TRF dina pencét

TRF dina Pencét 2016

Media geus kapanggih pahala Yayasan sarta nyebarkeun kecap ngeunaan karya urang kaasup: nu kelas kasadaran porno; sauran pikeun atikan éféktif, dumasar-otak kelamin dina sakabéh sakola; butuh keur latihan pikeun panyadia Podomoro NHS on kecanduan pornografi jeung kontribusina urang pikeun panalungtikan dina disfungsi seksual anu diinduksi ku porno. Halaman ieu nyorot sababaraha kasuksesan urang dina pers.

Koran jeung Online

Oktober 2016. Mary Sharpe nampilkeun koméntar ieu ku Dr Linda Hatch ngeunaan porno sareng kecanduan séks di Inggris. garis horizontal TRF UnguThe Sunday Times - Édisi Skotlandia, 21 Agustus 2016

Scan tina Minggu Times 21 Agustus 2016 Bagian 2.a

Scan tina Minggu Times 21 Agustus 2016 Bagian 2.2

Versi dipaké di luar Skotlandia bisa ditempo online Ieuh. Peryogi langganan, sanaos anjeun tiasa daptar pikeun dua carita gratis per minggu. Éta ogé dianggo dina carita berita basa Kroasia ieu dina judul NAVUČENI NA PORNIĆE Djeca od 11 godina ovisna su o nasilnom seksu ditulis ku Ana Muhar.

.

garis horizontal TRF UnguSurat Skotlandia Daily Mail nuturkeun carita Times dua kali. Mimiti éta nawiskeun potongan ieu…

kasadaran porno

Isukna éta nganggo sababaraha ideu Yayasan Ganjaran pikeun pamimpin na ...

kasadaran porno

kasadaran porno

garis horizontal TRF Ungulogo Edinburgh malem NewsYayasan ganjaran Edinburgh malem NewsMurid di salah sahiji sakola swasta paling ekslusif teh Ibu urang anu nangtukeun pikeun nampa "kasadaran porno" kelas Ditengah takwa kecanduan.

Fettes College, nu diitung urut perdana menteri Tony Blair diantara alumni na, ngulem ahli internét papanggih mahasiswa engké taun ieu.

Datang sanggeus awak tumuwuh panalungtikan numbu paparan berkepanjangan nepi porno ku deterioration dina kaséhatan méntal sarta peluh.

Aya ogé geus klaim yén kecanduan bisa ngarugikeun studi, prospek karir na hubungan, kalawan warnings ditambahkeun yén éta bisa pasoalan mun nempo gambar ilegal of nyiksa anak.

Mary Sharpe, a pangacara tur pangadeg pahala Wikimedia, amal anu promotes hubungan cageur, geus dibikeun kelas kasadaran porno di George Heriot sarta Dollar Akademi di Stirling.

Hiji sumber deukeut salah sahiji sakola ceuk sesi éta "pangperangan tur langsung" ngeunaan balukar kecanduan porno, jeung sumber séjén ngajéntrékeun aranjeunna salaku "metot sarta berharga".

Jeung métode geus kabukti jadi mangpaat anu Fettes - nu ngeusi waragad tina £ 32,200 taun ka - geus mutuskeun pikeun ngadopsi eta.

Sharpe ceuk manehna geus diondang pikeun nganteurkeun kelas engké taun ieu. "Sakola ieu ngawujudkeun pangaruh ngaruksak pornografi keras core tiasa gaduh on siswana maranéhanana, dina jihat kaséhatan méntal maranéhanana sarta studi maranéhanana," ditambahkeun Sharpe.

yayasan nya geus disusun rinci rébu tina kasus pamuda ti Britania jeung mancanagara anu geus diucapkeun tina pangaruh debilitating tina kecanduan maranéhanana.

Sarupa jeung obat-nyokot, Sharpe geus miélingkeun yén tingkat kasabaran addicts porno 'ningkatkeun sareng paparan terus sarta yén watek maranéhanana bisa pasoalan, kalawan pamaké néangan bahan beuki grafis nepi nyugemakeun aranjeunna.

"Lalaki ngora bisa gancang pasoalan tina porno lemes-core kana porno keras inti, porno fetish jeung porno anak jahat, pikeun nyugemakeun kedah maranéhanana pikeun nu faktor shock" manehna ditambahkeun.

