koran online pencét

TRF dina Pencét 2018

pencét geus kapanggih pahala Yayasan sarta nyebarkeun kecap ngeunaan karya urang kaasup: nu kelas kasadaran porno; sauran pikeun atikan éféktif, dumasar-otak kelamin dina sakabéh sakola; butuh keur latihan pikeun panyadia Podomoro NHS on kecanduan pornografi jeung kontribusina urang pikeun panalungtikan on dysfunctions seksual porno-ngainduksi. Kaca ieu highlights sukses urang di koran tur online salila 2018

Lamun ningali carita featuring TRF kami geus moal nyimpen nepi, mangga ngirim kami catetan ngeunaan eta ngagunakeun formulir kontak di handap kaca ieu.

10 Désémber 2018. Dina mimiti tim Désémber 2018 TRF ngumbara ka Budapest di Hungaria mana Mary Sharpe dibere dina "Dampak tina Pornografi Internet on Kaséhatan jeung hubungan" di konferensi "human trafficking di Hungaria: Hadir jeung Future tantangan tur lila-Best - The Dampak tina Dunya Online ". 'AZ INTERNETES ÁLDOZATTÁ VÁLÁS HATÁRAI Es HATÁSAI AZ EGYÉNRE Es Hiji TÁRSADALOMRA ', Budapest, 3 Désémber 2018.

The presentasi pinuh bisa ditempo Ieuh.

26 Agustus 2018. Mary Sharpe disadiakeun commentary ahli dina hal hanjelu ieu dina pangadilan Skotlandia. Artikel nu ditulis ku Vic Rodrick. Kaca 10 na 11 dina versi citak.

A predator seksual anu nyanghareup hirup di panjara pikeun raping a string of katresna underage jeung awéwé ngora anjeunna dihubungan liwat média sosial.

Bisi dandan online awon Skotlandia urang, Gavin Scoular dipaké Facebook, Snapchat jeung Skype mun befriend korban.

The 23 taun heubeul bakal ngamimitian kaluar kalayan obrolan polos - kadang keur minggu - meunang kapercayaan katresna 'méméh pestering aranjeunna pikeun ngirim anjeunna foto seksual.

Anjeunna lajeng blackmailed kana pasamoan anjeunna di baé ku ngancam masangkeun éta gambar online 'pikeun sakabéh dunya ningali', saméméh abusing na raping aranjeunna.

Anjeunna kapanggih kaliru dina Kemis ngeunaan raping lima awéwé ngora - kaasup tilu korban anu éta underage wanoh.

A juri di Pangadilan Tinggi di Livingston ogé disabit anjeunna tina sapuluh nyinggung lianna, kaasup narajang seksual, nyandak gambar sopan tanpa idin jeung ngancam ka ngadistribusikaeun gambar.

Dina mangsa sidang salapan poé, ngajengkeun depute Stephen Borthwick, prosecuting, branded Scoular a 'pedophile predatory' sarta ngomong saksi masihan rekening ampir identik of mreun nya. Anjeunna ditambahkeun: 'Manéhna dandan aranjeunna. Gavin Scoular indulged dina paguneman sexualised sareng maranehna nyaho ogé pinuh maranéhanana éta di handapeun umur 16, di handapeun umur idin.

'Manehna nanya sakabéh éta pikeun némbongkeun anjeunna gambar awak taranjang maranéhanana. Dina sababaraha kasus manehna nanya aranjeunna pikeun ngirim anjeunna gambar.

'Anjeunna dipaké Gambar jalma salaku padika pikeun ngadalikeun kabiasaan maranéhanana, nepi ka meunang ka ngalakukeun naon manéhna hayang. Dina unggal hal anjeunna dipindahkeun kana kana pasamoan jeung katresna. Ku pangakuan sorangan anjeunna patepung aranjeunna pikeun hiji alesan - ngalakonan kabiasaan seksual haram '.

Hiji mangsa cenah manéhna 13 nalika Scoular, ti Niddrie, Edinburgh, ngahubungi nya. Anjeunna bombarded dirina kalawan pesen beuki vile na requests saméméh nanyakeun dirina pikeun ngirim anjeunna gambar taranjang of sorangan.

Manehna ngomong: 'Cenah mah euweuh lempeng jauh tapi anjeunna diteundeun nanyakeun jeung nanyakeun. Kuring bébéja anjeunna kuring henteu hayang tapi dikirim anjeunna gambar hiji lamun ieu mah 14. Kuring henteu weruh naha.

