Ukraine

Ukraina yayasan ganjaran

Di Ukraina pamaréntah henteu acan komitmen kana sagala bentuk verifikasi umur pikeun ngabatesan aksés kana pornografi.

Pencapaian pangbadagna Ukraina nyaéta dina awal taun 2021 aranjeunna ngahukum neundeun sareng ningali bahan nyiksa seksual budak ku pangguna wéb anu berbasis di Ukraina, ogé dandan. Aranjeunna beroperasi a Sistim pikeun nyokot handap bahan nyiksa seksual anak dina kolaborasi jeung Internet Watch Foundation.

Salaku tambahan, dina awal 2021, Komisaris Présidén Ukraina pikeun Hak Anak, nyebarkeun hasil panalungtikan lokal ngeunaan panggunaan pornografi internét ku murangkalih.

40%

of barudak ragaji porno eusi keur nu munggaran di antara nu umur of 8 ka 10 taun.
  • Kira-kira ¾ barudak ngahontal kontén porno ngaliwatan iklan dina situs wéb
  • Ngan leuwih ti satengahna ningali pornografi dina jaringan sosial, sareng 20% ​​ningali dina kaulinan online.

Buku munggaran ditulis pikeun ngarojong kolotna nyadiakeun kaamanan online ka barudak Ukraina geus ngan geus diterbitkeun.

 

Діти та батьки в інтернеті

nu #Stop_Sexting Proyék Pendidikan berpungsi saé. Alat anu aranjeunna nawiskeun kalebet dongéng pribadi pikeun murangkalih prasekolah, kaulinan pikeun murangkalih umur 6-9 sareng 9-12 taun sareng diskusi interaktif pikeun rumaja.

Pesen konci dina inisiatif pendidikan ieu nyaéta aksés barudak kana pornografi ngabahayakeun kaséhatan psikologisna. Kolot satuju sareng ieu sareng mimiti diajar kumaha carana nempatkeun kadali parental kana operasi.