Gawe sareng Offenders Sex

Gawe sareng Offenders Sex - a Guide pikeun Practitioners

adminaccount888 Bérita paling énggal

Salaku hasil tina paguneman kasual leuwih dinner di hiji NOTA internasional (Organisasi Nasional pikeun Treatment of Abusers) konferensi di Dublin di 2015, Mary Sharpe ditanya ku Dr Dan Wilcox mun nyumbang kana buku anyar ieu alus teuing Gawe sareng Offenders Sex - a Guide pikeun Practitioners. Loba pengobatan pikeun offenders kelamin anu dumasar kana elmu sosial utamana psikologi jeung sosiologi. Pahala Wikimedia, jeung fokus na dina panalungtikan neurosains ngeunaan dampak pornografi internét dina uteuk, geus dibawa diménsi tawar kana sawala jeung perlakuan mungkin tina offenders kelamin.

Dina taun anyar, pangadilan geus disaksian naékna badag di offenders muatan kalawan nilik kana imagery nyiksa anak. offenders tradisional sapertos nu dianggap salaku pedophiles na di resiko jadi offenders kontak, dandan barudak online sareng pandangan ka seducing jelemana. Paling geus abused diri di budak leutik. Dinten pangadilan anu kaayaan jumlah rising of offenders anu teu boga nyiksa sapertos atanapi trauma di childhoods maranéhanana sarta anu nyebutkeun aranjeunna pernah bakal panganten lalaki barudak atawa neangan papanggih jelemana.

Gantina aranjeunna addicts porno anu geus escalated mun nonton jeung interacting jeung gambar seksual barudak. Toleransi, ciri has kecanduan, ngabalukarkeun kurangna respon fisik ka tingkat kiwari habituated of stimulasi jeung drive a butuh inténsitas langkung. Atraksi ka situs web nu leuwih ngareureuwas, anyar jeung béda bisa ngajalankeun escalation mun imagery nyiksa anak dina uteuk ngeunaan batur anu geus jadi desensitized ka tingkat handap stimulasi. Ditarikna gejala, headaches, kabut otak, depresi jsb, sadaya ciri has kecanduan teuing, bisa ngajalankeun hiji pamaké neangan kaluar bahan leuwih ngareureuwas tetep payun tina nyeri na ngarareunah of ditarikna. A robah otak ciri salajengna ditempo dina behavioral sarta zat addictions nyaeta "hypofrontality". Hartina, hiji réduksi dina masalah abu di lobus frontal, anu bagian mana urang nempatkeun rem on nyorong nurut sedekan hate nu ngadadak jeung ngarasa kagagas pikeun batur. Saperti réduksi dina soal abu geus sanajan geus kacatet dina pamaké porno sedeng, teu addicts (Kuhn & Gallinat 2014).

Kasadaran ieu penting pikeun pengobatan offenders kelamin. Ieu begs patarosan ngeunaan suitability keur didaptarkeun dina Sex Offenders ngadaptar pikeun nilik kana gambar sapertos dibere implikasi draconian ieu kanggo masa depan palaku. Urang hirup di kali metot.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Bagikeun artikel ieu