Cameron Wyllie, anu poko tina George Heriot urang, ngomong: "Ieu sih Kadé muda anu kakeunaan bahaya potensi ningali pornografi ngaliwatan studi ilmiah anu muncul pikeun mintonkeun yen pamakéan kaleuleuwihan pornografi téh psikologis sarta ngabahayakeun mental.

"Bukti anu tumuwuh nu paparan unprecedented kana pornografi alatan internet, nu gampang diakses via smartphone sarta tablet, ieu desensitising pamuda sarta ninggalkeun aranjeunna bisa neangan aroused ku pasangan seksual".

Dina Juni, NHS Lothian disebut di Sharpe papanggih jeung staf di Chalmers Street klinik kaséhatan seksual na pikeun ngangkat kasadaran peluh porno-ngainduksi.

Inggris panangan tina Huffington Post dipasang di handap dongeng dina 22 Agustus 2016. kami parantos nyorot koméntar anu hadé ti anu maca di Amérika Serikat.garis horizontal TRF Ungu Huffpost lulugu 22 Agustus 2016
Huffpost téks 22 2016 Agustus Huffpost Aryani Brian Brandenburg

garis horizontal TRF UnguPranata mangsa tuh a ulang amprok, sakitu legana, carita Minggu Times, sadia Ieuh.

carita ieu ogé ngajemput lega dina media internasional, sabab jauh sakumaha Vietnam jeung Indonesia.

garis horizontal TRF UnguSkotlandia News Hukum

Zakat diadegkeun ku ngajengkeun publishes makalah ngeunaan épék gering pornografi

Amal anu diadegkeun ku pangacara parantos nerbitkeun makalah ngeunaan pangaruh panggunaan pornografi internét anu nyurung.

Mary Sharpe, Hiji anggota non-practicing tina Fakultas ngabela, Praktekna ditinggalkeun ngadegkeun ganjaran Yayasan, Amal anu boga tujuan pikeun pamahaman publik salajengna tina circuitry ganjaran otak jeung kumaha eta dilibetkeun ku lingkungan ogé pikeun ngaronjatkeun kaséhatan ku furthering pamahaman publik ngawangun resilience ka stres.

Dina kertas anyar ku Angkatan Laut AS dokter jeung Yayasan ganjaran, dijudulan "Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review jeung Laporan klinis", Mangka ngajukeun mékanisme otak ku nu internét pamakéan porno bisa nyieun kasusah seksual malah di pemirsa séhat. Jalma anu mimitian nganggo salila période developmental konci pubertas na rumaja anu utamana rawan.

Sababaraha sheriffs jeung ahli hukum kriminal ngarah geus pribadi dikedalkeun takwa maranéhanana ngaliwatan pangaruh pornografi dina paripolah jalma ngora pikeun Skotlandia News Hukum.

Cik Sharpe ceuk manehna nyangka kebangkitan dina kajahatan kelamin bisa "dina bagian jadi disetir ku kanaékan pamakéan nu nyurung pornografi internét".

Manehna ditambahkeun: "Aya teu ragu yén nyiksa anak sajarah jeung leuwih jalma datang maju ka ngalaporkeun narajang seksual maénkeun bagéan hiji sakumaha teu deteksi hadé ku pulisi, tapi handapeun eta, sadaya kecanduan porno jeung desensitisation consequential otak ka kekerasan jeung addiction- séjén parobahan otak patali kudu maén bagéan hiji teuing.

"Ieu bisa dicokot dina dewan ku otoritas kaadilan kriminal ditéang ku otoritas atikan sarta kaséhatan lamun kami ningali ngurangan wae di wewengkon ieu kajahatan". garis horizontal TRF Ungu

https://schoolsimprovement.net/top-public-school-attended-tony-blair-puts-unusual-topic-curriculum/#comments
garis horizontal TRF Ungulogo telegraf Belfast Scan tina Belfast Telegraph Mary Sharpe di Atikan Bagéan poto na lulugu 25 Agustus 2016

Pengacara Mary Sharpe pencét berita utama anyar saatos muncul yén sakola baheula Tony Blair bakal nyayogikeun kelas "kasadaran porno" di tengah takwa akibat épék négatip anu jelas tiasa dilakukeun ku murid.