'Saatos I dikirim anjeunna hiji munggaran anjeunna kaancam masangkeun eta dina média sosial.

'Cenah lamun kuring henteu ngirimkeun anjeunna gambar séjén anjeunna bakal masangkeun éta gambar manehna geus kungsi sakuliah Facebook.

'Ieu dilakukeun kuring ngarasa kuring kungsi ngalakukeun eta. Kuring teu hayang boobs abdi sakuliah Facebook.

'Saatos I dikirim ka gambar kadua anjeunna apologized pikeun nyebutkeun anjeunna kukituna nempatkeun gambar on Facebook, jadi kuring forgave anjeunna.'

Manehna sapuk mun balik ka imah Scoular urang, dimana anjeunna diperkosa nya.

Manehna ngomong: 'Kuring hayang ceurik tapi ngan diteundeun eta sadayana di ieu sieun.. Kuring ngan hayang meunang kaluar tina aya pas kuring bisa. Kuring bébéja anjeunna eta menyakiti. Kuring bébéja manéhna eureun. Anjeunna ngan diteundeun bade. '

korban séjén éta 14 nalika Scoular ngahubungi dirina via Webcam a.

Awalna, paguneman maranéhanana éta ngeunaan hal sapopoé, kayaning sakola, tapi anjeunna lajeng kaancam ngabohong ka babaturan nya éta maranéhna kungsi ngalaman kelamin iwal manehna dikirim anjeunna hiji gambar sopan.

Manehna ngomong Scoular blackmailed dirina kana kedip-kedip breasts nya salila video obrolan Skype, sarta Anjeunna nyandak screenBeing a

'Kuring hayang ceurik. Kuring éta sieun. Kuring bébéja anjeunna eureun '

makéna. Ngagunakeun gambar sakumaha meres, anjeunna kapaksa nya papanggih up kalawan anjeunna deukeut Samudra Terminal di Leith na assaulted dirina sacara séksual.

mangsa bungsu Scoular urang éta wungkul 12 sabot dihubungan dirina via média sosial sarta persuaded dirina papanggih anjeunna. Aranjeunna walked mun Portobello Golf Kursus, dimana anjeunna dicium jeung groped nya - sanajan nyaho umur nya.

Anjeunna oge ngawartoskeun dua korban anjeunna digawé minangka lifeguard a di pools déwan, ngajarkeun barudak pikeun ngojay.

Scoular ngaku anjeunna a 'pihak wronged' sarta yén korban ngawartoskeun 'matak gehger ngampar' ngeunaan anjeunna. Cenah aranjeunna sadayana sempet consented mun kelamin.

Anjeunna ngaku yen dina waktu anu nyinggung, antara 2010 na 2014, anjeunna kungsi 'katarik séksual mun katresna ngora' tapi ayeuna ngarasa 'pikareueuseun' ngeunaan eta.

Cenah: 'Kaula mah senang ngeunaan naon geus I rengse. Tapi terang naon geus I rengse, na kumaha Kuring geus rengse éta salah. '

tadi peuting, Mary Sharpe, lulugu eksekutif sahiji group kampanye ganjaran Wikimedia, warned nu diakses na anonymity - nu 'alam secretive' - média sosial diwenangkeun online dandan pikeun jadi leuwih kaprah.

Manehna ngomong: 'Ieu gampang keur mamingan batur kalawan kecap sunda na endearment online. Lamun bodo a miwarang pikeun photograph a, mudah pikeun ngirim gambar a. '

Cik Sharpe ditambahkeun anu selebriti kayaning Kim Kardashian sangkan nonoman pikir éta normal bisa sexualised.

Manehna ngomong: 'budaya kami téh ngeunaan mintonkeun awak anjeun sarta éta anu faktor normatif boga yén gaya hirup selebritis aranjeunna nuju inundated kalawan. Téh mangrupa budaya leuwih pornified. katingal janten seksual nyaeta umum di masarakat kiwari sarta biasa sahingga pisan gampang pikeun lalaki mun nyokot awéwé ngora. Ieu budaya anu nyieun eta groomed janten langkung seksual. '

Scoular asalna Nyanghareupan 132 biaya ngalawan 100 katresna jeung awéwé ngora. Jaksa fokus kana nyinggung paling serius na di sidang manehna Nyanghareupan 34 biaya. Sanggeus saksi kagungan

dibikeun bukti maranéhanana, Scoular memohon kaliru kana biaya kaasup dandan lajeng séksual assaulting gadis 12year-lami, ngabogaan obrolan kelamin online kalayan gadis 14year-lami via Skype sarta nungtut manehna ngirim anjeunna Gambar sopan.

