Umur Verifikasi Pornografi Ukraina

karajaan Inggris

Kabutuhan urgent pikeun bubuka verifikasi umur tetep luhur dina agenda pulitik di Britania Raya. Tekanan asalna tina ngaronjatna aksés internét barudak nalika pandémik. Aya ogé laporan nyiksa seksual sareng pelecehan di sakola. Seueur anu dikaitkeun kana kasadiaan pornografi online anu teu terbatas.

Pamaréntah Inggris parantos nyebarkeun draf RUU Kasalametan Online na, anu ayeuna nuju prosés panilitian pra-législatif. RUU éta tujuanana pikeun nganteurkeun tujuan Digital Economy Act Part 3 (anu dicabut) dina hal ngajagi barudak tina pornografi online. Éta ogé ngatur ékosistem online anu langkung lega. Situs dina wengkuan bakal boga 'tugas jaga' pikeun pamaké maranéhanana. Aranjeunna kedah ngenalkeun ukuran pikeun nyegah panyebaran eusi haram sareng ngajagi pangguna tina eusi 'sah, tapi ngabahayakeun'. Tapi, aya sababaraha kateupastian ngeunaan kumaha efektifna RUU éta dina ngarengsekeun pornografi online. Seueur pamangku kapentingan tetep prihatin.

Naha Pornografi katutupan?

Salaku ayeuna drafted, wengkuan RUU anyar ieu dugi ka 'jasa pilarian' jeung 'layanan pamaké-ka-pamaké'. Sanaos sajumlah jasa pornografi gaduh unsur pamake-ka-pamaké - contona, ngamungkinkeun jalma pikeun unggah eusi sorangan - ieu bakal nyéépkeun saimbang anu signifikan tina situs porno di luar lingkupna. Jelas, ieu ngaruksak tujuan panyalindungan anak RUU. Éta ogé nyiptakeun celah di Inggris ku mana situs-situs sanés tiasa ngahindarkeun pangaturan ku cara ngahapus fungsionalitas anu relevan.

Salaku tambahan, aya kasalempang kakuatan penegak anu cukup gancang pikeun mastikeun lapangan maén tingkat. Ieu konci pikeun ngamankeun patuh. Déwan Klasifikasi Film Inggris bakal nyangking sadaya pangalaman sareng kaahlianna pikeun ngadukung Pamaréntah sareng Ofcom. Ofcom bakal tanggung jawab pikeun ngawas rezim anyar. Tugasna nyaéta ngabantosan mastikeun yén RUU Kasalametan Online nyayogikeun panyalindungan anu penting anu pantes pikeun murangkalih.

Kantor Komisaris Émbaran

Sanaos henteu langsung aya hubunganana sareng verifikasi umur pikeun pornografi, tangtangan hukum anu dibiayaan ku balaréa parantos diarahkeun ka Kantor Komisaris Inpormasi. Éta tangtangan ngolah data pribadi barudak anu parantos nganggo situs pornografi komérsial.

Undang-undang anu ngatur kagiatan Komisaris Informasi sigana jelas ngalarang ngolah data sapertos kitu. Tapi, Komisaris Inpormasi henteu ngalakukeun tindakan naon waé ngalawan situs pornografi komérsial. Éta nyatakeun yén masalah éta bakal diurus di hareup ku anu énggal RUU Kasalametan Online. Ayeuna aya rapat direncanakeun antara litigants sareng Kantor Komisaris Informasi. Kamajuan tiasa ngalambatkeun ku janjian Komisaris Inpormasi énggal, anu bakal ngamimitian damel dina waktos anu caket. Komisaris énggal nyaéta John Edwards, anu saacanna Komisaris Privasi Selandia Anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email