Fettes College di Edinburgh, salah sahiji sakola umum anu paling ekslusif di Inggris, parantos ngondang Cik Sharpe, pangadeg amal Yayasan Ganjaran, pikeun ngabahas murid di ditu di mimiti taun hareup.

Tur ayeuna rencana geus mecenghul pikeun ngawanohkeun kelas sapertos didieu dina usaha ewean siswana kaluar pornografi ku dinyana aranjeunna ngeunaan konsékuansi potensi kecanduan maranéhanana.

Nyarios ka Belfast Telegraph, Darryl Mead, salaki Ibu Sharpe sareng ketua Yayasan Ganjaran, anu ngamajukeun hubungan séhat, ngawartosan ka Belfast Telegraph yén Irlandia Kalér aya dina agenda.

"Mary sareng kuring masihan presentasi babarengan di sakola sareng kami resep pisan ngalakukeun sési latihan di propinsi," saur Dr Mead.

"Kami henteu ngagaduhan lembaga khusus dina émutan, tapi Irlandia Kalér aya dina daptar hal anu kedah dilakukeun sareng kami kabuka pisan masihan kelas di sakola dasar, menengah sareng tata basa.

"Kami ogé senang masihan sési anu misah ka budak lalaki sareng awéwé sabab ngagaduhan syarat anu béda nalika diajar ngeunaan pornografi."

Cik Sharpe ngawartoskeun Radio Ulster's Nolan Show kamari yén, sanaos aranjeunna ayeuna urusan utamina sareng budak 16 sareng 17 taun, aranjeunna tujuan pikeun ngamimitian ngadidik barudak di taun ahir sakola dasar.

"Panilitian nunjukkeun yén rata-rata umur budak mimiti milari gambar taranjang sareng anu sapertosna yuswa 10 taun," saur anjeunna.

"Dinten ayeuna internét masihan aranjeunna sadayana dina mencét beurit atanapi sapuan jari, janten upami urang hoyong ngajaga otak barudak nalika aranjeunna paling lemah lembut, urang kedah ngajantenkeun aranjeunna sadar ayeuna."

Barrister nyarios yén nalika "ngan ukur ningali porno sareng buligir moal nganyenyeri", aya bahaya janten gerbang pikeun bahan anu langkung jelas, berpotensi ngarusak.

"Otak bosen ku hiji hal saatos éta ditingali sababaraha kali sareng nungtut kabaruan sareng gampang pisan ningkat kana porno hardcore sareng porno telenges sareng murangkalih dihudangkeun ku éta," saur anjeunna. "Aranjeunna nuju diajar sagala hal anu salah tina internét sareng éta ngaruksak."

Depresi sarta ADHD (perhatian deficit karusuhan hyperactivity) éta ngan dua isu kaséhatan méntal Cik Sharpe numbu ka pornografi.

Anjeunna ogé ngarujuk kana masalah anu ningkat tina disfungsi erectile diantara lalaki umur 20 taun "kusabab aranjeunna parantos ningali porno dina nonomanna".

"Aranjeunna lirén gumbira ku pasanganna atanapi ku gairah séksual normal sabab uteuk aranjeunna dipaké pikeun stimulus hyper-arousing dina internét," saur manehna.

"Daripada diajar ngeunaan kumaha cara ngobrolkeun budak awéwé sareng nyekel leungeun sareng ngalakukeun sagala léngkah anu hipu, aranjeunna nuju kakeunaan bahan anu ekstrim."

DUP MLA Nelson McCausland ngabagéakeun langkahna pikeun nyayogikeun kelas pikeun barudak lokal, nyatakeun yén "leres yén nonoman kedah dididik ngeunaan bahaya pornografi".

"Aya kasadaran hébat dinten ngeunaan sipat pernicious tina bahan sapertos kitu sareng cara mangaruhan otak manusa," cenahna. "Naon waé anu ngabantosan nonoman pikeun ngagaduhan gaya hirup anu langkung séhat sareng sadar bahaya sapertos kitu mangrupikeun hal anu saé."

Nyitak Friendly, PDF & Email