Mary Sharpe on Radio Sputnik

TRF on Radio Sputnik

adminaccount888 pendidikan, kasehatan, Bérita paling énggal, Hukum

Nyiarkeun live ti Moscow, Radio Sputnik diwawancara Mary Sharpe, Kapala Eksekutif Officer kami pikeun respon kana panalungtikan ku BBC Panorama ngeunaan naékna badag di anak-on-anak nyiksa seksual. Jumlah nyinggung seksual dilaporkeun ku kaayaan-18s on séjén handapeun-18s di Inggris jeung Wales ros ku 71% ti 4,603 di 2013-14 mun 7,866 di 2016-17, nurutkeun inohong ti Merdika tina pamenta Émbaran. Jumlah rapes dilaporkeun diantara handapeun-18s acuk 46% ti 1,521 mun 2,223 leuwih période sarua, nurutkeun gaya pulisi 32 anu disadiakeun mangrupa Ngarecah inohong. Laporan nyinggung seksual on sakola enggon ogé ngaronjat tina 386 di 2013-14 mun 922 di 2016-17, nurutkeun gaya pulisi 31 - kaasup rapes 225 on grounds sakola leuwih opat taun.

ngembangkeun ieu parallels ngaronjat sarupa di Skotlandia. statistik panganyarna nunjukkeun yén ampir saparapat kajahatan cyber-sangkan miboga mangsa na palaku anu éta duanana handapeun 16 di 2016-17. Tilu persén nyinggung kasebut komitmen ku kaayaan olds 13 sataun anu ku extrapolation hartina sabudeureun 130 palaku nya éta ngora. Ieu nepi ti 29 dina periode 2013 / 14.

Simon Bailey, anu Kapolsek nuju nasional pikeun panangtayungan anak, ngadawuh: "Kami kaayaan unequivocally jeung ujung gunung es nu ... urang téh ningali hiji angka ngaronjatkeun laporan, urang téh ningali conto signifikan tina kabiasaan seksual ngabahayakeun jeung nyawa jalma ngora blighted na traumatically kapangaruhan ku nyiksa seksual ".

Mary commented on dampak pornografi internét on barudak anu ayeuna gaduh aksés gampang misalna mun eta via smartphone sarta tablet. Biasana ieu bisa digambarkeun dina katerangan ngajemput di konferensi manehna kungsi ngan milu dina jeung Society keur kamajuan Kaséhatan Sanggama di Utah, AS. Contona nu "salapan kaluar tina sapuluh rapists ngaku ka maké pornografi dina rutin".

pornografi Internét ieu munculna salaku formulir anyar kecanduan di neurosains jeung elmu sosial ieu panalungtikan, sarta dina praktekna klinis. Ahli hal palaku ngora salaku korban saloba korban sorangan. Pangajaran ngeunaan dampak pornografi internét téh dipikabutuh pikeun kolot, pamingpin sakola, guru jeung tangtu barudak ambéh maranéhanana hadé bisa nganapigasi téhnologi jeung lingkunganana pornografi-jenuh. Dengekeun handap pikeun wawancara pinuh (11 mins. 22).

A Vérsi disingget wawancara nyaéta sadia ti feed awan Sora Radio Sputnik urang Ieuh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu