Kecanduan seksual na Compulsivity The Journal of Treatment na Pencegahan

TRF dina Journal of Kecanduan Sanggama na Compulsivity

adminaccount888 kasehatan, Bérita paling énggal

Hiji artikel peer-reviewed ditulis ku Darryl Mead PhD jeung Mary Sharpe, ngajengkeun, geus diterbitkeun di Kecanduan seksual na Compulsivity. Mekarwangi & Francis jurnal ieu dirojong ku Masarakat pikeun kamajuan Kaséhatan Sanggama di AS jeung Asosiasi keur Treatment of Kecanduan Sanggama na Compulsivity di Britania Raya.

Dina tim Pébruari 2017 TRF dihadiran hiji konperénsi akademik internasional di Israil anu dibere hasil panalungtikan pisan panganyarna kana rupa tabrakan pornografi internét. Dibikeun pentingna tina subyek ieu komunitas therapist jeung ka akademisi panalungtikan pornografi, urang disusun hiji artikel pikeun mantuan ngadistribusikaeun panalungtikan anyar ieu di kecanduan behavioral ka komunitas ieu.

Pornografi jeung seksualitas tulak Panalungtikan di International Conference 4th on Addictions behavioral ieu diterbitkeun dina Kecanduan seksual na Compulsivity online on 13 Séptémber 2017. Bakal muncul dina print dina Jilid 24, Jumlah 3, 2017. Editor anu, Professor Stephen Southern kagungan ieu nyebutkeun ngeunaan karya urang di na artikel redaksi...

"The review pornografi jeung seksualitas tulak panalungtikan ti 4th Konferensi Internasional behavioral Addictions (Mead & Sharpe, 2017). Pornografi jeung seksualitas tulak panalungtikan di 4thkonferensi internasional on addictions behavioral affords a glimpse sahiji perhatian serius diarahkeun di proliferasi sakuliah dunya pornografi. Aya diskusi ngeunaan tata ngaran nyukupan kalawan leuwih sering dipake tinimbang katempo keur Labél "masalah" atawa "nu nyurung" pamakéan, nu konsisten jeung klasifikasi karusuhan kabiasaan seksual nu nyurung ngembang di ICD-11. Campuran sesi ilmiah sarta klinis patali jejer compulsivity seksual signified nu spesialis di addictions behavioral nyandak serius dina masalah internasional ngeunaan épék pornografi. "

abstrak

Ngawangun dina warisan ti tilu konferensi saméméhna saprak 2013, anu Konferensi Internasional 2017 on Addictions behavioral (ICBA) ditawarkeun salah sahiji selections panggedena panalungtikan akademik aslina kana kabiasaan seksual nu nyurung sarta pamakéan pornografi kantos dibere. review Hal ieu méré rasa anu tulak pangalusna jeung kontribusina konci pikeun pamahaman kami gancang-ngembang tina seksualitas nu nyurung sarta pamakéan pornografi. laporan ieu teu pinuh komprehensif sakumaha pamakéan sesi paralel dimaksudkan yén urang teu bisa ningali kabeh tulak relevan. The Journal of behavioral Addictions geus diterbitkeun sadayana abstracts dina édisi husus (volume 6, suplement 1).

A strand tunggal sahiji sesi paralel ieu kaluar liwat dedicated panalungtikan kana sex sarta pornografi. Dicokot sacara koléktif, nu presentasi ngabuktikeun kaunggulan tina sababaraha tim panalungtikan nasional, hususna jelema ti Jerman, Polandia, Hungaria, Israél, jeung Amérika Serikat. The paripurna dibikeun pikeun strand seksual ku Matthias Brand digali model kuring-Pace (BodhisattvaBot of Jalma-mangaruhan-kognisi-palaksanaan) dina addictions Internet husus, kaasup pikeun kecanduan cybersex. Ieu ngusulkeun yén kerangka teoritis pikeun diajar sarta pamahaman addictions seksual ieu jadi leuwih dewasa sarta tahan.

Lamun hoyong maca kertas pinuh, éta disadiakeun salaku download gratis ti penerbit kalayan ieu link.

Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review kalawan Laporan klinis (2016)

Dina warta sejen, nu 2016 kertas ko-dikarang ku Gary Wilson, husus Panalungtikan Officer urang, ku tim ti Dokter Angkatan Laut AS, terus dicutat dina karya peneliti lianna. Dua tulak anyar ngarujuk Park dkk, 2016 (Ieu Internet Pornografi ngabalukarkeun Dysfunctions Sanggama? A Review kalawan Laporan klinis (2016) mecenghul dina édisi sarua Kecanduan seksual na Compulsivity salaku artikel TRF. The citations téh:

Reflections on Kaséhatan Sanggama: Intimacies Fraught sarta pilihan etika

"Stimulus Saperti boga potensi pikeun ngaganti nilai pangalaman seksual kalawan pasangan nyata. Novelty tur betah aksés dina pornografi bisa nyumbang kana resiko tina kabiasaan seksual masalah di pamaké rawan. pamakéan pornografi kaleuleuwihan, kaasup kecanduan pornografi timer ditanggap, nyumbang ka perasaan isolasi sarta hubungan kasusah (Duffy, Dawson, & das Nair, 2016). Taman et al. (2016) dilaporkeun ngaronjatkeun disfungsi seksual di pamuda pakait sareng pornografi Internét: turun minat kelamin pasangan-berorientasi jeung kapuasan seksual, éjakulasi nyangsang, sarta disfungsi erectile. novelty Limitless tur betah progression nuju bahan ekstrim tiasa kaayaan gairah seksual jauh ti suku hiji intim, pasangan real-hirup ka arah isolating pamakéan alat nu ngahasilkeun disfungsi fisik sarta marabahaya psikologi (Park et al., 2016). "

Ulah Pornografi Cyber ​​Paké inventory-9 skor Ngeunteung Compulsivity Saleresna dina Pornografi Internet Paké? Eksplor Peran keur teu dahar Usaha

"Teu dahar pornografi

Aya geus dearth relatif panalungtikan dina literatur on dahar pornografi. Sanajan kitu, dina taun panganyarna aya geus sakeupeul studi na laporan klinis nu efek keur teu dahar pornografi anu digali. Contona, aya geus laporan klinis panganyarna mana pamaké pornografi anu dipenta pikeun abstain ti IP pikeun relief of dysfunctions seksual patali jeung pamakéan pornografi maranéhanana, kaasup kahayang seksual low salila kelamin partnered (Bronner & Ben-Sion, 2014), disfungsi erectile (Park dkk, 2016;. Porto, 2016), sarta anorgasmia (Porto, 2016). Dina mayoritas kasus ieu, abstaining ti IP disadiakeun relief ti disfungsi seksual maranéhanana. Saluareun ieu laporan klinis kumaha oge, teu dahar pornografi geus jarang geus ditalungtik sacara sistematis dina karya akademik sarta ngarupakeun variabel anyar dina panalungtikan ilmiah ".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu