NOTA Brighton Konférénsi 2016

Ti haneut Austin, pikeun niiskeun Brighton ...

adminaccount888 Bérita paling énggal

Ti haneut Austin, pikeun niiskeun Brighton, via ringkes sapeuting tetep di limutan Edinburgh, Tim TRF milu dina Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers ' konferensi internasional on 28 Séptémber 2016. NOTA nyaéta hiji organisasi nu ngarojong professional pikeun nyegah nyiksa seksual. Presenting sési dijudulan, Pornografi Internet sarta kekerasan Sanggama antara rumaja: A Review of Panalungtikan International Anyar, Darryl Mead sarta Mary Sharpe éta bisa babagi hiji di-jero sapotong panalungtikan maranéhna sempet dilumangsungkeun saméméhna taun nu reviewed leuwih tulak panalungtikan 160. Kalawan carita, statistik sarta kamajuan trending, pahala Yayasan éta bisa demonstrate naha pangajaran dumasar-otak téh kacida pentingna dina demonstrating kumaha overuse kronis pornografi internét bisa ngabalukarkeun harms mental, fisik jeung sosial di sakuliah dewan. Aranjeunna geus diondang nyumbangkeun artikel ngeunaan review panalungtikan maranéhna pikeun NOTA News alatan pikeun publikasi di boh Winter 2016 atawa édisi Spring 2017 majalah.

Sakali deui Tim TRF ogé nyokot kauntungan ayana pamingpin akademik sarta klinis dina pamakéan widang nyiksa seksual ka pilem ngawawancara. Ahli dibagikeun pendapat maranéhanana jeung pangalaman tina ngaronjatna pamakéan pornografi internét jeung dampak na dina brains jeung kabiasaan individu rawan.

Contona, kumaha teu dokter atanapi psikolog nyaho lamun hiji jalma ku dmana keur ngilikan eksploitasi seksual anak (CSE) Gambar geus mangrupa 'karusuhan hypersexual' atawa otak dirobah ku udar mun pornografi internét? Urut nunjukkeun eta mangrupa tret kapribadian alamiah éta anjeunna geus dilahirkeun ku ngajadikeun anjeunna rentan ka pamakéan nu nyurung of CSE porno. Kiwari dimungkinkeun nunjukkeun palaku henteu bakal merta boga kapribadian tret alamiah ieu tapi geus 'escalated' pikeun bahan liar sapertos ku alesan na sanggeus conditioned otak pikeun peryogi langkung stimulasi atanapi dikembangkeun hiji kecanduan jeung pornografi internét. Baé didiagnosis kalawan karusuhan hypersexual bisa jadi harder pikeun ngubaran ti batur anu geus ngembangkeun hiji formulir patologis pembelajaran anu tiasa unlearned.

A fitur umum tina kecanduan sagala aya toleransi, habituation jero ka level nu tangtu stimulasi anu merlukeun leuwih stimulasi boga pangaruh nanaon. Kalayan obat nu hartina dosis luhur tamba, ku pornografi hartina wanting anyar,, Gambar leuwih sengit atanapi ngareureuwas béda pikeun nganteurkeun campuran digabungkeun tina adrenaline na dopamin méré hit badag ka disebutkeun, desensitised, uteuk numbed. Depresi, kabut otak, kurangna karep jeung hiji henteu mampuh pikeun cease kabiasaan a sanajan konsekuensi négatip nyaéta sagala fitur umum ngeunaan hiji uteuk robah ku kecanduan.

Rébuan jalma geus katempo gejala nu nyurung maranéhna pamakéan ngirimkeun nalika aranjeunna geus sukarela dibikeun nepi maké porno. Ieu naha hal anu penting pikeun professional Podomoro nanya heula ngeunaan kabiasaan pornografi internét a sabar urang tinimbang mariksa ukur keur hiji karusuhan hypersexual kaayaan sakumaha anu ngabalukarkeun masalah kaséhatan mental maranéhanana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu