on siswana maranéhanana, dina jihat kaséhatan méntal maranéhanana sarta studi maranéhanana," ditambahkeun Sharpe.

yayasan nya geus disusun rinci rébu tina kasus pamuda ti Britania jeung mancanagara anu geus diucapkeun tina pangaruh debilitating tina kecanduan maranéhanana.

Sarupa jeung obat-nyokot, Sharpe geus miélingkeun yén tingkat kasabaran addicts porno 'ningkatkeun sareng paparan terus sarta yén watek maranéhanana bisa pasoalan, kalawan pamaké néangan bahan beuki grafis nepi nyugemakeun aranjeunna.

"Lalaki ngora bisa gancang pasoalan tina porno lemes-core kana porno keras inti, porno fetish jeung porno anak jahat, pikeun nyugemakeun kedah maranéhanana pikeun nu faktor shock" manehna ditambahkeun.

Cameron Wyllie, anu poko tina George Heriot urang, ngomong: "Ieu sih Kadé muda anu kakeunaan bahaya potensi ningali pornografi ngaliwatan studi ilmiah anu muncul pikeun mintonkeun yen pamakéan kaleuleuwihan pornografi téh psikologis sarta ngabahayakeun mental.

"Bukti anu tumuwuh nu paparan unprecedented kana pornografi alatan internet, nu gampang diakses via smartphone sarta tablet, ieu desensitising pamuda sarta ninggalkeun aranjeunna bisa neangan aroused ku pasangan seksual".

Dina Juni, NHS Lothian disebut di Sharpe papanggih jeung staf di Chalmers Street klinik kaséhatan seksual na pikeun ngangkat kasadaran peluh porno-ngainduksi.

Inggris panangan tina Huffington Post dipasang di handap dongeng on 22 Agustus 2016. kami geus disorot a comment nice ti maca di AS.garis horizontal TRF Ungu Huffpost lulugu 22 Agustus 2016
Huffpost téks 22 2016 Agustus Huffpost Aryani Brian Brandenburg

garis horizontal TRF UnguPranata mangsa tuh a ulang amprok, sakitu legana, carita Minggu Times, sadia Ieuh.

carita ieu ogé ngajemput lega dina media internasional, sabab jauh sakumaha Vietnam jeung Indonesia.

garis horizontal TRF UnguSkotlandia News Hukum

Zakat diadegkeun ku ngajengkeun publishes makalah ngeunaan épék gering pornografi

A zakat diadegkeun ku nu ngajengkeun geus medalkeun tulisan dina efek tina pamakéan pornografi internét nu nyurung.

Mary Sharpe, Hiji anggota non-practicing tina Fakultas ngabela, Praktekna ditinggalkeun ngadegkeun ganjaran Yayasan, Amal anu boga tujuan pikeun pamahaman publik salajengna tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan ogé pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

Dina kertas anyar ku Angkatan Laut AS dokter jeung Yayasan ganjaran, dijudulan "Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review jeung Laporan klinis", Mangka ngajukeun mékanisme otak ku nu internét pamakéan porno bisa nyieun kasusah seksual malah di pemirsa séhat. Jalma anu mimitian nganggo salila période developmental konci pubertas na rumaja anu utamana rawan.

Sababaraha sheriffs jeung ahli hukum kriminal ngarah geus pribadi dikedalkeun takwa maranéhanana ngaliwatan pangaruh pornografi dina paripolah jalma ngora pikeun Skotlandia News Hukum.

Cik Sharpe ceuk manehna nyangka kebangkitan dina kajahatan kelamin bisa "dina bagian jadi disetir ku kanaékan pamakéan nu nyurung pornografi internét".

Manehna ditambahkeun: "Aya teu ragu yén nyiksa anak sajarah jeung leuwih jalma datang maju ka ngalaporkeun narajang seksual maénkeun bagéan hiji sakumaha teu deteksi hadé ku pulisi, tapi handapeun eta, sadaya kecanduan porno jeung desensitisation consequential otak ka kekerasan jeung addiction- séjén parobahan otak patali kudu maén bagéan hiji teuing.

"Ieu bisa dicokot dina dewan ku otoritas kaadilan kriminal ditéang ku otoritas atikan sarta kaséhatan lamun kami ningali ngurangan wae di wewengkon ieu kajahatan". garis horizontal TRF Ungu

https://schoolsimprovement.net/top-public-school-attended-tony-blair-puts-unusual-topic-curriculum/#comments
garis horizontal TRF Ungulogo telegraf Belfast Scan tina Belfast Telegraph Mary Sharpe di Atikan Bagéan poto na lulugu 25 Agustus 2016

Pangacara Mary Sharpe pencét éta headline anyar sanggeus éta mecenghul éta urut sakola Tony Blair urang bakal nyadiakeun "kasadaran porno" kelas Ditengah takwa leuwih efek négatip bahan eksplisit séksual tiasa gaduh on siswana.

Fettes College di Edinburgh, salah sahiji sakola umum paling ekslusif Inggris urang, ngulem Cik Sharpe, pangadeg pahala Yayasan zakat, mun alamat murid aya di awal taun hareup.

Tur ayeuna rencana geus mecenghul pikeun ngawanohkeun kelas sapertos didieu dina usaha ewean siswana kaluar pornografi ku dinyana aranjeunna ngeunaan konsékuansi potensi kecanduan maranéhanana.

Diomongkeun ka Belfast Telegraph, Darryl Mead, salaki Cik Sharpe urang jeung korsi Yayasan ganjaran, nu promotes hubungan cageur, ngawartoskeun Belfast Telegraph yén Irlandia Kalér éta dina agenda anu.

"Maryam jeung Abdi masihan presentasi joint di sakola na urang geus pisan museurkeun lakukeun sesi latihan di sakuliah propinsi," ceuk dr Mead.

"Urang teu acan ngagaduhan lembaga husus dina pikiran, tapi Irlandia Kalér nyaéta dina daptar urang pikeun-do na urang geus pisan kabuka pikeun méré kelas di sakola primér, sékundér jeung grammar.

"Simkuring oge bahagia mun masihan sesi misah ka budak na katresna lantaran mibanda syarat béda lamun datang ka diajar ngeunaan pornografi."

Cik Sharpe ngawartoskeun Radio Ulster urang Nolan Tembongkeun kamari, sanajan maranehna ayeuna nganyahokeun utamina ku 16 na 17 taun olds, aranjeunna aimed ngamimitian ngadidik barudak di taun ahir maranéhanana sakola primér.

"Panalungtikan nunjukeun yen rata kids umur ngamimitian pilari gambar taranjang jeung kawas aya yuswa 10," ceuk manehna.

"Dinten internét méré éta sagalana di klik of a mouse atawa gesek jari a, jadi lamun urang hayang ngajaga brains kids 'basa aranjeunna keur aya di maranéhna paling malleable, urang saena sangkan aranjeunna sadar ayeuna."

pokrol nu nyebatkeun yén bari "ngan nempo porno na nudity moal bakal ngalakukeun naon baé cilaka", aya bahaya eta jadi hiji gateway mun leuwih eksplisit, bahan berpotensi ngaruksak.

"Otak The bakal bosen kalayan hal sanggeus ayeuna teh katempo eta sababaraha kali sarta tungtutan novelty sarta éta pohara gampang pasoalan mun porno hardcore jeung porno telenges sarta kids neangan aroused ku nu," ceuk manehna. "Aranjeunna nuju diajar sagala barang salah ti internét jeung hancana aranjeunna karuksakan".

Depresi sarta ADHD (perhatian deficit karusuhan hyperactivity) éta ngan dua isu kaséhatan méntal Cik Sharpe numbu ka pornografi.

Manehna oge disebut nyieun masalah tumuwuh tina disfungsi erectile diantara lalaki-lami 20-taun "kusabab maranéhna geus nempo porno di teens maranéhanana".

"Éta ngeureunkeun keur gumbira ku mitra maranéhanana atawa ku gairah seksual normal sabab brains maranéhanana anu dipaké pikeun rangsangan hyper-arousing di internet," ceuk manehna.

"Gantina diajar ngeunaan kumaha carana ngobrol nepi katresna jeung tahan leungeun jeung ngalakukeun sagala léngkah hipu nu normal, aranjeunna nuju keur kakeunaan bahan ekstrim".

DUP MLA Nelson McCausland tampi nu move nyieun kelas sadia pikeun barudak lokal, nyebutkeun eta nu "bener éta jalma ngora kudu dididik ngeunaan bahaya pornografi".

"Aya kasadaran hébat kiwari ngeunaan alam pernicious tina bahan sapertos na jalan nu mangaruhan otak manusa," cenahna. "Naon bae nu ngabantuan jalma ngora boga gaya hirup leuwih sehat sarta jadi sadar bahaya misalna mangrupa hiji hal anu alus."

Nyitak Friendly, PDF & Email