Anjeunna oge ngaku genep nyinggung seksual ngalibetkeun dandan na mibanda kelamin underage kalayan gadis sejen 14 taun heubeul. Di Pangadilan Tinggi on Kemis anjeunna kapanggih kaliru tujuh biaya tina raping lima korban sanggeus 'dandan' aranjeunna dina média sosial.

juri ogé kapanggih manehna kaliru tina sapuluh nyinggung seksual salajengna, kaasup lewd sarta ngalaksanakeun libidinous na pasamoan minors keur sex dibeunangkeun.

Sanggeus verdicts kaliru eta mecenghul éta Scoular ieu porsi a ngalegaan kalimah opat-na-ahalf-taun, ditumpukeun dina 2014, pikeun nyinggung sarupa ngalibetkeun dua katresna underage.

ngaranna geus ditambahkeun ka offenders kelamin ngadaptar pikeun sapuluh taun.

Hakim Gusti Summers nunggak kalimah dugi 19 September di Pangadilan Tinggi di Edinburgh.

Anjeunna warned Scoular: 'Anjeun kedah sahandapeun euweuh ilusi nu ditéang dina periode pisan lengthy tina kalimah.'

Scoular baris deui jadi ditunda kelamin offenders ngadaptar sarta anjeunna remanded kana dijagaan.

25 Juli 2018. Tandaan Blunden, anu News jeung Téhnologi reporter masihan sinyalna alus mun pahala Yayasan jeung masalah disfungsi erectile on kaca 11 ti London malem Standar. Ieu ogé ngajemput ku Bulletin Nigerian.

16 Juli 2018. Kay Smith rada ulang wrote Surat dina artikel Minggu pikeun The Times.

15 Juli 2018. Mary Sharpe ieu diwawancara dina Skotlandia Surat dina Minggu ngeunaan eusi tina Palajaran keur sakola primér keur dimekarkeun ku pahala Foundation. Page 21. A versi digital tina artikel nu geus sadia Ieuh.

Surat Skotlandia dina Minggu logo

15 Juli 2018. Mary Sharpe wrote ieu pinuh-kaca pamadegan sapotong. Page 38.

Surat Skotlandia dina Minggu logoTerus ...

15 Juli 2018. Artikel aslina mecenghul di The Scotsman dina kaca 7 sarta bisa ditempo online (Warning: gambar bisa jadi triggering). artikel nu ieu ogé ngajemput ku Pajak Free Insider.

4 Juli 2018. Mary Sharpe na Darryl Mead anu diwawancara pikeun SecEd, anu portal online anjog keur sakola sekundér di Inggris. Artikel aslina bisa ditempo Ieuh.Diajar resiko tina porno

28 Pébruari 2018, Mary Sharpe ieu diwawancara dina layanan warta Spanyol online Tu Cosmopolis. artikel pinuh di Spanyol mangrupakeun Ieuh.

25 Pébruari 2018. Hiji artikel éksténsif basa Spanyol on dampak pornografi, fokus dina carita pamakéan pornografi tina Gabe Deem, kalawan tanda petik ti Darryl Mead sarta Mary Sharpe, kitu ogé Gary Wilson jeung Dr Valerie Voon. Artikel pinuh nyaéta sadia Ieuh.

4 Pébruari 2018

logo Minggu Times
Minggu Times Tandaan Macaskill Pébruari 4 2018 Minggu Times Tandaan Macaskill Pébruari 4 2018 Minggu Times Tandaan Macaskill Pébruari 4 2018Minggu Times Tandaan Macaskill Pébruari 4 2018

carita oge sadia online di Minggu Times.

24 Januari 2018

Skotlandia News Hukum

pausahaan FTSE 100 ngawartoskeun ka alamat pelecehan seksual atawa nyanghareupan aksi légal

carita ogé lumpat dina News Financial Skotlandia dina 24 Januari 2018

Nyitak Friendly, PDF & Email